Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dawkowanie PHX
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Czw, 17 Wrz 2009, 05:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale przedawkowania nie widzicie na sobie czy osobach w towarzystwie? Jeśli na sobie to może po prostu feromony na was nie działają, ale na innych wokół was powinny działać Smile
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
blackmagic2121 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: Sprawdzam: Pheromax, NPA, BTB

PostWysłany: Czw, 17 Wrz 2009, 09:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

traq napisał:
Ale przedawkowania nie widzicie na sobie czy osobach w towarzystwie? Jeśli na sobie to może po prostu feromony na was nie działają, ale na innych wokół was powinny działać Smile

Nie widze, ani na sobie, ani na innych osobach. Przynajmniej tak mi sie wydaje Smile Myslalem, ze ten PHX jest naprawde tak dobry jak opisuje go tyle ludzi. Jak opisywal jeden kolega jakies kilka postow temu, ze "zadnego szalu nie ma" - racja... Mad
FD_LT
nowy

Sprawdzone: NPA,PHX

PostWysłany: Czw, 17 Wrz 2009, 11:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj zapodam 2 pelne psikniecia, jezeli to rowniez nie zadziala ani w pozytywny ani w negatywny sposob na otoczenie to powaznie zaczne sie zastanawiac gdzie popelnilem blad w stosowaniu, moze powinienem sprobowac przedawkowac, aby zobaczyc jaka ilosc psikniec jest dla mnie zabójcza, najwyzej bedzie ode mnie walilo jak od jakiegos muła hehehe Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
blackmagic2121 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: Sprawdzam: Pheromax, NPA, BTB

PostWysłany: Czw, 17 Wrz 2009, 17:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No ja sie tak nie odwazylem jeszcze zapodac 2 psiki PHX jeszcze Very Happy dawaj znac pozniej czy zauwazyles cos ciekawego kolego.
Dzisiaj moj drugi dzien bez uzywania PHX no i... Czy ludzie np w pracy byli mniej mili? czy cos bylo "inaczej"otoz NIE! wszystko tak samo, ludzie mili jak zawsze, sklonni do zartow, pomocni, gadatliwi itp Smile Takze mysle, ze uzywanie PHX nie ma dla mnie najwiekszego sensu przynajmniej w pracy, czy na codzien. Zdecydowanie PHX nie powalil mnie na kolana swoja skutecznoscia, liczylem na wiecej - nie duzo wiecej, ale zawsze na cos wiecej. Nie po to wydaje sie jakies 250 zl, zeby nie widziec praktycznie zadnych efektow dzialania. Jakies rady?! Z gory dzieki Wink

PS. Od czego zalezy to, ze dla jednego dziala jeden feromon, a dla innego dziala jakis inny? Waham sie nad kupnem NPA teraz, kto wie, kto wie...
patryczek
potencjalny

Sprawdzone: NPA,Pheromax,chikara,the edge,BTB

PostWysłany: Czw, 17 Wrz 2009, 18:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przecież feromony to bardziej złożone związki chemiczne. Poprostu nie działa na was Androstenol czy Androstenon czy jakiś inny ... a nie phx.
Jeśli nie widzicie różnić w phx to wątpię żebyście po NPA doznali jakiegoś olśnienia. Poza tym nie należy spodziewać się na co dzień jakiś odjechanych efektów ponieważ jeśli nie robi się nic konkretnego i nie masz celu to feromony wam nie pomogą.
FD_LT
nowy

Sprawdzone: NPA,PHX

PostWysłany: Czw, 17 Wrz 2009, 20:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie spodziewam sie jakis odjechanych efektow, pozatym jak pisalem wyzej nie mialem nigdy wiekszych problemow w kontaktach damsko-meskich. chodzi o to, ze nie zauwazylem absolutnie zadnych efektow uzuwania PhX ani pozytywnych ani negatywnych, wszystko jest tak jak bylo do tej pory. Kobiety ani nie rzucaja mi sie pod nogi ani nie uciekaja poniewaz ode mnie capi, poprostu zachowuja sie normalnie tak jak bylo do tej pory, zanim zaczolem uzywayc fero. Z natury jestem osoba bardzo komunikatywna, ruchliwa,wesoła, pogodna mam ogromne poczucie humoru i z łatwością zjednuje sobie sympatię otoczenia jednym slowem czesto jestem okreslany mianem duszy towarzystwa. Wiec szanowny kolego patryczku robie bardzo duzo konkretnych rzeczy a dodatkowych efektow ze stosowania fero brak Razz
Ps. blackmagic niestety dzis nie mialem okazji przetestowac tych 2 psikniec, ale jutro wieczorkiem wybieram sie ze znajomymi do lokalu wiec bedzie okazja by przetestowac, jak cos zdam relacje.
Powrót do góry
patryczek
potencjalny

Sprawdzone: NPA,Pheromax,chikara,the edge,BTB

PostWysłany: Czw, 17 Wrz 2009, 21:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ok. Powiem ci tak. Na mnie też phx nie działał przez dłuugi czas. Kupiłem w tamtym czasie próbkę i stwierdziłem że dokończę ją i już więcej nie zamówię. Kiedyś na uczelni po zaaplikowaniu jednej z ostatnich aplikacji , nagle piękna jak dla mnie dziewczyna wyraźne wykazała zainteresowanie moją osobą mimo braku działania z mojej strony. Wtedy coś drgnęło ale niestety próbka już była na wykonczeniu a ja nie miałem kasy na kolejne zamówienia. Teraz jednak wiem że coś w tym jest , trzeba tylko działać działać . życzę wam żebyście mimo wszystko doświadczyli pozytywnych efektów.
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Pią, 18 Wrz 2009, 11:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

TEN TEMAT ŻE NA TEGO DZIALA PHX A NA TEGO NIE DZIALA, LUB NA TEGO NPA LUB NA TEGO NIE DZIALA BYL WALKOWANY KILKA RAZY;P

znajdzie temety na forum i sami je przeanalizujcie co robic a co nie;p

Wystarczy szukać, a nie znowu zakladac temat ktory byl juz poruszany kilka razy.

POMOC - jezeli nie dziala na ciebei PHx , nie widzisz efektow - jest nie dla ciebie , wymien go na NPX lub inne fero POPROSTU .;p

pozdrawiam;p
bogdan Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: The Edge - brak efektów!!!

PostWysłany: Nie, 18 Paź 2009, 20:26    Temat postu: a Odpowiedz z cytatem

jezeli nie dzialal na mnie the endge (czyli zapachowy NPA) to jest mozliwe ze bedzie dzialac PHX??
Powrót do góry
Aksamit Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: PHX, EDGE for men, Chikara, BTB, Perception

PostWysłany: Nie, 18 Paź 2009, 21:12    Temat postu: Re: a Odpowiedz z cytatem

bogdan napisał:
jezeli nie dzialal na mnie the endge (czyli zapachowy NPA) to jest mozliwe ze bedzie dzialac PHX??

Fero nie ma działać na Ciebie tylko na Twoje otoczenie Wink Jeśli próbowałeś różnych dawek to w przeciągu 2 tyg. testów na pewno powinieneś trafić na dogodne sytuacje... a PHX ogólnie jest uznawany za bardzo skuteczny. JA czekam aż na polski rynek wejdzie fero Primal Instinct Very Happy
bogdan Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: The Edge - brak efektów!!!

PostWysłany: Nie, 18 Paź 2009, 21:45    Temat postu: Re: a Odpowiedz z cytatem

Aksamit napisał:
bogdan napisał:

Fero nie ma działać na Ciebie tylko na Twoje otoczenie Wink Jeśli próbowałeś różnych dawek to w przeciągu 2 tyg. testów na pewno powinieneś trafić na dogodne sytuacje... a PHX ogólnie jest uznawany za bardzo skuteczny. JA czekam aż na polski rynek wejdzie fero Primal Instinct Very Happy

uzywalem fero pol roku.... i nie bylo zadnyc sytuacji ani efektow... nie dzialalo na mnie ani na otoczenie... z phx pewnie bedzie tak samo4
Powrót do góry
koles Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: NPA, PHX,

PostWysłany: Sro, 04 Lis 2009, 09:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja pokombinowałem Wink
miałem małą koncząca się probke perfum herrery okolo 0,3 ml moze nawet 0,2 ml i dodalem do nich doslownie krople PHX tak około 0,1 wszystko odmierzaem strzykawka Wink heheh heheh brzmi to jak przepis na bombę Wink
no i wszystko do probki, wyszly jakies 3 no moze 4 psiki takie małe
ale dopiero teraz zaczyna sie najciekawsze wczoraj mielm juz wyzucic pusta probke, ale jednak cos tam bylo wiec postanowilem resztki wylac sobie na nadgarstek i rozsmarowac... DOSLOWNIE mini KROPELKA,
czekalem na dziweczyne w samochodzie ona w tym czasie poszla po zakupy do sklepu, przychodzi, chwila rozmowy(zali sie ze czegos nie bylo i takie tam bla bla bla)
i nagle tak jakby coś Ją opętało Shocked
nigdy wczesniej tego u niej nie zauwazylem..
to był parking gdzie jest pełno ludzi i aut, a to chwilami przypominalo zachowanie z sypailani gdzie jestesmy tylko we dwoje
Shocked
bynajmniej coś w tym jest Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do: