ostrożna nowy
|
Wysłany: Sro, 18 Lut 2009, 14:57 Temat postu: Dla laika :D Czyli co jak i z czym ? |
|
|
Z reguły jestem raczej realistką i nie bardzo wierzę w całą magię feromonów ale.......
Czytając fora internetowe nie znalazłam praktycznie żadnych informacji negatywnych - jeżeli już to nieumiejętne stosowanie i takie pierdoły. Stąd też moje pytania do bardziej zaawansowanych. (z góry przepraszam moda że wszystko w jednym miejscu)
1. Ze swoim facetem jestem 6 lat , mamy syna i początki monotonii. Jakich fero powinniśmy zacząć używać Nadmienię tylko, że oboje mamy dość duży popęd.
2. Zależy mi głownie na tym, by były to feromony działające również na inne kobiety - mój facet jest przedstawicielem i jego klientki to w 99% kobiety. A jak wiadomo większe zainteresowanie= większa sprzedaż=większa kasa
3. Ja również sprzdaję te same produkty co on i moje klientki to również kobiety. Czy mogłabym używać czegoś jako kobieta osiągając takie same efekty jak on ( bez wzbudzania pożądania u kobiet - wolę facetów)
4. Czy oferowane próbki są wystarczające w celu sprawdzenia skuteczności produktów. Hmmm... to by było na tyle
Z góry dzięki za odpowiedź  |
|
|
|