Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dylemat Imprezowy...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mystro Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge

PostWysłany: Nie, 30 Maj 2010, 21:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W razie czegoś zawsze możesz upoważnić kogoś dorosłego do odebrania paczki , tylko wtedy osoba upoważniona (dorosła) musiałaby powiedzieć , że jest upoważniona przez ciebie , choć raczej i tak nie będzie chyba żadnych problemów jak odbierze ją osoba dorosła bez żadnych upoważnień z twojej strony.

Możesz zaryzykować i podać swoją datę urodzin , aby otrzymać paczkę. Nic nie ryzykujesz , a gdyby coś miało być nie tak to nie otrzymasz tego prezentu. Choć wydaje mi się , że nawet jeżeli jesteś niepełnoletni to tak czy siak go otrzymasz.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lucas Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB

PostWysłany: Nie, 30 Maj 2010, 21:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Możesz podać datę urodzenia i nie będzie związku z tym żadnego problemu,tym bardziej że nie jest nigdzie uwzględnione że trzeba być osobą pełnoletnią.
Jak chodzi o kuriera to nie ma problemu bo kurier nie prosi o dowód osobisty,a jak chcesz koniecznie żeby kto inny odebrał to nie musisz dawać upoważnienia bo to nie ma znaczenia kto odbierze tylko musi pokwitować odbiór paczki,a przecież kurier wie na jaki adres dostarcza,a nawet jak by pomylił to nikt nie odbierze czegoś czego nie zamawiał i dla tego nie interesuje kuriera kto odbierze.
Powrót do góry
Kruk Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception

PostWysłany: Pon, 31 Maj 2010, 06:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Datę urodzenia pewnie potrzebują do statystyk jakichś, żeby wiedzieć jakich mają klientów, dlatego to gratyfikują. Feromony nie mają ograniczenia 18+ (chyba?), a w każdym razie nikt tego nie sprawdza.
3. BTB
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Pon, 31 Maj 2010, 10:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kruk napisał:
Datę urodzenia pewnie potrzebują do statystyk jakichś, żeby wiedzieć jakich mają klientów, dlatego to gratyfikują. Feromony nie mają ograniczenia 18+ (chyba?), a w każdym razie nikt tego nie sprawdza.

Ja wolę podać swoją datę urodzenia , nie ważne na co jest to im potrzebne i wzamian otrzymać prezencik Laughing , bo wiem , że zapewniają pełną ochronę danych osobowych i raczej nie ma o co się martwić.
Powrót do góry
SanzoPL Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: NPA [OK!], Perception [6/10], The Edge [8/10]

PostWysłany: Pon, 31 Maj 2010, 14:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na razie wszystko było sprawnie, na stronie fero pisze że paczka już wysłana i mam się jej spodziewać od 8 rano do 18. Co do "dodatków" w postaci próbek... Są one dodawane do każdego produktu? I jakich próbek mogę się spodziewać? The Edge? Perception? Pheromax?
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pon, 31 Maj 2010, 17:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do każdego. Chusteczka The Edge i parę saszetek Perception, PHX nie dają. Jeszcze podobno są Chikary ale ja nigdy nie dostałem.
3. BTB
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Pon, 31 Maj 2010, 21:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy jeśli obszar mojego miasta jest minimalnie zalany, mogę spodziewać się opóźnienia z dostarczeniem przesyłki? (To znaczy... niektóre drogi są poblokowane, ale ogółem da się do mnie dojechać).
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Pon, 31 Maj 2010, 22:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

SanzoPL napisał:
Czy jeśli obszar mojego miasta jest minimalnie zalany, mogę spodziewać się opóźnienia z dostarczeniem przesyłki? (To znaczy... niektóre drogi są poblokowane, ale ogółem da się do mnie dojechać).

Jeżeli wybrałeś przesyłkę poprzez pocztę , a widzisz , że normalnie chodzi listonosz po mieście to powinieneś otrzymać paczkę normalnie , natomiast jeżeli wybrałeś przesyłkę kurierską , to jeżeli kurier będzie miał problemy z dostarczeniem paczki to chyba uzna to za nieobecność odbiorcy w docelowym miejscu , ale raczej kurierzy dbają o to , aby w miarę nawet minimalnych problemów dostarczyć paczkę w odpowiednie miejsce.
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Pon, 31 Maj 2010, 23:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wybrałem Kuriera DPD z dowozem do domu:) Dostałem już potwierdzenie, że paczka została przez niego odebrana, więc jeśli nie będzie padało, to może uda mu się ją dowieść. No, bądźmy dobrej myśli:D
Powrót do góry
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Wto, 01 Cze 2010, 04:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sanzo, pierwszy raz zakupy w internecie robisz? Rozumiem to podekscytowanie, ale bez przesady Wink
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
potencjalny

PostWysłany: Wto, 01 Cze 2010, 07:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zakupy zwykłe, nie, ale feromony zamawiam pierwszy raz, i jakoś dziwnie... tryskam entuzjazmem z tego powodu xP (bez skojarzeń proszę)
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Wto, 01 Cze 2010, 09:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@traq , daj się nacieszyć chłopakowi. Nie powiesz , że sam nie byłeś ''podekscytowany'' przy pierwszym zamówieniu.
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Wto, 01 Cze 2010, 10:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ku mojemu zaskoczeniu, przesyłka doszła już o 9 rano (niecałe 24h po zamówieniu). Dostałem saszetkę Perception i chusteczkę The Edge, oraz oczywiście NPA. Pewnie już dzisiaj zacznę pierwsze testy. Właściwie, to zaraz, bo mam się spotkać z koleżanką. Co pierwsze zaaplikować? NPA? The Edge? Perception? Jeśli już... to w jakiej dawce użyć jak na pierwszy raz saszetki lub chusteczki?
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Wto, 01 Cze 2010, 12:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Minimalnie zwilż palec o atomizer NPA i to wetrzyj w szyję. Próbkami raczej się nie zajmuj bo skończą Ci się zanim w ogóle dawkę dobierzesz. Szczerze mówiąc to ja swoje próbki trzymam do tej pory bo jakoś nigdy mi się ich użyć nie chce. Po co jak i tak pewnie zrobię to źle Wink
3. BTB
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: