|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
HardCoreVibes nowy
Sprawdzone: PHMAX, PERCEPTION
|
Wysłany: Sob, 08 Mar 2008, 17:44 Temat postu: |
|
|
faisca777 po zastosowaniu PHEROMAX ludzie wokol mnie reagowali bardzo podobnie juk u Ciebie.
W zwiazku z tym mam pytanie, czu zauwazyles po nalozeniu PHMAX wrogosc u mezczyzn??
PS
Jutro robie swoja pierwsza mieszanke feromonow  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
faisca777  potencjalny
Sprawdzone: Perception, BTB, PHX, PHX OXY, Chikara, Perfect Ten, Relationship Magic, The Edge, NPA, Alchemy
|
Wysłany: Sob, 08 Mar 2008, 21:09 Temat postu: |
|
|
HardCoreVibes - nie, nie odczuwałem wrogości u mężczyzn. Kontakty z nimi miałem w porządku, ale też nie były to tak serdeczne stosunki jak po BTB. PX nie bardzo działa na facetów, za to panienki szaleją.
Korzystając z okazji opowiem mój ostatni tydzień:
Jak już pisałem na jakiś czas odstawiłem feromony, ale w NDZ 2 III założyłem po prysznicu jedną kroplę BTB. I pojechałem z domu na studia z miasta L do miasta N (celowo nie podaję nazw, bo chcę zachować prywatność).
W miejscowości M wsiadła do autobusu dziewczyna... Z wyglądu średnia, ale sprawiała wrażenia optymistycznej osoby. Podeszła do mnie i zapytała czy może usiąść, pozwoliłem jej. Nie minęły dwie minuty jak zaczęła ze mną rozmowę, dokąd jadę i po co. Nie chciało mi się za bardzo z nią rozmawiać, ale JAK SIĘ ROZGADAŁEM Gadaliśmy całe półtorej godziny. Śmiała się z byle mojego tekstu. Chwaliła mnie, mówiła, że ciekawie opowiadam, często powtarzała: "dobrze powiedziane". Opowiadałem jej co popadnie, a ona powtarzała uśmiechnięta: "Fajnie! Fajnie! Mów dalej".
Nie będę tu oceniał na ile jestem spostrzegawczy, ale na pewne detale zwracam uwagę. Zmierzam mianowicie do tego, że gdy rozmawiam z ludźmi bez feromonów, i ci ludzie są mili dla mnie, a ja dla nich, to w miarę się dogadujemy i jest ok. Ale z feromonami, tj. BTB jest tak, że zauważyłem pewne cechy wspólne u wszystkich tych ludzi:
1) Śmieją się z pierwszego, lepszego mojego tekstu
2) Chętnie mnie słuchają, przytakują mi
3) Szanują mnie, nie odzywają się nie pytani
Bez feromonów takie rzeczy mi się nie zdarzały. Jestem po prostu inaczej odbierany z feromonami.
Przypuszczalnie gdybym nie miał wtedy na sobie BTB ta dziewczyna i tak siadła by obok mnie i pewnie też zaczęłaby rozmowę, ale myślę, że bez BTB ta rozmowa nie miała by takiego przebiegu. Nie chwaliłaby mnie, ani nie żartowała i nie zachowywała się ulegle, ponieważ jak wynika z moich obserwacji to jest typowe działanie feromonów.
Zapomniałem o czymś wspomnieć: jadąc pewnego razu z L do N siadła ze mną w autobusie koleżanka, której nie widziałem od gimnazjum. Rozmawiała ze mną szczerze, dużo mówiła, twierdziła, że bardzo się zmieniłem itd.
Innym razem jadąc z miasta N do L spotkałem kolegę, którego słabo znałem i dawno nie widziałem, od razu zaproponował, że wejdzie pierwszy do autobusu i zajmie mi miejsce. Rozmawialiśmy na różne tematy prawie dwie godziny.
Jeszcze innym razem Jadąc L do N spotkałem Darka - kolegę z liceum, którego też jakiś czas nie widziałem. Dużo ze mną rozmawiał i żartował.
U wszystkich tych osób zauważyłem "objawy", które wymieniłem wyżej. Przez cały ten czas używałem BTB.
We wtorek, 4 III też miałem na sobie BTB. Spotkałem koleżankę, Anetkę, śliczna blondynka, tyle że małomówna i nieśmiała. Jak jechaliśmy razem minibusem chwyciłem ją i powiedziałem, żeby siadła obok mnie. Posłuchała! Zarumieniła się i usiadła. Zabawiałem ją pogawędką, a ona chętnie podtrzymywała rozmowę. W pewnym momencie tak ją rozhulałem, że bez przerwy się śmiała i robiła się coraz bardziej zarumieniona. Między nami była chemia! Znam ją jakiś czas i nigdy nie widziałem jej w takim stanie. Mam podstawy, aby twierdzić, że to dlatego, bo do tej pory nie dałem jej okazji do bycia pod wpływem BTB
Jest dużo więcej sytuacji i osób na które znaczący wpływ miały feromony, ale naprawdę szkoda mi czasu, żeby to wszystko opisywać.
Od czerwca ubiegłego roku testuje różnej maści produkty i przyznaję, że w kontaktach z ludźmi sporo się u mnie zmieniło. BTB używam natomiast od września ubiegłego roku, aż po dziś dzień.
Na koniec wpadł mi pomysł, aby zaprezentować następujące informacje:
Jeżeli chcesz być dobrym PRZYJACIELEM używaj CHIKARĘ
Jeżeli chcesz być "szefem", liderem używaj BTB
Jeżeli chcesz być KOCHANKIEM, "maskotką kobiet" załóż PHEROMAX
Pozdrawiam
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
HardCoreVibes nowy
Sprawdzone: PHMAX, PERCEPTION
|
Wysłany: Sob, 08 Mar 2008, 23:31 Temat postu: |
|
|
A mnie ta wrocgosc u facetow zaczyna martwic. Zazwyczaj psikam sie 1 maly raz PHMAX (wiec teoretycznie nie duzo). Zachowanie kobiet wobe cmnie nie moglo by byc lepsze, ale faceci sa mi wyraznie wrodzy. Nie wszyscy co prawda, ale w srod tych co sa jest moj bezposredni przelozony
Moze do pracy powinienem cos innego uzyc? Mniej agresywnego a bardziej nastawionego na polepszanie ogolnych stosunkow miedzyludzkich a nie tylko kobiet.... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Nie, 09 Mar 2008, 09:29 Temat postu: |
|
|
| Pheromax wysyla przywodcze sygnaly.Duzo osob zauwaza wrogosc ze strony facetow, po prostu sa zazdrosni o ze kobiety sie Toba tak interesuja.Tak wiec radze Tobie uzywac BTB lub Chikare.Wtedy powinnno byc dobrze i ze strony mezczyzn |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
faisca777  potencjalny
Sprawdzone: Perception, BTB, PHX, PHX OXY, Chikara, Perfect Ten, Relationship Magic, The Edge, NPA, Alchemy
|
Wysłany: Nie, 20 Kwi 2008, 14:33 Temat postu: |
|
|
Powiem Wam coś w sekrecie: feromony są zaj***te:D
Ostatni tydzień stosowałem tylko Perception. Muszę przyznać, że jest za łagodny na mnie, bo przyzwyczaiłem się już tylko do silnych produktów. Według mnie BTB i PHX są bezkonkurencyjnymi liderami. Pozostałe produkty miałem okazję przetestować i stwierdziłem, że są fajne, ale za "słabe".
Niesamowicie się zmieniłem. Jestem wyluzowany i cały czas się uśmiecham. Wszyscy to widzą. Mam niesłychany kontakt ze wszystkimi. Każdego dnia spotykam co najmniej kilka, kilkanaście osób, które są mi cały czas przychylne. Całe moje życie wygląda zupełnie inaczej niż kiedyś. Wpływ na to zapewne to, że staram się być lepszym człowiekiem każdego dnia, dbam o siebie, rozwijam się i staram się być miły dla ludzi, ale w dużej mierze jest to też zasługa feromonów.
W ostatni piątek poszedłem sobie z uczelni na lody, szedłem sobie ulicą wyluzowany, uśmiechnięty. Z przystanka ruszył autobus pełen młodych dziewczyn. Zaczęły uśmiechać się do mnie i machać mi Poczułem się jak gwiazdor Akurat miałem na sobie tylko resztki Perception.
I nagle spotkałem Małgosię (szatynka, 21 lat, szczupła, brązowe oczy, poznałem ją na wakacjach dwa lata temu) i od razu zacząłem z nią rozmowę, spacerowałem z nią po sklepach, zabrałem na lody. JAKŻE ŻAŁUJĘ, ŻE NIE MIAŁEM NA SOBIE PHX !!! Rozmowa z nią była fajna, ale z PHX przekaz jest w cholerę silniejszy.
To niesamowite, że ni z tego, ni z owego dzieje się coś takiego. Powinienem już dawno kupić pełną buteleczkę PHX i stosować codziennie. Ale teraz co zamierzam: w środę mam wolne i jak Boga kocham zakładam na siebie PHX, bo mam jeszcze i próbkę i pojadę do Gosi, do niej do pracy. Potem najwyżej opowiem jak było
Poza takimi incydentami było jeszcze ich całkiem sporo, ale nie mam wiele czasu, żeby to wszystko opisywać. Rzadko mam dostęp do Internetu. Wpadnę za jakiś czas
Yabadabadoo  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Nie, 20 Kwi 2008, 15:29 Temat postu: |
|
|
| Ja dostałam ostatnio Perception, ale jeszcze nie stosowałam. Mam prośbę o opisanie działania tego specyfiku, siły i rodzaju przekazu w porównaniu z innymi fero. Nie chcę na ślepo zmarnować saszetki, ze wskazówkami byłoby mi łatwiej.... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
faisca777  potencjalny
|
Wysłany: Sob, 17 Maj 2008, 13:28 Temat postu: |
|
|
HOP HOP ! ! !
Dawno mnie tu nie było, a muszę przyznać ostatnio narozrabiałem
Pierwszy myk jaki zastosowałem, który z tego co mi wiadomo nie powinno się robić to łączenie PHX + BTB.
BOżE !!!!!
To zdecydowanie najsilniejsza mieszanina jaką miałem na sobie! Wiem, że obydwa produkty są bardzo silne i nie powinno się ich mieszać, bo niektóre składniki można przedawkować, ale ja zaryzykowałem i jestem zachwycony.
=> Po pierwsze: należy nałożyć niewiele ponad pół kropli BTB i dorzucić psiknięcie PHX
=> Po drugie: jeżeli pojawia się ból głowy, czy uczucie ciepła to należy dawkę na sobie delikatnie podmyć (nie zmywać całkowicie)
=> Można obydwa produkty ze sobą połączyć pod warunkiem właściwych proporcji
=> Po trzecie: koniecznie czymś przykryć!
=> EFEKT: od razu dostaję dawkę niesamowitego pobudzenia i świetne samopoczucie. Czytałem, że feromony zwiększają powodzenie o 20%. Jak dla mnie to można uzyskać i 50% !!!
Na moje drogie koleżanki miałem tak rewelacyjnie pozytywny wpływ, że wystarczyłoby, żebym chociaż był w pobliżu 20m i już wszystkie mnie dostrzegały. Mając na sobie PHX + BTB na komunii kuzyna rozkładałem wszystkich na łopatki: każdy mój gest, każde słowo, każdy ruch wywoływało zainteresowanie, bądź salwę śmiechu. Wujek zobowiązał się odwieść mnie do domu choć nie musiał, z kuzynkami z którymi dawno się nie widziałem utrzymywałem kontakt wzrokowy i "molestowałem" wzrokiem, byłem śmiały, pewny siebie i odważny.
Odwiedziłem Małgosię - ona pracuje w supermarkecie w jakiejś tam księgowości. Jak z nią chodziłem, to ona non stop do mnie nawijała, wszystkie ekspedientki ją znają i wypytują ją z kim tak romansuje w pracy. Ponadto miałem dużo więcej ciekawych przygód, których nie sposób opisać słownie. Po tak silnej mieszance efekty są wyraźne i zaskakujące. To zdecydowanie najsilniejsze, co miałem na sobie.
Sądzę, że warto jest szukać nowych, ciekawych połączeń. ZABAWA jest PRZEDNIA !
AlOhA |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|