Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dzisiaj ostatecznie sie przekonalem, ze feromony dzialaja

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
magicman
nowy

PostWysłany: Czw, 05 Lip 2007, 22:35    Temat postu: Dzisiaj ostatecznie sie przekonalem, ze feromony dzialaja Odpowiedz z cytatem

Pojechalem dzisiaj na spotkanie biznesowe do swoich bylych klientow. Kobieta ktora zaakceptowala oferte ma dwoch synow, ktorzy gdy mnie zobaczyli odrazu weszli do pokoju i z usmiechem na twarzy przywitali sie i siedli do stolu tylko po to by posluchac co mam do powiedzenia. Wczsniej dwa lata temu, to jej mlodszy syn nawet na mnie uwagi nie zwracal. Ile razy ich odwiedzalem, to nigdy nawet nie powiedzial "bonjour". Rzecz sie dzieje we Francji. Dodam, ze bedac tam stosowalem za pierwszym razem NPa i chikare, a za drugim btb i chikare.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
santanachia Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: dziś pheromax, kiedyś Alpha A314, Alpha-7, attractant

PostWysłany: Czw, 14 Lut 2008, 11:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moze4 mieli lepszy dzień Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: