Wysłany: Sro, 23 Lip 2008, 13:47 Temat postu: działają ale na niewłaściwych facetów????
Witam, kupiłam kiedyś feromony:
Miyoshi Miyagi Pure Instinct - bezzapachowe dla kobiet (intensywne feromony)
Użyłam po 1 psiknięciu na nadgarstki i za uszy
Następnie wybrałam się ze znajomymi na imprezkę...usiedliśmy przy stoliku i od razu zauważyłam że niektórzy przechodzący faceci zwracali na mnie uwagę, 3 facetów którzy siedzieli blisko nas patrzyli na mnie prawie cały czas. Potem poszliśmy się bawić...jakiś facet cały czas mnie obserwował, wyglądał jakoś dziwnie, tak jakby był "zaczarowany", gapił sie i gapił, wkońcu podszedł, stanął przy mnie, dalej patrzył i nie chciał odejść. Trochę sie przestraszyłam bo nic nie mówił ...no i ten wzrok, naprawde dziwny.
Następnym razem było podobnie (po użyciu tych samych feromonów), ale najgorsze jest to że mniej więcej na 10 facetów którzy mnie "zaczepiają" może 1-2 to faceci którzy mi sie podobają...reszta wogóle nie w moim typie.
Czy może tak być że używam nie tych feromonów co trzeba? Albo nie w tej dawce? Wiem że istnieją lepsze (i droższe) feromony, ale ja postanowiłam na próbe kupić te na razie.