| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
scoty potencjalny
Sprawdzone: Pheromax, Alchemy, NPA
|
Wysłany: Wto, 18 Mar 2008, 15:21 Temat postu: Działanie Pheromax... |
|
|
dopiero zaczynam przygodę z formum więc przepraszam za niedociagnięcia
Zakupiłem próbke pheromaxu i bomba, rewelacja. Jedno psiknięcie na szyję i dwie laski pierwszego dnia po zastosowaniu mało co mnie nie zjadły spojrzeniami ( oczywiści w pozytywnym znaczeniu ) podoba mi sie to teraz czas na NPA. Czego mam sie spodziewać po NPA czy nie jest za agresywny na stosowanie w pracy |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hook  potencjalny
Sprawdzone: pheromax, NPA, perception,BTB
|
Wysłany: Wto, 18 Mar 2008, 16:00 Temat postu: |
|
|
to zależy czym się zajmujesz
a tak w ogóle to radze przetestować NPA oddzielnie na początku i zobaczyć jakie będą efekty dopiero potem próbować je mieszać, jeżeli chodzi o moje doświadczenia z NPA w pracy to nikt raczej negatywnie nie reagował na moją osobę, zauważyłem jedynie że koleś który się zazwyczaj jąka, przy mnie jąkał się jeszcze bardziej  _________________ Jeżeli ktoś jest dupkiem to nawet święcona woda mu nie pomoże......... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Wto, 18 Mar 2008, 17:13 Temat postu: |
|
|
| Pewnie czul respekt i biedny bal sie ze cos nie tak powie, wyczul Twoja przywodczosc itd.To jest bardzo dobre moim zdaniem |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
scoty potencjalny
|
Wysłany: Wto, 18 Mar 2008, 17:18 Temat postu: |
|
|
Pracuję raczej w pomieszczeniu zamkniętym ( obiekt administracji publicznej ) no i nie mam za bardzo ochoty denerwować szefostwa bo to różnie bywa  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hook  potencjalny
Sprawdzone: pheromax, NPA, perception,BTB
|
Wysłany: Wto, 18 Mar 2008, 17:32 Temat postu: |
|
|
Możliwe że tak, ale mógł się również czuć sfrustrowany z tego powodu, poza tym nie chce żeby fera których używam budziły strach w innych ludziach  _________________ Jeżeli ktoś jest dupkiem to nawet święcona woda mu nie pomoże......... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

|
Wysłany: Wto, 18 Mar 2008, 19:07 Temat postu: |
|
|
| Wiesz masz racje ja tez tego nie chcem.W pracy w szkole potrzebne sa przyjazne stosunki z plcia meska.Ale w niektorych sytuacjach, np jak idziesz gdzies przez miasto wieczorem, to jest mniejsze prawdopodobienstwo ze ktos Cie zaczepi.Bedzie czul respekt i bedzie wolal to jakiegos "pedalka" sie przyczepic.Ale ogolnie to kazdemu zalezy na przyjaznych stosunkach z ludzmi. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Miś  potencjalny

Sprawdzone: NPA, PHX, Perception
|
Wysłany: Wto, 18 Mar 2008, 22:17 Temat postu: |
|
|
| simon_85 napisał: | | jak idziesz gdzies przez miasto wieczorem, to jest mniejsze prawdopodobienstwo ze ktos Cie zaczepi.Bedzie czul respekt i bedzie wolal to jakiegos "pedalka" sie przyczepic. |
Masz rację, ale zbyt dużo naćpanych (pseudoklubowiczów?) chodzi po nocach, szczególnie w weekend więc takich to fero raczej nie powstrzymują od zaczepek itp, może nawet przeciwnie. _________________ There is no spoon  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

|
Wysłany: Wto, 18 Mar 2008, 22:23 Temat postu: |
|
|
| No tak, prawda.Jedyna rada -jezdzic do domu taksowka albo chodzic wieksza grupa z kumplami. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
scoty potencjalny
|
Wysłany: Wto, 18 Mar 2008, 22:24 Temat postu: |
|
|
Ale raczej te fero chodzi o NPA zadziałają negatywnie czy wręcz tak jak chcę na otoczenie. Zacznę od małej dawki 1 kropla. Ludzie pełna kulturka chyba że wyjdzie szydło z worka  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
scoty potencjalny
|
Wysłany: Sob, 12 Kwi 2008, 18:11 Temat postu: |
|
|
Znów wróciłem do pheroaxa po przykrych dośwadczeniach z NPA i efekty są powalające oby tak dalej |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Sob, 12 Kwi 2008, 21:28 Temat postu: |
|
|
| Kurcze, może i ja jeszcze raz z PHX spróbuję? Ze dwa psiknięcia i zostały. Może tym razem będzie jakiś efekt? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
scoty potencjalny
|
Wysłany: Sob, 12 Kwi 2008, 22:53 Temat postu: |
|
|
cassi polecem he he npa mnie dołowało
a teraz zauważyłem że p-max nawet 0,5 dawki zajefajnie działa, na początku stosowałem 1,5 dawki i było fajowo te spojrzenia hihi, wystarczy tylko dobra bajera i ..........
Od jutra zaczynam dalsze testy i mam nadzieję że będzie super ( mieszanka p-max i npa oczywiście minimalne dawki )  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vichy  uzależniony
Sprawdzone: PHEROMAX CHIKARA NPA
|
Wysłany: Czw, 24 Kwi 2008, 10:27 Temat postu: |
|
|
dokłądnie cassi polecam tobie phx. sama widzisz jak mi sie życie zaczyna po nim zmieniać....  _________________ lege non distinquente |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|