Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dzeien pierwszy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
adik
nowy

Sprawdzone: pheromax (testuje)

PostWysłany: Wto, 13 Mar 2007, 22:48    Temat postu: Dzeien pierwszy Odpowiedz z cytatem

WItam wlasnie dzis odebralem Pheromax-a i zaczelo sie.
Po pierwsze smrodu niet.. troszke alkochlme na poczatu a puzniej jest ok

Kilka spostrzerzen
po pierwsze moj kot jak to czuje jest agresywny... skurczybyk mnie podrapal i za co... nie wiem.. moze poczul konkurencje noweg domuinujaceg osobnika heheh a tak powarznie to po koleji...

Po aplikacji faktycznie czulem sie troszke bardziej energiczny
I faktycznie dziala to... jest mala roznica.
A mianowicie osobiscie mam lepszy chumorek, jakos nastowiony dobrze do ludzi jestem i widze ze oni do mnie tez, nie zucaja sie na szyje anie ne prosza o autograf hehe Wink NApisze tak.. normalnie jak kogos sie poznaje najpierw tzeba uswiadomic rozmowcy ze jestestesmy "powzna" osoba warta zaufania, mila i sympatyczna itd itp...Po uzyciu fero jakby ten etap maialo sie z gowy tzeba tylko to zdanie o nas podtrzymac, czyli rozmowca podswiadomie wmawia sobie ze jestesmy wporzadku... a to juz naprawde duzo.. puki co na kobietach nie bylookazju dobrze wyprpbowac ale weekend juz neibawem wiec na pewno bedzie pracowity... jak tylko sie zkaczy notke wrzuce pozdrawiam. Aha jeszcze jedno...kot sie juz uspokojil Wink
Stuck in this game
Searching for fortune and fame
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Arturxxx
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,NPA,Chikara(próbka żel),BTB

PostWysłany: Sro, 14 Mar 2007, 12:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam,bez obrazy ,ale popracuj trochę nad ortografią bo pewne rzeczy trudno zrozumieć. A poza tym życze powodzenia.
Mistic
nowy

Sprawdzone: NPA, Pheromax 2ml, Chikara 15ml i próbka

PostWysłany: Sro, 14 Mar 2007, 12:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Napisz jaka ilość stosujesz, gdzie i czym przykrywasz.
Powrót do góry
adik
nowy

Sprawdzone: pheromax (testuje)

PostWysłany: Sob, 17 Mar 2007, 11:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sory za bedy ale po paru bylem Wink A co do aplikacji to uzywalem dawki takiej jak wiekszosc ludzi na forum poleca, czyli okolo polowy apllikacji na nadgarstek i rozcieram za uchem i na szyi.
Stuck in this game
Searching for fortune and fame
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: