| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Sro, 18 Lip 2007, 18:03 Temat postu: dlaczego feromony nie dzialaja na kazdym??!! |
|
|
Tak sobie myślałem ostatnio o tym... i wywnioskowałem że moze feromony nie działaja na wsztkich ponieważ ktos ma "swoje" fero i po dodaniu jeszcze tych sztucznych one maja tak duze stężenie i poprostu nie działaja albo prawie nie działaja... w prawdzie chemikiem nie jestem i z chemi jestem cienki no ale postawnowilem napisac taki temat.. co Wy na te moje spostrzezenia??
Pozdrawiam. _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Sro, 18 Lip 2007, 18:51 Temat postu: |
|
|
Działają na kazdym tylko w innych proporcjach zauwaz ze na jedną osobe działa minimalna ilosc, a na drugą chocby maksymalna dlatego trzeba testowac w ilosciach
Z mojej perspektywy jedne psikniecie fero tez jest za duze ,zwilżam delikatnie opuszek palca i jest lux a jesli uzyje wiecej to nie widze efektow albo sa minimalne albo tez negatywne  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
futu potencjalny
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Czw, 19 Lip 2007, 20:37 Temat postu: |
|
|
ja ostatnio testowalem ilosci na imprezie. wzielem ze soba fero ( phx probka) po jednym psiknieciu nie zauwazylem zadnych efektow, po 2 godzinach psiknelem 2gi raz, efekty byly widoczne, ale dosyc slabe, po kolejnych 2 godzinach 3cie psikniecie i tu dopiero zauwazylem pozadane efekty. mysle ze nastepnym razem odrazu zastosuje 2 psikniecia. za kazdym razem psikalem na szyje i rozsmarowywalem nadgarstkami.
przy okazji mam ptyanie: czy to ma znaczenie w jakiej kolejnosci spryskujemy sie fero i perfumami? ja odnosze wrazenie ze mocniej czuc fero gdy uzyje je na prefumy niz odwrotnie, co o tym myslicie? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 19 Lip 2007, 20:48 Temat postu: |
|
|
moim zdaniem bez roznicy ale chyba lepiej najpierw fero potem perfumy _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
futu potencjalny
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Pią, 20 Lip 2007, 09:30 Temat postu: |
|
|
no takie niby sa wskazania, ale ja mocnie czuje zapach fero kiedy naloze je na perfumy, a skoro ja czuje je mocniej to moze inni tez  _________________ "co wypijesz to wypocisz, co cię nie zabije to cię wzmocni" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 20 Lip 2007, 09:48 Temat postu: |
|
|
no moze masz racje a moze nie masz racji ale gdybaniem nic nie zalatwimy:) stosuj tak jak Ci odpowiada a jak nie dziala prpboj innym sposobem proste:) _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel uzależniony
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
|
Wysłany: Nie, 22 Lip 2007, 14:27 Temat postu: |
|
|
Jak ja zastosowalem raz fero bez perfum zapytałem sie kolegi czy czuje jakis dziwny zapach odemnie.Powiedział ze nie ale powiedział ze czuc cos takiego ze nie sa to perfumy ale pachnie tak swiezo  _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|