Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

czy wolno mieszac z perfumami?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
arkadius85 Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: pheromax

PostWysłany: Pon, 14 Cze 2010, 19:01    Temat postu: czy wolno mieszac z perfumami? Odpowiedz z cytatem

witam!interesuje mnie czy mozna mieszac PMX z perfumami powiedzmy armani aqua di gio pytam poniewaz pheromax ma niezbyt mily jak dla mnie zapach.no i wlasnie przed chwila zamowilem alchemy czy ten produkt dziala z innymi perfumami?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mystro Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge

PostWysłany: Pon, 14 Cze 2010, 22:35    Temat postu: Re: czy wolno mieszac z perfumami? Odpowiedz z cytatem

arkadius85 napisał:
witam!interesuje mnie czy mozna mieszac PMX z perfumami powiedzmy armani aqua di gio pytam poniewaz pheromax ma niezbyt mily jak dla mnie zapach.no i wlasnie przed chwila zamowilem alchemy czy ten produkt dziala z innymi perfumami?

Przy feromonie bezwonnym jakim jest Pheromax nawet wskazane jest zakrywanie jego perfumem , najlepiej takim perfumem z atomizerem , aby można było nim psiknąć na miejsca na których nałożyłeś feromon. Nie wiem czy właśnie o to ci chodzi ? A jeżeli chodzi ci dosłownie o mieszanie (np. feromon i perfum w jednym ''pojemniczku'') to nie wiem jak to jest z tym i czy to coś mogłoby dać.

Co do Alchemy to jest to feromon zapachowy , a więc raczej nie trzeba zakrywać go własnymi perfumami.
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Wto, 15 Cze 2010, 16:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak chodzilo m8i o to czy mozna nakryc go perfumem.jaka opinie ma alchemy , jest skuteczny?
Powrót do góry
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Wto, 15 Cze 2010, 20:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.google.pl/search?q=site%3Aferum.pl+alchemy&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
nowy

PostWysłany: Wto, 15 Cze 2010, 22:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzieki za link poczytalem i stwierdzam ze nie jest za ciekawe:/chyba postaram sie anulowac zamowienie o ile jest to mozliwe jeszcze:P
Powrót do góry
meet
nowy

PostWysłany: Czw, 25 Lis 2010, 03:56    Temat postu: Re: czy wolno mieszac z perfumami? Odpowiedz z cytatem

arkadius85 napisał:
witam!interesuje mnie czy mozna mieszac PMX z perfumami...

Myślę, że nie będzie problemu, jeżeli połączysz perfumy z feromonami.
Przecież istnieją również feromony zapachowe... Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: