Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Czy to dobry pomysł???

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jaca000
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Sro, 01 Lis 2006, 20:38    Temat postu: Czy to dobry pomysł??? Odpowiedz z cytatem

Witam, wpadłem na pewien pomysł, który mógłby powodować większe prawdopodobieństwo że fero dostaną się do VNO, polega to na tym, by porzyczyć od dziewczyny jakiś prtzedmiot przywiązany do niej i spryskać go odrobiną fero i swojego zapachu, ktorego używa się na cozień, w ten sposób gdy np powącha ten swój przedmiot gdzie będą fero i mój zapach a następnie przejdzie koło mnie i poczuje ten zapach ode mnie to ją na mnie nakieruje. Nie wiem co o tym myśleć bo w sumie to trcohę głupie zabieranie komuś przedmitu by spryskać go fero ;p a co Wy o tym myślicie??? a i jeszce jedno, można by bło zrobić tak, by spryskać się odrobiną fero i koło fero spryskać się swoim zapachem i poprosić dziewcynę by zobacyła czy ten zapach jej odpowiada, wtedy ona go powącha i odrazu powącha feromony, które będą w pobliżu Very Happy to by mogło być chyba lepsze Razz Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
i17
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten

PostWysłany: Sro, 01 Lis 2006, 22:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

testuj.
rand Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 2
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception

PostWysłany: Czw, 02 Lis 2006, 18:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem ten drugi pomysl jest lepszy ze wzgledu na to ze bedzie zwiazany bezposrednio z Toba, co do pierwszego moze nie byc taki genialny w skutkach jako ze Ty jestes odbierany juz posrednio po tym jej przedmiocie . Daj znac co postanowiles i z jakim rezultatem.
Powrót do góry
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Pią, 03 Lis 2006, 09:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Osobiście uważam, że to bardzo dobry pomysł. Siła skojarzeń jest nadzwyczajna.
Proponowałbym jednak naprawdę niewielką dawę fero. Inaczej gdy kobieta wyczuję je z odległości 2m, a inaczej, gdy podkładasz jej je pod nos.
W niewielkiej dawce mogą jej przypaść do gustu, ale duża może już jej śmierdzieć. Poza tym, wiele zależy też od tego w jakim ona znajduje się okresie cyklu.

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
RadamezMatho Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: PHX +, The Edge + NPA +

PostWysłany: Wto, 22 Lip 2008, 11:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trochę stare te posty ale może komuś się przydać Laughing Wydaje mi się że dobry wynik mógłby przynieść mały podarunek np. maskotka czy cokolwiek wyprodukowane z materiału nasączone delikatnie fero plus jakiś dobry perfum do tego. Dziewczyna podarunek będzie kojarzyła z tobą bo od ciebie go dostała no i działanie fero Twisted Evil Myślę że mogłoby to pomoc zwłaszcza kiedy nie ma częstych okazji do spotkań (zawsze może ją utrzymać w napięciu co nie?)Co o tym myślicie?
Cassi Płeć:Kobieta
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA

PostWysłany: Wto, 22 Lip 2008, 12:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pomysł w miare dobry, oby tylko dziewczyna nie nabierała ochoty na seks podczas kontaktu z przedmiotem, kiedy obok będzie inny kolega Wink
Powrót do góry
RadamezMatho Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: PHX +, The Edge + NPA +

PostWysłany: Wto, 22 Lip 2008, 12:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zakładam że ten przedmiot będzie się Jej kojarzył z osobą darującego ... no ale i tak może być Confused
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: