| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Mati_megadeth nowy
Sprawdzone: NPA, PXH
|
Wysłany: Czw, 04 Sie 2011, 12:43 Temat postu: Długi weekend z Pheromaxem |
|
|
Jedziemy ze znajomymi w Bieszczady na długi weekend za tydzień, na 4 dni. Będzie oczywiście odpowiednia ilość niewiast Zastanawiam się jak stosować PHX, żeby cały czas mogły go wdychać Pasowałoby zostawić po sobie jakiś ślad w ich pokoju, pomyślałem o pościeli, żeby się w nią jakoś powycierać tudzież posmarować PHX. Dobry pomysł? I częstość stosowania. Rano po kąpieli oczywiście standardowa sprawdzona dawka a potem się dobrze umyć i druga na popołudnie/wieczór. Chodzi oczywiście o efekt: "Ten zapach za mną chodzi, nie mogę się uwolnić" 24/h  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
questx  uzależniony
Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA
|
Wysłany: Czw, 04 Sie 2011, 15:23 Temat postu: |
|
|
| No dobrze myślisz...ale jak na pościeli chcesz zostawić ślad to najlepiej razem ze swoimi perfumami tak żeby kojarzyły go z Tobą..przynajmniej tak mi się wydaje bo tak to będzie to ślad raczej bezosobowy i może różnie zadziałać :/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mati_megadeth nowy
Sprawdzone: NPA, PXH
|
Wysłany: Czw, 04 Sie 2011, 18:41 Temat postu: |
|
|
| Też mi się tak wydaje. Raz zastosować na pościel wystarczy? Utrzyma się na materiale 3 doby? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danter005  uzależniony

Sprawdzone: NPA/Pheromax/BTB/Alchemy/Perception
|
Wysłany: Nie, 02 Paź 2011, 22:30 Temat postu: |
|
|
Tak, na pościeli powinno się utrzymać 3 doby. questx ma rację... muszą kojarzyć zapach z Tobą, więc fero+twoje perfumy do całej zabawy , powinno pobudzić zmysły. Puźniej jak Cię zobaczą powinno je coś tknąć ^^ _________________ Każdy jest kowalem własnego losu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Roborafa12  potencjalny

Sprawdzone: NPA/BTB/PHEROMAX/The egde
|
Wysłany: Pon, 03 Paź 2011, 16:36 Temat postu: |
|
|
Feromony na pościel ciekawie
Ja wole na siebie jak na razie _________________ Jestes z Trójmiasto to dawaj na wixe
Chce sobie pozali**ac;)
Info na PW |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|