| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
arkadius85  nowy
Sprawdzone: pheromax
|
Wysłany: Pon, 14 Cze 2010, 19:01 Temat postu: czy wolno mieszac z perfumami? |
|
|
| witam!interesuje mnie czy mozna mieszac PMX z perfumami powiedzmy armani aqua di gio pytam poniewaz pheromax ma niezbyt mily jak dla mnie zapach.no i wlasnie przed chwila zamowilem alchemy czy ten produkt dziala z innymi perfumami? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mystro  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge
|
Wysłany: Pon, 14 Cze 2010, 22:35 Temat postu: Re: czy wolno mieszac z perfumami? |
|
|
| arkadius85 napisał: | | witam!interesuje mnie czy mozna mieszac PMX z perfumami powiedzmy armani aqua di gio pytam poniewaz pheromax ma niezbyt mily jak dla mnie zapach.no i wlasnie przed chwila zamowilem alchemy czy ten produkt dziala z innymi perfumami? |
Przy feromonie bezwonnym jakim jest Pheromax nawet wskazane jest zakrywanie jego perfumem , najlepiej takim perfumem z atomizerem , aby można było nim psiknąć na miejsca na których nałożyłeś feromon. Nie wiem czy właśnie o to ci chodzi ? A jeżeli chodzi ci dosłownie o mieszanie (np. feromon i perfum w jednym ''pojemniczku'') to nie wiem jak to jest z tym i czy to coś mogłoby dać.
Co do Alchemy to jest to feromon zapachowy , a więc raczej nie trzeba zakrywać go własnymi perfumami. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arkadius85  nowy
|
Wysłany: Wto, 15 Cze 2010, 16:44 Temat postu: |
|
|
| tak chodzilo m8i o to czy mozna nakryc go perfumem.jaka opinie ma alchemy , jest skuteczny? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arkadius85  nowy
|
Wysłany: Wto, 15 Cze 2010, 22:04 Temat postu: |
|
|
| dzieki za link poczytalem i stwierdzam ze nie jest za ciekawe:/chyba postaram sie anulowac zamowienie o ile jest to mozliwe jeszcze:P |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
meet nowy
|
Wysłany: Czw, 25 Lis 2010, 03:56 Temat postu: Re: czy wolno mieszac z perfumami? |
|
|
| arkadius85 napisał: | | witam!interesuje mnie czy mozna mieszac PMX z perfumami... |
Myślę, że nie będzie problemu, jeżeli połączysz perfumy z feromonami.
Przecież istnieją również feromony zapachowe...  _________________ MenMeet.pl - Męski portal społecznościowy |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|