Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dylemat Imprezowy...
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
SanzoPL Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: NPA [OK!], Perception [6/10], The Edge [8/10]

PostWysłany: Sob, 29 Maj 2010, 01:58    Temat postu: Dylemat Imprezowy... Odpowiedz z cytatem

Witam.
Otóż kilkanaście dni temu zostałem zaproszony na pewną imprezę. Niby zwykła domówka, choć znacznie przeważa tam ilość kobiet (jakieś 70% wszystkich imprezowiczów, czyli dosyć sporo, bo ponad piętnaście osobników płci przeciwnej^^). Miesiąc temu rzuciła mnie dziewczyna, a tą zbliżającą się już imprezę, uznałem za moment kluczowy, i być może początek jakieś związku, lub też zwykłą zabawę. Co by to nie było, potrzebowałbym jakiegoś specyfiku. Przeglądałem trochę te oferty, i znalazłem kilka, które mnie zainteresowały. Jako, iż nie stoję dobrze z pieniędzmi, bo jeszcze prezent na osiemnastkę kumpla i alkohol na tamtą imprezę... w sumie zostanie mi coś koło 70zł, które mogę przeznaczyć na Feromony. Póki co, zauważyłem dwa, które przykuły moją uwagę, ale nie widzę zbyt wiele opinii na ich temat. Otóż PERCEPTION i ALCHEMY. Co sądzicie o tych dwóch magicznych specyfikach? I w jakiej ilości powinienem je stosować? To moja pierwsza przygoda z feromonami, liczę na opinię osób, które testowały już te produkty. Jestem skłonny raczej do wyboru między jednym, a drugim.
A tak swoją drogą... co sądzicie o feromonach sprzedawanych na ALLEGRO (tych z 5 - 15zł)? Otóż kolega mi je polecał, i sam mówił, iż chętnie zamówi.

Pozdrawiam wszystkich Ferumowiczów i wyczekuję odpowiedzi!

Tomek.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Sob, 29 Maj 2010, 07:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Za tyle to możesz kupić próbkę PHX (chyba najbardziej się nadaje), Perception albo Alchemy. Samo przeczytanie "feromony z allegro" powoduje u mnie jakieś takie dziwne rozbawienie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kruk Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception

PostWysłany: Sob, 29 Maj 2010, 07:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Alchemy nie kupuj, jest słaby, ma niskie stężenie, na dodatek zawiera tylko jeden feromon - ten sam, który jest w NPA. Jak poczytasz o działaniu NPA to przekonasz się, że to nie jest dobry wybór na większą imprezę.

Zdecydowanie lepiej wybrać Perception ale tu jest jeden haczyk: saszetka tego specyfiku starcza na jakieś 2-3 aplikacje. Powinieneś mieć świadomość, że nie wystarczy po prostu nasmarować się feromonami i iść w świat. Z tego trzeba nauczyć się korzystać, absolutnym minimum jest tydzień stosowania, obserwowania efektów, zmieniania dawki (bo w przypadku fero za dużo jest jeszcze gorsze niż za mało), do tego trzeba sobie uświadomić jak naprawdę to działa i w jaki sposób to działanie wykorzystać. W skrócie: możesz kupić te 7 saszetek Perception, ale większość powinieneś zużyć jeszcze przed tą imprezą a po niej już niewiele Ci zostanie Wink Zwłaszcza, że u nas na forum mało kto korzysta z Perception (sam proponuję Ci je jedynie ze względu na skład) i na nasze rady odnośnie choćby aplikacji itp.raczej zdać się nie możesz Wink

Jest jeszcze opcja, którą polecam już z całą pewnością, tj. próbka PHX (lub nawet dwie). To produkt sprawdzony, skuteczny, łatwy w aplikacji - nie będziesz zawiedziony. Ale zasada "okresu wstępnego" nadal obowiązuje. Feromony to nie magiczny eliksir który wypijasz i już świat się zmienia. Zmiany są subtelne a ich wykorzystanie zależy od Ciebie.

Co do feromonów z Allegro... Wyprodukowanie 1 mg feromonów syntetycznych kosztuje kilka-kilkanaście tysięcy zł. Teraz oblicz sobie, jaka ilość tego musiałaby się znajdować w czymś co kosztuje 5-15 zł. Producenci raczej nie są dobrymi duszkami i nie rozdają za półdarmo czegoś co kosztuje krocie. W skrócie: w takich produktach albo feromonów nie ma wcale albo jest to tak niskie stężenie, że nie ma prawa być widocznych efektów a całość biznesu opiera się na chwycie marketingowym. Nie zawracaj sobie tym głowy, nie wiem co za znajomy Ci to polecał.
3. BTB
Powrót do góry
mystro Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge

PostWysłany: Sob, 29 Maj 2010, 09:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście też się zgadzam. PHX to byłoby najlepsze rozwiązanie. Na początku próbka za 48 złotych pasowałaby do twojej sytuacji , którą opisałeś. I nie ufaj tanim podróbkom z allegro... Co z tego , że niższa cena , a więc działanie jest o wiele mniejsze (choć długo bym się zastanawiał czy w ogóle jest jakiekolwiek działanie po ich użyciu).
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Sob, 29 Maj 2010, 09:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na kumpla ponoć działały jakieś za 22zł - efekty były widoczne, bo jak szliśmy z ulicą, dziewczyny się na niego jakoś tak... nienaturalnie patrzyły? No i w dodatku to właśnie dzięki niemu na ową imprezę zostałem zaproszony, a on wkręcił się tam dzięki Feromonom.
Moglibyście ogólnie opisać mi jak tego pheromaxa uzywać (jeśli miałbym go kupić)? A co wy sądzicie na perception + pheromax? Tylko potrzebowałbym posta kogoś, kto zna dawkowanie...
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Sob, 29 Maj 2010, 10:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

SanzoPL napisał:
Na kumpla ponoć działały jakieś za 22zł - efekty były widoczne, bo jak szliśmy z ulicą, dziewczyny się na niego jakoś tak... nienaturalnie patrzyły? No i w dodatku to właśnie dzięki niemu na ową imprezę zostałem zaproszony, a on wkręcił się tam dzięki Feromonom.
Moglibyście ogólnie opisać mi jak tego pheromaxa uzywać (jeśli miałbym go kupić)? A co wy sądzicie na perception + pheromax? Tylko potrzebowałbym posta kogoś, kto zna dawkowanie...

Mogę ci powiedzieć jak używać próbkę Pheromax. Wiadomo otwierasz (wyjmujesz) powolutku ''zawleczkę'' od próbki i odkładasz ten patyczek na bok. Z tego powodu , iż jesteś ''debiutantem'' w świecie feromonów na początku weź i przechyl tę próbkę na palec tylko zatkaj szczelnie palec i masz już na nim minimalną dawkę od której powinieneś rozpocząć swoją przygodę z próbką phx , aby potem nie przedawkować i przetrzyj ten feromon , który masz na palcu pod jabłko Adama. Nie zalecałbym używania osobom , które rozpoczynają swoją przygodę z feromonami , aby od razu nakładały na siebie większej ilości przechyleń , bo nie na każdego będą działały 2 przechylenia czy tam więcej. Na jednego mogą zadziałać 3 przechylenia do których doszedł od minimalnych dawek , a dla niektórych 3 przechylenia to za dużo. A więc zalecałbym zaczynać od minimalnych dawek. Jeżeli nie będzie efektów to potem po kilku dniach spróbuj w innej sytuacji użyć dwóch przechyleń (np. przetrzyj jedno przechylenie po lewej stronie szyi , natomiast drugie przechylenie po prawej stronie szyi), ale pamiętaj , że feromony nie ''zadziałają za ciebie'' , jeżeli zauważysz , że jakaś dziewczyna bawi się kosmykiem włosów , uśmiecha się do siebie , puszcza oczka to może być znak , że zadziało fero i musisz działać , podejść i porozmawiać. Pamiętaj , aby na koniec zmyć feromon z siebie jak już np. będziesz szedł spać itd.

Co do miksów to jeszcze wydaje mi się dla ciebie to za szybko. Na razie spróbuj bez miksów , a potem jak już będziesz o wiele doświadczony to wtedy możesz bawić się w to , ale nie samemu , tylko najlepiej , pytać o to na forum.
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Sob, 29 Maj 2010, 13:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobrze;) A jeśli impreza jest powiedzmy... na początku wakacji, i zamówiłbym feromony ok. 12 czerwca (3 saszetki perception i próbkę phx), to pierw testować phx aż dostanę wprawę a potem na imprezę (po ok 15 dniach) zaaplikowac mixa? Jest też możliwość, że dostanę od siostry The Edge na urodziny. Tylko... czy to jest dobre?
Powrót do góry
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Sob, 29 Maj 2010, 16:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Działały na niego Very Happy tak jak działa kminek na nastolatków Very Happy

"Ale to już byyyłoo"
http://www.ferum.pl/co-robie-zle-t1916.html

http://www.google.pl/search?q=site%3Aferum.pl+the+edge&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
farjestad Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: be2easy

PostWysłany: Sob, 29 Maj 2010, 18:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wazna rzecza jest statystyka,
potencjalny

PostWysłany: Sob, 29 Maj 2010, 19:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co sądzicie o feromonach ESSENCE? Też ponoć całkiem niezłe, kosztują 120zł, kumpel znalazł je w jakiejś eleganckiej perfumerii z podobnymi produktami i afrodyzjakami. Próbował ktoś tego?
Powrót do góry
miketg84 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge

PostWysłany: Sob, 29 Maj 2010, 19:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja ich nie próbowałem więc sie nie wypowiadam . Ale Jeśli to z jakiegoś sex shopu to sobie odpuść . Ja dasłem się naciągnąć na Love & Desire z intymność .c om czy coś podobnego i żałuje bo teraz pół flakonu leży w szafce . Sad

Pamiętaj fero to kosztowna zabawa no i trzeba umieć się z tym obchodzić bo mnie zajęło to parę miesięcy aby odkryć ich moc .

Ja sam na fero wydałem około 1 tys + markowe perfumy Shocked
ale warto było się wspomóc .

PZDR
Powrót do góry
lucas Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB

PostWysłany: Sob, 29 Maj 2010, 21:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najpierw testuj każde fero z osobna i jak dobierzesz odpowiednią dawkę to wtedy możesz zacząć robić miksy.Pamiętaj że w miksach łatwo przedawkować i dlatego najpierw trzeba się nauczyć stosować,a jak będziesz już robił miksy to dawkę do stosuj zmniejszoną o połowę jeśli optymalna dawka będzie np.1 kropla phx to do miksa daj 0,5 kropli.
Phx zacznij stosować od 0,5 kropli (1 przytkanie palcem i przechylenie) i stosuj tak przez tydzień,a jak nie zauważysz efektów to użyj 1 krople itd.
I jeszcze jedna ważna rzecz o której musisz wiedzieć stosując fero,a mianowicie że feromony to tylko dodatek do twojej atrakcyjności i nie możesz czekać aż same dziewczyny zaczną cię podrywać tylko musisz sam wyjść z inicjatywą.

Ostatnio zmieniony przez lucas dnia Sob, 29 Maj 2010, 22:00, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Sob, 29 Maj 2010, 21:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja i tak przystanę przy swoim i mówię , że miksować powinno się raczej wtedy , kiedy pozna się bardziej tajniki działania feromonów. Nie ma sensu miksować na początku swojej przygody z feromonami , bo tak jak napisał lucas powyżej , łatwo jest przedawkować i szkoda jest feromonów , które w najgorszym przypadku musiałbyś wylać i wywalić do kosza.
Powrót do góry
lucas Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB

PostWysłany: Sob, 29 Maj 2010, 21:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To już nie chodzi nawet o marnowanie fero tylko o to że jak się przedawkuje to będą niepożądane efekty,a mianowicie ludzie będą cię unikać,będziesz śmierdział,ludzie będą się ciebie bali.
Nie od razu trzeba by wylewać fero bo można robić miksa bezpośrednio na skórę ale po co przedawkowywać przecież nie o to chodzi,a jak się nie zna swojej dawki to nie wiadomo jaką ilość użyć do miksa.
Dawkowanie to sprawa indywidualna i nie każdemu taka sama dawka przynosi efekty ,to zależy od ilości własnych feromonów które wytwarza organizm człowieka.
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Sob, 29 Maj 2010, 22:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Póki co, mam na oku The Edge (który sprezentować ma mi w ogóle moja siostra na urodziny). Mam tu na myśli oczywiście cały, piękny flakon za 126zł. Doszedłem do wniosku, iż stopniowo będę starał się używać mieszane dawki. A takie głupie pytanie... Czy efekt fero znika, jeśli druga osoba się o tym dowie? Czy wtedy wszystko wraca do normy? Chodzi mi głównie o to, że mniejsze dawki stosowałbym na koleżance i pytał sie, jakie to wywiera wrażenie, obserwował jej zachowanie. Ot, by odpowiednio się przygotować przed nadchodzącą imprezą;D
A teraz kolejne pytanie, właściwie to już związane z magicznym "kupnem" całego tego specyfiku. Może mi ktoś wyjaśnić, przy jakich ilościach lub cenie produktu dokładane są darmowe próbki? (Mówię tu o Feromony.pl). Z góry dziękuję za pomoc, bo i tak dzięki wam dowiedziałem się już wiele i na pewno wykorzystam tę wiedzę w odpowiednim kierunku;)

Ostatnio zmieniony przez SanzoPL dnia Sob, 29 Maj 2010, 22:55, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Skocz do: