Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

działają ale na niewłaściwych facetów????

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Morgan Płeć:Kobieta
nowy

Sprawdzone: testuję: PHX women i The Edge

PostWysłany: Sro, 23 Lip 2008, 13:47    Temat postu: działają ale na niewłaściwych facetów???? Odpowiedz z cytatem

Witam, kupiłam kiedyś feromony:
Miyoshi Miyagi Pure Instinct - bezzapachowe dla kobiet (intensywne feromony)

Użyłam po 1 psiknięciu na nadgarstki i za uszy
Następnie wybrałam się ze znajomymi na imprezkę...usiedliśmy przy stoliku i od razu zauważyłam że niektórzy przechodzący faceci zwracali na mnie uwagę, 3 facetów którzy siedzieli blisko nas patrzyli na mnie prawie cały czas. Potem poszliśmy się bawić...jakiś facet cały czas mnie obserwował, wyglądał jakoś dziwnie, tak jakby był "zaczarowany", gapił sie i gapił, wkońcu podszedł, stanął przy mnie, dalej patrzył i nie chciał odejść. Trochę sie przestraszyłam bo nic nie mówił ...no i ten wzrok, naprawde dziwny.
Następnym razem było podobnie (po użyciu tych samych feromonów), ale najgorsze jest to że mniej więcej na 10 facetów którzy mnie "zaczepiają" może 1-2 to faceci którzy mi sie podobają...reszta wogóle nie w moim typie.
Czy może tak być że używam nie tych feromonów co trzeba? Albo nie w tej dawce? Wiem że istnieją lepsze (i droższe) feromony, ale ja postanowiłam na próbe kupić te na razie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Cassi Płeć:Kobieta
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA

PostWysłany: Sro, 23 Lip 2008, 13:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Stosując fero zaczynasz przyciągać więcej facetów po prstu. O tymjaki typ końcowo wybierzesz decydujesz Ty Wink

A poeksperymentować z różnymi dawkami fero nie zaszkodzi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: