|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
warek14 nowy
|
Wysłany: Nie, 08 Cze 2008, 10:44 Temat postu: Dobre tanie perfumy |
|
|
Witam wszystkich, to mój debiut na forum, choć jako niezarejestrowany użytkownik przeczytalem już niejeden temat.
Sprawa wygląda tak, kiedyś na forum widzialem temat z dobrymi perfumami za jedyne 29zł. To nawet nie był temat, tylko odpowiedź jednego z użytkowników, a temat dotyczyl czego innego. Z tego co pamiętam był to zapach 200 kwiatów świata i utrzymywal się kilka godzin. Wpisalem w wyszukiwarce perfumy, ale wyskakuje prawie 200 wyników i ciężko jest znalejść.
Czy ktoś kto przebywa dłużej na forum i pamięta ten temat mógłby podać do niego linka
Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
interstate  uzależniony

Sprawdzone: -non, -ron, -nol
|
Wysłany: Nie, 08 Cze 2008, 12:39 Temat postu: |
|
|
Nie pamiętam takiego postu.
Wydaje mi się, że jako mężczyzna powinieneś zadać sobie pytanie, czy na pewno chcesz pachnieć zapachami dwustu kwiatów...?
Szukasz dobrych perfum, nie odświeżacza powietrza do postawienia w kącię w toalecie.
--
interstate |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
warek14 nowy
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Nie, 08 Cze 2008, 14:46 Temat postu: |
|
|
Ja bym była sceptyczna do tego rodzaju ofert. Kiedyś kupiłam lane perfumy, które ślicznie pachniały na papierku i buteleczce. Na mnie tez przez pierwszą chwile. Niestety potem ich zapach zmieniał sie tak, że musiałam je z siebie zmyć  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
beholderka  nowy
|
Wysłany: Sro, 22 Paź 2008, 14:13 Temat postu: Re: Dobre tanie perfumy |
|
|
| warek14 napisał: | Witam wszystkich, to mój debiut na forum, choć jako niezarejestrowany użytkownik przeczytalem już niejeden temat.
Sprawa wygląda tak, kiedyś na forum widzialem temat z dobrymi perfumami za jedyne 29zł. To nawet nie był temat, tylko odpowiedź jednego z użytkowników, a temat dotyczyl czego innego. Z tego co pamiętam był to zapach 200 kwiatów świata i utrzymywal się kilka godzin. Wpisalem w wyszukiwarce perfumy, ale wyskakuje prawie 200 wyników i ciężko jest znalejść.
Czy ktoś kto przebywa dłużej na forum i pamięta ten temat mógłby podać do niego linka
Pozdrawiam |
Poszukaj ładnego i niedrogiego perfumu na stronie http://www.perfumy.fm/index.php?dzid=23&did=5
Są tam wody po 32,00 zł,a zapachy się utrzymują do 20 godzin.Jest naprawdę w czym wybierać.W znanych markach za niewielkie pieniądze firmy FM.Pozdrawiam.  _________________ beholderka
Ostatnio zmieniony przez beholderka dnia Sro, 08 Cze 2011, 10:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
SummerNight  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, BTB, NPA, Alchemy, Perception, The Edge
|
Wysłany: Sro, 22 Paź 2008, 15:20 Temat postu: |
|
|
Proponowałbym odwiedzić najbliższą drogerię, gdzie można na ogół znaleźć zapachy oscylujące w granicy 50zł, które są orginalne, utrzymują się w miarę długo i nawet nieźle pachną.
Znajdziesz na pewno coś z Mexxa, Esprita, kolekcji Beckhama, a może bardziej wyrafinowane, jak choćby Kenzo...
Uwierz mi, można tanio kupić całkiem ładną wodę toaletową.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rkota  nowy
|
Wysłany: Sob, 25 Paź 2008, 14:27 Temat postu: kup na perfumeria.pl |
|
|
Witam! A ja ci proponuje dołożyc pare dyszek i zakupić ten perfum...http://perfumeria.pl/Dunhill+Desire+Men+Woda+toaletowa++50ml+spray,7010849,1,i2.html
Cena stosunkowo niska a zapach super! Wiem co mowie! Uzywam go na kazdej imprezie i dziewczyną sie podoba. Oprócz teog co ci podalem znajdziesz tam wiele innych fajnych zapachów w dobrej cenie! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|