|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
jaca000 uzależniony
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Sro, 01 Lis 2006, 20:38 Temat postu: Czy to dobry pomysł??? |
|
|
Witam, wpadłem na pewien pomysł, który mógłby powodować większe prawdopodobieństwo że fero dostaną się do VNO, polega to na tym, by porzyczyć od dziewczyny jakiś prtzedmiot przywiązany do niej i spryskać go odrobiną fero i swojego zapachu, ktorego używa się na cozień, w ten sposób gdy np powącha ten swój przedmiot gdzie będą fero i mój zapach a następnie przejdzie koło mnie i poczuje ten zapach ode mnie to ją na mnie nakieruje. Nie wiem co o tym myśleć bo w sumie to trcohę głupie zabieranie komuś przedmitu by spryskać go fero ;p a co Wy o tym myślicie??? a i jeszce jedno, można by bło zrobić tak, by spryskać się odrobiną fero i koło fero spryskać się swoim zapachem i poprosić dziewcynę by zobacyła czy ten zapach jej odpowiada, wtedy ona go powącha i odrazu powącha feromony, które będą w pobliżu to by mogło być chyba lepsze  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten
|
Wysłany: Sro, 01 Lis 2006, 22:42 Temat postu: |
|
|
testuj. _________________ chemia to nie wszystko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Czw, 02 Lis 2006, 18:14 Temat postu: |
|
|
| Moim zdaniem ten drugi pomysl jest lepszy ze wzgledu na to ze bedzie zwiazany bezposrednio z Toba, co do pierwszego moze nie byc taki genialny w skutkach jako ze Ty jestes odbierany juz posrednio po tym jej przedmiocie . Daj znac co postanowiles i z jakim rezultatem. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Pią, 03 Lis 2006, 09:15 Temat postu: |
|
|
Osobiście uważam, że to bardzo dobry pomysł. Siła skojarzeń jest nadzwyczajna.
Proponowałbym jednak naprawdę niewielką dawę fero. Inaczej gdy kobieta wyczuję je z odległości 2m, a inaczej, gdy podkładasz jej je pod nos.
W niewielkiej dawce mogą jej przypaść do gustu, ale duża może już jej śmierdzieć. Poza tym, wiele zależy też od tego w jakim ona znajduje się okresie cyklu. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
RadamezMatho  potencjalny
Sprawdzone: PHX +, The Edge + NPA +
|
Wysłany: Wto, 22 Lip 2008, 11:17 Temat postu: |
|
|
Trochę stare te posty ale może komuś się przydać Wydaje mi się że dobry wynik mógłby przynieść mały podarunek np. maskotka czy cokolwiek wyprodukowane z materiału nasączone delikatnie fero plus jakiś dobry perfum do tego. Dziewczyna podarunek będzie kojarzyła z tobą bo od ciebie go dostała no i działanie fero Myślę że mogłoby to pomoc zwłaszcza kiedy nie ma częstych okazji do spotkań (zawsze może ją utrzymać w napięciu co nie?)Co o tym myślicie? _________________ Ohtam Zemadar !! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Wto, 22 Lip 2008, 12:37 Temat postu: |
|
|
Pomysł w miare dobry, oby tylko dziewczyna nie nabierała ochoty na seks podczas kontaktu z przedmiotem, kiedy obok będzie inny kolega  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
RadamezMatho  potencjalny
Sprawdzone: PHX +, The Edge + NPA +
|
Wysłany: Wto, 22 Lip 2008, 12:59 Temat postu: |
|
|
Zakładam że ten przedmiot będzie się Jej kojarzył z osobą darującego ... no ale i tak może być  _________________ Ohtam Zemadar !! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|