| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
samotnik  nowy
Sprawdzone: Testy: PHX
|
Wysłany: Pią, 06 Cze 2008, 22:16 Temat postu: Dziwna sytuacja :) Jestem ciekaw odpowiedzi:) |
|
|
| Własnie dzisiaj jechałem sobie na podyplomówke i po przeczytaniu wielu wiadomosci na forum na temat działania feromonów zaciekawiła mnie teoretyczna choc i bardzo praktyczna sytuacja!!!!! Czytając słyszałem ze feromony działaja na kilka metrów. A wiec wyobrazmy sobie sytuacje! Przy stoliku siedzi 3 facetów i 3 kobiety. Jak to jeden z forumowiczów napisał przyjmująć skale od 1-10, zakładamy ze dwóch z nich jest na 9 a jeden który uzywa feromonów ma 5!! I jestem ciekaw jak zadziałaja feromony?? Bo jezeli tamci są w skali 9-kami, i feromon działa na kilka metrów, ten z 5 przepadł!! i co teraz??????????? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Xor potencjalny
|
Wysłany: Sob, 07 Cze 2008, 10:20 Temat postu: |
|
|
No wlasnie. Dlatego feromony to sciema. A nawet jak dzialaja to kupujemy je dla wszystkich facetow wokol siebie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kociu potencjalny
|
Wysłany: Sob, 07 Cze 2008, 13:26 Temat postu: |
|
|
Tylko, ze fero nie daja ci nadludzkich mocy tzn. jak jakis potwor uzyje fero i bedzie siedzial obok dwoch zajebistych kolesi to i tak wiadomo, ze na 90% dziewczyny zwroca uwage mlodych bogow
Z tego co zauwazylem to fero poprawiaja Twoje wyniki u kobiet, ale nie zrobia z Ciebie Apolla  _________________ Można by coś więcej ale ja umywam ręce. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
samotnik  nowy
|
Wysłany: Sob, 07 Cze 2008, 19:01 Temat postu: |
|
|
| Widze ze temat nie został ruszony:) Mi nie chodzi o nadludzkie moce, aby laski na mnie skakały itp itp:) Ja po prostu stworzyłem praktyczna sytuacje i zapytałem i widze ze nikt nie moze mi udzielic odpowiedzi:) Czyzby nikt w takiej nie był?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Sob, 07 Cze 2008, 19:43 Temat postu: |
|
|
Ja w ogóle nie zrozumiałem całej sytuacji... Jakieś dziewiątki, piątki... Nie rozumiem nic, z tego, co napisałeś.
Czyżby chodziło o atrakcyjność?? _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
samotnik  nowy
|
Wysłany: Sob, 07 Cze 2008, 19:48 Temat postu: |
|
|
| Tak chodzi o atrakcyjnosc i atrakcyjnosc+feromony:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Nie, 08 Cze 2008, 07:43 Temat postu: |
|
|
No wlasnie ja musialem pare razy sobie to przeczytac zeby sie polapac o co chodzi, ale dobra.Kociu przeciez Ci napisal w swoim poscie ze w 90% dziewczyna zwroci uwage na tych znacznie ladniejszych.Ja nie mam takich problemow bo i bez fero kobiety mi sie nie opieraja w 99%  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Miś  potencjalny

Sprawdzone: NPA, PHX, Perception
|
Wysłany: Wto, 17 Cze 2008, 15:08 Temat postu: |
|
|
| simon_85 napisał: | Ja nie mam takich problemow bo i bez fero kobiety mi sie nie opieraja w 99%  |
To pewnie przez tą wrodzoną skromność  _________________ There is no spoon  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Wto, 17 Cze 2008, 17:52 Temat postu: |
|
|
Haha Misiu moze to przez to  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
grzechotnik  potencjalny
Sprawdzone: Chikara. Pheromax. The Edge. Perception.
|
Wysłany: Sro, 18 Maj 2011, 20:00 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie to chyba rzecz gustu i upodoban kobiet,feromony nie działają na kazdą kobiete tak samo nam facetom nie podoba się kazda laska..bo jest kobietą. Ale tak szczerze to nie rozumiem tematu,nie rozumiem tej sytuacji. _________________ ...... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Sro, 18 Maj 2011, 23:16 Temat postu: |
|
|
A co jeśli fero użyjesz na randce , chyba idziecie na randke w 2jke a nie bierzesz jeszcze 2 kolegów do pomocy, co?
A nawet jak jest impreza i wszyscy sie nabuchają to jest fajnie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
compaqboy  potencjalny
|
Wysłany: Czw, 19 Maj 2011, 17:04 Temat postu: |
|
|
| jeśli wśród tych typów ty jesteś 5 i spryskałeś się fero to nie wierz w cudowną siłę feromonów. To nie jest magiczna różdżka i nie zrobi z ciebie 10. Sam musisz się postarać być co najmniej 8 w ich otoczeniu. Feromony mogą w tym pomóc ale wszystko tylko i wyłącznie zalezy od ciebie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
SuperZapach nowy
|
Wysłany: Pią, 17 Cze 2011, 22:58 Temat postu: |
|
|
| Dobre, można podpiąć się na pasożyta i nie wydając nawet złotówki cieszyć się powodzeniem kobiet. Grunt to zaradność. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|