Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Czym poprawic wizerunek

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hagy
nowy

PostWysłany: Pon, 15 Paź 2007, 12:00    Temat postu: Czym poprawic wizerunek Odpowiedz z cytatem

Witam,
Jestem nowy, nie bijcie Razz. Mam 27 lat i chce poprawic swoj wizerunek. Wygladam raczej ok, ubior na czasie, dobra budowa ogolnie jestem zadowolony Smile. Z tego co czytam na tym forum od kilku dni to fero moze mi jeszcze pomoc. Potrzebuje cos na spotkania biznesowe i na codzien. Lasek po klubach nie wyrywam ale panie w sklepach mogly by robic łał Very Happy
Prosze o jakies typy, 2-3 wypowiedzi i zamykamy temat Smile Dzieki z gory.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
hagy
nowy

PostWysłany: Pon, 15 Paź 2007, 13:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moze BTB ? z tego co sie doczytalem to jest jakas taka sensowna mikstura ?. Chyba ze wziasc jakies 2 i mixy robic ? niechcialbym sie specjalnie wykosztowac.. powiedzmy 250zl to max inwestycja jaka moge zrobic Smile.
Powrót do góry
marlenka Płeć:Kobieta
potencjalny

Sprawdzone: pheromax woman (moim zdaniem przereklamowany)

PostWysłany: Pon, 15 Paź 2007, 20:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wow Wink moj ideał haha dobra budowa ubiór na czasie ... kup feromony zapachowe na ch...chakira czy jakos tak haha nie pamietam jak sie pisze one chyba sa na te spotkania biznesowe a ich zapach odpowiada kobieta ponoc nawet bardzoo Wink
Powrót do góry
hagy
nowy

PostWysłany: Sro, 17 Paź 2007, 13:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Heh, Twoj ideał dziekuje Smile. Myslalem zeby sprobowac z B2B, gdzies pisalo ze dobre na poczatek. Co myslicie ?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: