Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

DO ZAMKNIECIA!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gracz Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Sro, 27 Paź 2010, 14:22    Temat postu: DO ZAMKNIECIA! Odpowiedz z cytatem

....

Ostatnio zmieniony przez gracz dnia Czw, 04 Lis 2010, 14:08, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
LoverBoy Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: BTB, PHX, Chikara, NPA, PH Feromon - roll on, FM

PostWysłany: Sro, 27 Paź 2010, 23:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszędzie pisze aby pierw wypróbować pojedynczo. Na podryw wg. mnie bardziej PHX, ja jutro go spróbuję bo wczoraj dostałem PHX, BTB i Chikarę.

BTB użyj może do kontaktu takiego konkretnego, bliskiego, np. jak już uwiodłeś Pannę z PHX, to umów się z nią i nałóż BTB Wink

Ja w ten sposób to widzę. BTB boję się przy ludziach używać bo czytając opinii to podobno cuchnie dla osób trzecich szczynami lub potem, a kobiety natomiast "szaleją".

Podsumowując:

PHX - gdy idziesz na podryw, bierzesz patyczkiem z próbki, chyba że masz 14ml, smarujesz lewą i prawą stronę szyi i pod nos, ale nie maczasz ponownie, po prostu to co już wyciągnąłeś na patyczku to, to zużywasz na skórę. Od takiej dawki zacznij.

BTB - na konkretną kobietę, np. na randce. Przechylasz buteleczkę abyś na palcu miał malutką krople i ją rozetrzyj na lewą i prawą stronę + pod nos, lub na patyczek do uszu, na ten wacik, ta chyba opcja byłaby najbardziej ok.

Chikara - tego nie masz... więc nie będę się wypowiadał.

ALE ZAZNACZAM, TO CO CI NAPISAŁEM JEST WZIĘTE Z FORUM, TAK ZROZUMIAŁEM I ZAPAMIĘTAŁEM WYPOWIEDZI I OPINIE LUDZI + TO CO PISZE NA ULOTCE.

NIE WIEM TYLKO JEDNEJ RZECZY, ILE TO DZIAŁA NA SKÓRZE, CZYLI KIEDY ZAAPLIKOWAĆ SOBIE DRUGĄ DAWKĘ JEŚLI JESTEŚ NA PODRYWIE PRZEZ PÓŁ DNIA. NIBY NAJWIĘKSZE STĘŻENIE UTRZYMUJE SIĘ 2-4H, CZYLI W 5 GODZINIE KOLEJNA NIECO MNIEJSZA DAWKA ?

Tak jak już Ci pisałem, na razie jestem po pierwszym dniu Chikary, BTB i PHX nie próbowałem. Jutro wypróbuję PHX bo będę działał od 15 do 02 w nocy.
Powrót do góry
gracz Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Czw, 28 Paź 2010, 14:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: