Sytuacja wydarzyla sie po wejsciu do klubu , od aplikacji ok 4 h wiec nawet sporo! Opisuj wydarzenie ze wzgedu ze nikt dlugo nie opisywal nic a ja znalazlem wolny czas.......
W klubie po cieciu :% stoje ogladam sobie ludzi , patrze obok mnie stoi kolezanka Z KTORA JESTEM TYLKO NA CZESC-CZESC nawet nie wiem jak ma na imie....jakos tako ja znam. To jest kolezanka dobra bardzo i bliska mojego kumpla ;d ;d ;d , ktorego nie bylo wtedy....
PRzywistalismy sie poczym z nienacka zaczelismy rozmawiac .....o tym i tamtym I DOSZLISMY DO TEMATU MOJEGO KOLEGI , Dziewczyna zwierzala mi sie ze go bardzo lubi i tamtego ....wogole wypytywala sie o niego i mowila o sobie tez jaka jest;d
ok OK ALE PRZYPOMNE WAM ZE NIGDY Z NIA NIE ROZMAWIALEM TYLKO ZWYCZAJE CZESC.......A ty masz co sie wydazylo rozmowac ok 1,5 hhhhhhhhhh;d
PRZypadek ......raczej nie .;p
Moze ONA tez walnela sobie pare procent i nie miala co robic to sobie pogadala z Toba, nie wszystko musi byc wina "wspomagaczy". :PPP
Ja tez bylem wczoraj/dzis na bibie u kumpla i z laska co robi u mnie w szkole znam z widzenia, zaczalem rozmawiac i zakumplowalismy sie, nic wiecej bo ma faceta, innego kumpla i wystarczylo tylko pare Debowych...
A do tego sama cos sie mnie zapytala i gadalem. ;]
No ale roznie to bywa, czasem pozory myla, jak bedzie cos wiecej to pisz, chetnie poczytam, ja za niedlugo bede testowal NPA i BTB i mam nadzieje ze to wypali bo po Phx nie bylo nic...
Pozdro ! _________________ "Być Szczęśliwym" - Tego Trzeba Się Nauczyć....