Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Danter005 Witam Serdecznie Ciebie jak i Pozostalych na forum

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dany Płeć:Mężczyzna
potencjalny

PostWysłany: Pon, 03 Paź 2011, 15:18    Temat postu: Danter005 Witam Serdecznie Ciebie jak i Pozostalych na forum Odpowiedz z cytatem

Otoz u mnie sytuacja wyglada nastepujaco Confused a wiec ja jestem w kraju unii ona zas w polsce i to bylo powodem rozstania balem wam sie to mowic ale bylem zareczony no ale musze byc juz do konca sczery.Pewnego dnia nie chciala ze mna rozmawiac a ja jak dzwonilem to mnie zmywala Sad mowila ze jest pozno abym do niej zadzwonil jutro i tak dalej.....i sam nie wiem obecnie przebywam w jednym z krajow unii ona pracuje u siebie prowadzi wlasny biznes.I odnosnie niej nic nie wiem na jej temat bo ona tam ja tu wiem ze pracuje i ja tez no ale sam nie wiem czy to zaczac mamy pazdziernik zaraz listopad i magiczny miesiac grudzien w ktorym wiele cudow sie dzieje Rolling Eyes ....a moze darowac i pojsc do niej z glupim jakims pretekstem no i tak jak mi Danter radzi pojsc w sumie nic do stracenia nie mam bo juz stracilem a zyskac moge ....chyba tak wywnioskowalem z relacji z Toba kolego.Ogolnie teraz chodze do knajpek gdzie jest duzo dziewczat jak sie domyslec mozna facetow tez no i te dyskoteki Smile Poprostu szukam miejsca zaczepienia sie jakiegos wyjscia jezdze metrem itd.Poprostu jestem tam siadam tam gdzie sa kobiety i testuje z fero na sobie jakl i na nich.No szkoda wielka ze mie jestem w polsce bariera jezykowa daje czasem znac.W sumie mam prace nie jest zle i na feromonki tez jest jak bede w polsce bede musial zamowic z 3 buteleczki BTB Man i Chikary ze 2 jedna mam a druga mi sie stlukla polowe mialem no pech to pech.Dobrze ze polowa byla a nie cala.Pewnie jak bede w polsce na pewno zamowie sobie te BTB I CHIKARE I BEDE testowal tak jak mi Danter radzil na pewno na tym nie strace.Dziekuje Danter jak i Wam Wszystkim aktywnym ferumowiczom.Bede opisywal swoje doswiadczenia z feromonkami Very Happy Very Happy Very Happy Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Roborafa12 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: NPA/BTB/PHEROMAX/The egde

PostWysłany: Pon, 03 Paź 2011, 20:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja powiem tak dużo kupujesz pierw kup np. Zestaw MAX
Jak ja i po testuj Smile
Bo podobno jak mówią fero działa na każdego inaczej Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Danter005 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: NPA/Pheromax/BTB/Alchemy/Perception

PostWysłany: Pon, 03 Paź 2011, 20:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobrze, że testujesz feromony i kręcisz się w miejscach gdzie jest dużo "testerek" o dziewczyny mi chodzi ;P No ale na kimś trzeba testować wpływ naszych wspomagaczy do osobowości Wink

No ciężka sprawa, skoro już byliście zaręczeni, a ona można powiedzieć straciła zainteresowanie, może się przestraszyła, nie była pewna? Ale powinna być fer w stosunku do Ciebie i wyjaśnić z jakiego powodu takie zachowanie... Nie rozumiem.

No więc można powiedzieć straciliście kontakt, Ty gdzie indziej, ona też ma swoje życie.

Ale myślę, że warto spróbować, jeżeli kiedyś wam dobrze było to może to wróci.

Możemy Ci dawać rady, ale to Ty musisz podjąć decyzję, bo wiadomo nie zawsze w życiu jest pięknie, wiem o tym ja, wiesz o tym Ty.... życie

Warto jak najwięcej produktów potestować. Ten miks o którym pisałeś też może być świetny, wyczuj go i do akcji przyjacielu Very Happy

Jeżeli ona Cię nie będzie chciała to na świecie jest gdzieś "ta" jedyna która doceni Twoje starania

Pozdrawiam
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: