| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Marcinas nowy

Sprawdzone: Pheromax,NPA, Love&Desire
|
Wysłany: Pon, 11 Gru 2006, 22:42 Temat postu: Czy warto inwestować w NPA |
|
|
Witam !
Ostatnio myśle o zakupie NPA. Testowałem już pheromax byłem zadowolony ale ja lubie ciągle prubować.Jeśli ktos juz testował te dwa produkty niech sie wypowie,który lepszy.W rankingach wygrywa pheromax ale wydaje mi sie ze dlatego bo jest tańszy i więcej osób go testowało.Czytałęm na forum trochę i moim zdaniem NPA to "petarda". wiem, że feromony dobiera się indywidualnie jeden woli to inny tamto.Ale jeśli ktos moze się wypowiedzić na ten temat to z góry dzięki .Pozdraiwm |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara
|
Wysłany: Wto, 12 Gru 2006, 21:42 Temat postu: |
|
|
Hejo!!
Wiec nie używałem Pheromaxu, tylko NPA i,.... jestem bardzo bardzo bardzo mocno zadowolony...;D;D;D
Działa tak jak opisują, z tym, ze używałem go też jako specyfik do zacieśniania więzi i także się nieźle sprawdza;D osoby zaczynają ufać...
Teraz połączyłem NPA z Chikarą i efekty są,.... piorunujące... Ale szczegóły... może na fero blogu ;P;P _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
NiceManLbn uzależniony
Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]
|
Wysłany: Sro, 24 Sty 2007, 10:21 Temat postu: |
|
|
Mi sie o wiele bardziej podba NPA poniewaz aplikacja z duzego flakonu Pheromax jest uciazliwa bynajmniej dla mnie bo nie ma bata nie udaje mi sie psiuknac idealniej proporcji. A co do dzialania wedlug mnie zwycieza NPA Chociaz w polaczeniu z Pheromax to mieszanka wybuchowa. Wiec powiedzmy ze sa rowne pod wzgledem dzialania. Zapach NPA ma o wiele lagodniejszy (o ile moge tak powiedziec bo smierdzi;p). Pozdrawiam _________________ Zatrzymaj Chwile ... Jesli Potrafisz ... Potrafisz?
http://nicemanlbn.feroblog.pl/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danter005  uzależniony

Sprawdzone: NPA/Pheromax/BTB/Alchemy/Perception
|
Wysłany: Pią, 30 Wrz 2011, 14:47 Temat postu: |
|
|
Jak najbardziej warto zainwestować w NPA!
Może zostalo Ci jeszcze trochę PHX?
Miks NPA+ PHX jest mega
Co do "zapachu" i PHX i NPA jedzie potem z tym, że intensywność "zapachu" NPA jest znacznie większa niż PHX przynajmniej w moim odczuciu, bo to jest też kwestia jak kto reaguje na dany produkt  _________________ Każdy jest kowalem własnego losu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
questx  uzależniony
Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA
|
Wysłany: Pią, 30 Wrz 2011, 18:01 Temat postu: |
|
|
Też uważam że zapach NPA jest silniejszy, prawdopodobnie dlatego że jest znacznie bardziej stężony! Oba feromony są super i mnie jest ciężko określić który jest lepszy, musisz się przekonać na własnej skórze!
Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|