Wysłany: Czw, 10 Lis 2011, 19:28 Temat postu: Długi czas wyniki
Wiec tak długi czas nie pisałem powiem tak feromony społeczne typu BTB albo The Egde powodują że moje przyszłe albo nie doszłe
Zaczynają się otwierać ALE TY MUSISZ IM W TYM POMOC rozpocznij ciekawą rozmowę i zachowuj sie odpowiednio przykład ostatni:
Poznałem dziewczynę która swoja uroda mogła by mieć prawie każdego
Rozpoczęliśmy gadaninę na facebook i było na początku jak bym był kolejnym adoratorem który chciał by ja :
Ja
och i co fochniesz sie na mnie
ONA
jo
JA
to proszę cie bardzo nie zależy mi na tobie ...
ONA
nie musi : )
O tych słów i innych nasza rozmowa i gadanie się rozwinęło
Kiedy ja spotkałem miałem na sobie The Egde/BTB/NPA
I żałuje że nie wziąłem Pheromax gdyż kiedy po gadaniu godzinę otworzyła się i chciała mnie wsiąść do domu pod pretekstem ze tu jest nudno no ale cóż niestety fail...
Jedziemy dalej używam feromonów socjalnych w szkole i przykładowo
był test z geografii i pan mnie przyłapał ale pozwolił mi pisać dalej potem koledzy nazwali mnie pieprzonym farciarzem
Rożnica przed używaniem fermów i pomocy uwodziciela oraz mojej koleżanki która też uwodzi ale bez fero nawet nie wie że coś takiego mam
Jestem innym człowiekiem umawianie się na facebook stało sie łatwiejsze Spotkania zaczynają się od ciszy a kończą na słowotoku dziewczyn
Najlepsze jest to że co 4 dziewczynę którą spotykam to już sie pocałowaliśmy na pierwszym spotkaniu , ALE zdarzało się ze nie byłem w typie czy jak i odrzucają cię czasem po pierwszym spotkaniu
Chcecie więcej ... weź napiszcie bo nie wiem czy ktoś chce czytać przygody osoby nieletniej chodzącej do liceum _________________ Jestes z Trójmiasto to dawaj na wixe
Chce sobie pozali**ac;)
Info na PW