Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Czy Próbka PHX jest słabsza od buteleczki 14 ml. PHX ?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kris86 Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: Próbka Pheromax, Relationship Magic,próbka The Edge ,NPA,Perception

PostWysłany: Wto, 15 Gru 2009, 01:11    Temat postu: Czy Próbka PHX jest słabsza od buteleczki 14 ml. PHX ? Odpowiedz z cytatem

Witam ponownie . Własnie mam pytanie czy próbka Pheromax jest słabsza od buteleczki 14 ml. Pheromax -a. Chodzi mi tutaj o stężenie ,bo słyszałem że w próbce stężenie jest mniejsze i próbka ma mniejsze własciwości działania . Proszę o jak najszybszą odpowiedz !!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Justyna Dembska Płeć:Kobieta
potencjalny

PostWysłany: Wto, 15 Gru 2009, 09:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

PHEROMAX próbka i PHEROMAX 14ml są to takie same feromony, niczym nie rozcieńczone. Próbka starcza od kilu do kilkunastu użyć, w zależności od stosowanej ilości. 14ml flakon starczy Tobie na pół roku częstego stosowania, ze względu na bardzo wysoką wydajność. Poza tym znajduje się w wygodnym atomizerze i w efektownym opakowaniu. Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: