| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Madziara nowy
Sprawdzone: Pheromax Woman
|
Wysłany: Wto, 13 Mar 2007, 17:39 Temat postu: Dla wszystkich a szczególnie dla kobiet |
|
|
Jestem nowa!Dopiero co zakupiłam środek i mam zamiar go testować.Czytając forum dowiedziałam się że nie jesteście brzydalami ani totalnie zakompeksionymi ludzmi. Zastanawia mnie jedno: dlaczego kupują to ludzie atrakcyjni? Ja uważam się także za osobę atrakcyjną. Oczywiście mam swoje kompleksy, jak większość kobiet. A kupiłam go po to by dostać kontrakt w firmie. Mam o tyle ułatwioną sprawe bo pracuje z samymi facetami! Bede oczywiście was informować o moich sukcesach, jeżeli takie będą!Pozdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
James potencjalny
Sprawdzone: Pheromax, NPA, Chikara (próbka)
|
Wysłany: Wto, 13 Mar 2007, 19:52 Temat postu: |
|
|
hmm mysle że nie tylko ludzie atrakcyjni kupują feromony. Wg mnie brzydcy i zakompleksieni ludzie nawet gdy kupią feromony za wiele im to nie pomoże, za samą sprawą ich kompleksów. Może oczywiście dodać odwagi co z tego czytalem sprawdza się w wielu przypadkach. wtedy skutkują. Może fero kupują w większości ludzie atrakcyjni ponieważ człowiek zakompleksiony myśli "Po co mi jakieś feromony, skoro i tak jestem tak brzydki/brzydka. Nic mi już nie pomoże' etc. Ja osobiście zawsze miałem bardzo dużo powodzenie u kobiet, fero kupiłem z myślą "aaaa... jeszcze wiecej duuup" tego nigdy za dużo  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
adik nowy
Sprawdzone: pheromax (testuje)
|
Wysłany: Wto, 13 Mar 2007, 22:51 Temat postu: |
|
|
To jest troszke tak w miare jedzenia apetyt rosnie;) Moze dlatego ze osoby jakos tam atrakcyjne ( czyt. bez komplesow) wiedza co to znaczy zainteresowanie ich osoba, i jak to zainteresowanei moze ulatwic zycie i dojscie do celu. Moze dlatego wlasnie to kupuja bo wiedza ile kozysci za tym idzie.. _________________ One thing we all adore
Something worth dying for
Nothing but pain
Stuck in this game
Searching for fortune and fame |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
KAMIL01 nowy
|
Wysłany: Wto, 03 Kwi 2007, 09:28 Temat postu: |
|
|
| James napisał: | hmm mysle że nie tylko ludzie atrakcyjni kupują feromony. Wg mnie brzydcy i zakompleksieni ludzie nawet gdy kupią feromony za wiele im to nie pomoże, za samą sprawą ich kompleksów. Może oczywiście dodać odwagi co z tego czytalem sprawdza się w wielu przypadkach. wtedy skutkują. Może fero kupują w większości ludzie atrakcyjni ponieważ człowiek zakompleksiony myśli "Po co mi jakieś feromony, skoro i tak jestem tak brzydki/brzydka. Nic mi już nie pomoże' etc. Ja osobiście zawsze miałem bardzo dużo powodzenie u kobiet, fero kupiłem z myślą "aaaa... jeszcze wiecej duuup" tego nigdy za dużo  |
ja jestem niebardzo atrakcyjny( nieśmiały do dziewczyn/kobiet) czyli nie warto kupywać w moim przypadku fero PHX Z tego co napisałeś wyczytałem to i tak by mi nie pomogły a mam kasę na 2 flakoniki pełne+kasę na połowę kolejnego flakoniku. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
James potencjalny
Sprawdzone: Pheromax, NPA, Chikara (próbka)
|
Wysłany: Wto, 03 Kwi 2007, 12:02 Temat postu: |
|
|
| KAMIL01 napisał: |
ja jestem niebardzo atrakcyjny( nieśmiały do dziewczyn/kobiet) czyli nie warto kupywać w moim przypadku fero PHX Z tego co napisałeś wyczytałem to i tak by mi nie pomogły a mam kasę na 2 flakoniki pełne+kasę na połowę kolejnego flakoniku. |
Źle mnie zrozumiałeś. Chodziło mi o to że feromony nie są złotym środkiem na wszystkie problemy z kontaktami międzyludzkimi. Dodają one jednak odwagi i są BARDZO pomocne w rozpocząciu konwersacji. Z feromonami masz zdecydowanie łatwiejszy start przy zapoznaniu dziewczyny, a co za tym idzie lepsze kontakty z nią w przyszłości.
Chodziło mi ogólnie o to, że jeżeli ktoś będize miał idealną ilość feromonów, lub jeszcze lepszą mieszankę. Nic to nie da, jeśli osoba ta będzie stała pod ścianą i czekała aż stanie się cud. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|