| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Sob, 21 Lip 2007, 11:29 Temat postu: Efekty |
|
|
Jakie najczęsciej zauwazacie efekty ze strony dziewczyn po uzyciu fero  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Sob, 21 Lip 2007, 12:14 Temat postu: |
|
|
Heh, dobre pytanie. Tak naprawdę bywa różnie. Najczęściej są to przenikliwe sporzenia, uśmiechy, czasami uwagi typu "fajny jesteś", chęć nawiązania znajomości no i czasem (tylko pod wpływem %%%) gadanie "jaki jesteś super", zachwyt moją osobą czy przytulanie się itp.- nieraz bywa naprawdę gorąco...
Najlepiej poznać mowę ciała... _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
|
Wysłany: Sob, 21 Lip 2007, 12:49 Temat postu: |
|
|
A ogolnie po jakim fero zauwazasz największe efekty i po jakich ilosciach zastosowania  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Sob, 21 Lip 2007, 13:04 Temat postu: |
|
|
Ostatnio byłem na weselu i użyłem tylko NPA. 1 kropla co 2-3 godziny. Wiadomo, tańczy się to feromony szybciej parują. Efekt? Heh, było naprawdę gorąco, ale wokół rodzina to skończyło się tylko na tańcach...
Najchętniej używam właśnie NPA, bo Pheromax za bardzo- powiedzmy szczerze- śmierdzi, choć nawet się do niego przyzwyczaiłem (nawet przy małych ilościach). Nieraz jednak słyszałem dziwne uwagi. Chikary nie używałem ostanio w ogóle, bo wolę używać własnego zapachu. Alchemy muszę dokończyć jak wychodzę na miasto, ale nie widziałem po nim efektów, a RM miałem tylko na początku swojej przygody z feromonami. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Pon, 23 Lip 2007, 16:52 Temat postu: |
|
|
JAkie najcześciej widzicie efekty???/
To moze zaczne od tych ktore najczesciej widac....
Spojrzenia(czasem nawet bezczelne) he
Usmiech
Zwracanie uwagi na "LADNY" zapach
Komplementy hehe
Rozmowy czeste z kumplami jezyk im sie nie zamyka normalnie....chca ciagle gadac ze mna. Takze gadka z dziewczynami...same rozpoczynaja ;p ehe
Chcec bycia blisko na imprezach....tak to nazwe
DZiewczyny czesciej zwracaja na mnie uwage
DZiewczyny same podchodza do mnie.( rzadziej ten efekt widac ale jak juz sa to uuuuuuuuu.ostro...) i chca mnie poznac albo pobawic sie ze mna na imprezie........tak to nazwe
Zdarzaja sie sytuacje wyjatkowe...-gorace,zadziwiajace, niespodziewane i bardzo mnie zadowalajace.........ICh jest jednak mniej niz te wyzej.....
Pozdro piszcie swoje efekty eheh;dp _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Wto, 24 Lip 2007, 08:40 Temat postu: |
|
|
Zapomnieliście napisać o "zawieszaniu się"  _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
|
Wysłany: Sro, 25 Lip 2007, 17:20 Temat postu: |
|
|
Jeszcze dodam że jeżeli zacznie sie rozmowe z dziewczyną to jej serce bije 100xszybciej i jest mega miła hehe
Efekt zbadany i potwierdzony zadawałem podchwytliwe pytania dla dziewcząt z którymi miałem okazje rozmawiać  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gargamel potencjalny

Sprawdzone: Pheromax, BTB
|
Wysłany: Czw, 26 Lip 2007, 08:58 Temat postu: |
|
|
Standardowe oznaki tego że się podobam dziewczynie
- gładzenie włosów ukierunkowanie stóp
- głębokie spojrzenia
- dziewczyna gdy poczuje fero, a mnie zna to na chwile się zawiesza
- rozgadują się
- no dobra raz miałem taki przypadek ze laska sama mi wskoczyła na kolana
hehe  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
juzekkrol  potencjalny
Sprawdzone: pheromax, testuje NPA :)
|
Wysłany: Czw, 23 Sie 2007, 13:13 Temat postu: fgf |
|
|
| lepiej kupic npa ?? mialem juz pheromaa i nie widziałem efektów lub były malutkie pozdr |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arek nowy
|
Wysłany: Czw, 23 Sie 2007, 17:13 Temat postu: |
|
|
| Gargamel napisał: | kierunkowanie stóp
|
Co to znaczy "kierunkowanie stóp" ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
|
Wysłany: Czw, 23 Sie 2007, 22:46 Temat postu: |
|
|
Kierunkowanie stop jest to znak nieswiadomy ktory wysylają nam kobiety
Pamietaj ze nogi kobiety nigdy niekłamą  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arek nowy
|
Wysłany: Pią, 24 Sie 2007, 00:04 Temat postu: |
|
|
| Michal napisał: | Kierunkowanie stop jest to znak nieswiadomy ktory wysylają nam kobiety
Pamietaj ze nogi kobiety nigdy niekłamą  |
Tzn jakie ułożenie nóg, stóp kobieta przyjmuje ? Czy to coś ma wspólnego z założoną nogą na nogę ?
Ogólnie ktoś mi może w prostych słowach wyjaśnić, o co chodzi ?
Ostatnio (bez feromonów) zauważyłem taki gest koleżanki (no oprócz znanych z poprawianiem włosów, głębokich spojrzeń, itd), że gdy byłem z Nią na niezobowiązującym piwie (stolik czteroosobowy ja siedziałem na godzinie 12, Ona na 9) - zaczęła jedną nogę zakładać na moje siedzenie mając ugiętą w kolanie - jakby się podpierała, zaś drugą miała normalnie w postaci takiej jakiej się siedzi.
Czy o to chodzi ? Czy to też jest jakiś gest wydawany przez kobiety ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Shapire potencjalny
Sprawdzone: pheromax
|
Wysłany: Pią, 24 Sie 2007, 06:00 Temat postu: |
|
|
| ja np po phx zauwazylem ze dziewczyny standardowio robia "oczy" nie wiem jak to napisac,szukaja kontaktu wzrokowego-w miejscach publicznych maja chyba jakies zachamowania ogolnie daja sygnalki ustami ale to wiecie jak jest duzo ludzi to maja jakies zachamowania,ogoilnie czesto spogladaja na mnie,glaszcza wlosy-wyjmuja telefon zaraz chowaja i znowu tak jak by mi go pokazywaly czy cos-strasznie zwariowane ale najlepszy jest kontakt wzrokowy i te oczeta ahhhhh jak ja to lubie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miszcz  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx
|
Wysłany: Pią, 24 Sie 2007, 13:15 Temat postu: |
|
|
| no ja wczoraj po uzyciu chikary w autobusie 2 mlode po 30 mamy jednej to az przez 15min jazdy patrzyla sie non stop no ale co zrobic |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Pią, 24 Sie 2007, 19:17 Temat postu: |
|
|
Własnie ach te oczeta ehe;p Wczoraj bylem w klubie tako tylko pogadac ze znajomymymi i do jakeigos momentu nei widzielm efektow PHX. czasem tak u mnie bywa;p
Az wkoncu sie zaczelo spojrzenia usmiechy i zawiechy he ah jak milo;p (oczka).
CZasami az glupio bo nie wiesz co zrobic jak ci sie patrza prosto w twarz.;
oprocz tego zauwazylem ze te spojrzenia wydaja tylko czesc dziewczyn, inna czesc rozgaduje sei a inna chce mnie poznac blizej. a jeszce na inne to widac ze wogole nei dziala Tak to jest;p
pozdro i piszcie jeszcze co tam u was z fero _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|