Wysłany: Nie, 30 Gru 2007, 14:17 Temat postu: dziwne dziwne....ocb
Ostatnio na imprezie zastosowałem 1 krople NPA do tego 1/3 szaszetki(albo 1/2) Perception i na to lacoste red. Wchodze na impreze po godzinie od zastosowania na parkiet ide 2 godziny od zastosowania ...i zauważyłem że jedne dziewczyny odemnie odrzuca a inne strasznie na mnie lecą...czy też zauważacie tak skrajne emocje? Dziewczyny w większych grupach zazwyczaj mnie odtrącały
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
Wysłany: Czw, 03 Sty 2008, 12:26 Temat postu:
Prosta sprawa. NPA i Perception to dobre fero. Sam stosuje na co dzien te mieszanke. NPA jest agresywne, Perception delikatnie lagodzi jego dzialanie, ale tylko delikatnie. Gdy nalozysz oba, pachniesz jak prawdziwy samiec, tzw. Alfa - przewodnik stada. Niektore dziewczyny to pociaga, natomiast pozostale moga sie ciebie obawiac, swiadomie lub podswiadomie. Najwazniejsze, aby pokazac, ze jestes lagodnym i dobrym czlowiekiem. Wtedy robisz dobre wrazenie na obu grupach. _________________ Otwórz oczy: haszu.com