Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dziewczyna zaczęła mnie "obwąchiwać"
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Nixon
nowy

PostWysłany: Wto, 15 Sie 2006, 16:45    Temat postu: Dziewczyna zaczęła mnie "obwąchiwać" Odpowiedz z cytatem

Witam. Moje wrażenia na temat feromonów są jak najbardziej pozytywne. Używam ich od roku i moje życie nabrało kolorów. Poznałem wielu ciekawych ludzi, od kilku miesięcy mam dziewczynę. Oczywiście zmiana nie nastąpiła od razu, musiałem nabrać troszkę pewności siebie, zacząłem uprawiać sporty, częściej uśmiechać się do ludzi i ogólnie starałem się zmienić swoje dotychczasowe podejście co wszystko razem w połączeniu z feromonami dało pozytywne efekty, z których jestem zadolony.

Jako ciekawostkę dodam, że ostatnio moja dziewczyna przytuliła się do mnie i zaczęła mnie "obwąchiwać". Powiedziała że bardzo lubi mój zapach, i że z czymś jej się kojarzy. Zastanawiała się "co to moze być?" z pół wieczoru Smile i doszła do tego, że nie wie co to jest, ale bardzo sie jej podoba. No coż, wdychała feromony rozcieńczone z alkoholem Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
simon_85 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception

PostWysłany: Wto, 15 Sie 2006, 18:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam!!
A jakich feromonow uzywasz i jaki najbardziej Ci sie podoba???a miales wczesniej jakies powodzenie czy nie,a gdy zaczeles uzywac feromonow to miales duzo wieksze powodzenie??

Pozdrawiam Cool
Powrót do góry
Nixon
nowy

PostWysłany: Wto, 15 Sie 2006, 19:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Obecnie używam Perfect Ten, używałem również Relationship Magic.
Perfect Ten mają tę przewagę, że to czyste, bezwonne feromony, które można mieszać z alkoholem lub z ulubionymi perfumami.
Kiedy jescze nie używałem feromonów miałem małe powodzenie. Ale gdy zacząłem używać to nastawiłem się że wystarczy że sie spryskam i nic nie będę robił, a wszystko sie samo potoczy. Mój Błąd. I dlatego przez 4 miesiące nie zdarzyło sie nic szczególnego. Ludzie faktycznie chętnie rozmawiali, częsciej sie usmiechali i dzieki temu potwierdziło się ze feromony działają, ale czegoś mi jescze brakowało. I tym czymś okazała się książka "Tajemnice uwodzenia". Mając oba atuty w dłoniach zacząłem działać..
Powrót do góry
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Wto, 15 Sie 2006, 19:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak myślałem, że to Perfect Ten, ale jeśli Twoja dziewczyna uwielbia Twój zapach, a jest to P10 zmieszany z alkoholem to trochę mi to nie pasuje.

P10 jest bezwonny czyli wychodziłoby, że uwielbia ona zapach alkoholu Confused

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Wto, 15 Sie 2006, 19:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aha to super ze przed miales male powodzenie to lepiej swiadczy o dzialaniu feromonow Smile ale troche jest to dziwne ze po P10 masz powodzenie Confused przeciez wedlug gamy to raczej jest ten feromon do biznesu,ale pewnie feromony nie sa az tak okreslone>Wiec wychodzi ze P10 jest wielofunkcyjny Smile A co o tym myslisz ALI???

Pozdrawiam
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Wto, 15 Sie 2006, 19:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

simon_85 napisał:
Aha to super ze przed miales male powodzenie to lepiej swiadczy o dzialaniu feromonow Smile

O tak, też tak myślę!

simon_85 napisał:
ale troche jest to dziwne ze po P10 masz powodzenie Confused przeciez wedlug gamy to raczej jest ten feromon do biznesu,ale pewnie feromony nie sa az tak okreslone>Wiec wychodzi ze P10 jest wielofunkcyjny Smile

No według gamy, ale ma on szerokie spektrum zastosowań tak samo jak Chikara.

Co o tym myślę?
Hmm, przed stosowaniem feromonów można mieć naprawdę małe powodzenie, ale szczerze mówiąc to zawsze znajdzie się któraś osoba, która pokocha "tego kogoś". No, i bez flakonika feromonów ludzie się kochają!!! Ale jeśli Nixon twierdzi, że feromony działają to dobrze, bo chyba naprawdę stosuję prawdziwe i działające feromony! No, co prawda nie są to Perfect Ten, ale jednak...

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
Nixon
nowy

PostWysłany: Wto, 15 Sie 2006, 20:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak kupywałem P10 z pół roku temu to o ile dobrze pamiętam gama była ułożona nieco inaczej. P10 był we wszystkich 3 kategoriach, nie było jeszcze Chikary i NPa

Ostatnio zmieniony przez Nixon dnia Wto, 15 Sie 2006, 20:45, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Wto, 15 Sie 2006, 20:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No ale jak to jest?

ali napisał:
...ale jeśli Twoja dziewczyna uwielbia Twój zapach, a jest to P10 zmieszany z alkoholem to trochę mi to nie pasuje.

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
Nixon
nowy

PostWysłany: Wto, 15 Sie 2006, 20:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Używam P10 rozcieńczony z alkoholem, ale np. jak się ogolę to pryskam się jeszcze wodą po goleniu. To chyba troszkę zaskakujące, że moja dziewczyna zachwycała się pół wieczoru zapachem mojej wody, którą używam prawie "od zawsze" (i nikt jakoś do tej pory nie zwrócił specjalnie na ten zapach uwagi) i dlatego skojarzyłem to z feromonami.
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Wto, 15 Sie 2006, 21:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Być może jak czytałeś inne tematy to to wyczytałeś ale jeszcze raz wspomnę.

ali napisał:

Polecam stosowanie feromonów perfumowanych z innymi liniami perfum (z zapachami zbliżonymi do zapachów, które dodawane są do feromonów).
Ja np. stosuję Chikarę, a następnie na to Pumę Jamaica oraz Lacoste Essential. Zapachy te świetnie się mieszają, dają powalający (dosłownie) efekt. Słyszę na tym punkcie wiele komplementów.

Radzę potestować!

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
Nixon
nowy

PostWysłany: Wto, 15 Sie 2006, 21:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak będę kupował perfumy to zwrócę uwagę na te zapachy. Dzięki Smile
Powrót do góry
Sephiroth
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara

PostWysłany: Wto, 15 Sie 2006, 23:27    Temat postu: Re: Dziewczyna zaczęła mnie "obwąchiwać" Odpowiedz z cytatem

Nixon napisał:
Witam. Moje wrażenia na temat feromonów są jak najbardziej pozytywne. Używam ich od roku i moje życie nabrało kolorów. Poznałem wielu ciekawych ludzi, od kilku miesięcy mam dziewczynę. Oczywiście zmiana nie nastąpiła od razu, musiałem nabrać troszkę pewności siebie, zacząłem uprawiać sporty, częściej uśmiechać się do ludzi i ogólnie starałem się zmienić swoje dotychczasowe podejście co wszystko razem w połączeniu z feromonami dało pozytywne efekty, z których jestem zadolony.

Jako ciekawostkę dodam, że ostatnio moja dziewczyna przytuliła się do mnie i zaczęła mnie "obwąchiwać". Powiedziała że bardzo lubi mój zapach, i że z czymś jej się kojarzy. Zastanawiała się "co to moze być?" z pół wieczoru Smile i doszła do tego, że nie wie co to jest, ale bardzo sie jej podoba. No coż, wdychała feromony rozcieńczone z alkoholem Smile

Nixon, a może były jeszcze jakieś inne takie ciekawostki?
Sam jeszcze zastanawiam się nad kupnem fero i bardzo interesują mnie takie właśnie sytuacje.
Może inni też mieli coś podobnego? Takie ciekawostki? Proszę, piszcie:DVery Happy

i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 16 Sie 2006, 07:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ooo zgadzan sie z Sephirothem wpisujcie swoje ciekawostki,jest to bardzo ciekawe Very Happy
Powrót do góry
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Sro, 16 Sie 2006, 08:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ali napisał:
Tak myślałem, że to Perfect Ten, ale jeśli Twoja dziewczyna uwielbia Twój zapach, a jest to P10 zmieszany z alkoholem to trochę mi to nie pasuje.

Ali, to nie tak. Mam znajomą, która po powąchaniu Perfec Ten, który NIE MA zapachu stwierdziła, że pachnie jej mężczyzną. Z kolei Pheromax dla niej nie miał zupełnie zapachu! Czy to nie ciekawe?

Ta dziewczyna ma bardzo wyczulony nos. Co chwilę jej coś pachnie albo śmierdzi, gdzie inne osoby zupełnie nic nie wyczuwają. Pewnie jest węchowcem.[/url]

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 16 Sie 2006, 09:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No, bynajmniej jest to bardzo dziwne Confused

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: