Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

czy to samobójstwo

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sajus
nowy

PostWysłany: Czw, 25 Lis 2010, 17:21    Temat postu: czy to samobójstwo Odpowiedz z cytatem

Witam rozstałem się z dziewczyną po 2,5 roku, ale zaczeła mi pisac ze załuje ze zerwalismy kontakt. Wiec znow sobie narobiłem nadziei kupiłe pheromaxa próbke i przechyliłem na nadgarstek raz szybkim ruchem wsmarowałem taka ilosc w szyje, ale nie doczytałem ze trzeba maskowac perfumami, byłem u nie jakies 20 minut potem. Czy to samobójstwo?? aj szczerze mówiąc nie czułem tego na sobie (troche mi sie cieplej w uszy i twarz zrobiło. Czy mogło ją to odepchać, choć takie reakcji nie zauważyłem była taka zwykła. A widzielismy sie poza tym jakies 10 minut bo tylko po swoje programy wpadłem. Czy jest mozliwośc ze wogole nie zaczeło na nią działac w takim czasie albo była to za mała ilość??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Rasta Płeć:Mężczyzna
uzależniony

PostWysłany: Sob, 27 Lis 2010, 10:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

spokojnie po jednym razie nie oczadzieje Very Happy w każdym razie pheromax ma dosyć intensywny i coby nie mówić specyficzny zapach. Warto przykrywać go perfumami. A co do dawki, to z Twojego opisu trudno powiedzieć, czy była za mała czy za duża. Mogę poradzić Ci to, co innym na tym forum - zacznij od niewielkich ilości, np. odkręć górę flakonu i maźnij się "patyczkiem". Popróbuj tak przez kilka dni, obserwuj reakcje otoczenia i jeśli nic się nie dzieje, to użyj więcej.
grzechotnik Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: Chikara. Pheromax. The Edge. Perception.

PostWysłany: Pią, 03 Cze 2011, 09:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Popełniłeś błąd jak wielu początkujących osób,zaklada że skoro w ciągu pierwszej aplikacji nie ma znaczacych efektów,ozacza że feromony nie działają. Jak dla mnie błedne myślenie i założenie. Musisz być cierpliwy,bo feromony to potężna broń,z której należy się nauczyć korzystać. Pamiętaj,testuj,testuj i jeszcze raz testuj.
macbeatbox Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: Pheromax, The Edge

PostWysłany: Pią, 03 Cze 2011, 12:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Koledzy mają rację. Dodatkowo, na ciele masz pewne newralgiczne punkty, z których zapach, tudzież esencja feromonów, emanuje bardziej. Wobec tego są też takie, z których emanuje mniej, albo w ogóle nie emanuje. Musisz popróbować.

A ja jeszcze o tym:

"ale zaczeła mi pisac ze załuje ze zerwalismy kontakt"

Wiem, że to nie forum bezpośrednio o uwodzeniu, ale uważaj, żeby się nie pogrążyć, bo gdybym ja coś takiego usłyszał, byłoby to dla mnie jednoznaczne z zaszufladkowaniem jako przyjaciela. Dziewczyna chce zachować kontakt, bo chce czuć się winna najmniej, jak to tylko możliwe. Na Twoim miejscu zachowałbym dystans i nie godził się na wersję "przyjaciele", bo będzie podświadomie wykorzystywać Twoje uczucie, powołując się na przyjaźń. Może czepiam się szczegółów, sorry, ale to zdanie
"ale zaczeła mi pisac ze załuje ze zerwalismy kontakt"
mówi samo za siebie o co kaman.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: