|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
believer  nowy
Sprawdzone: pheromax, alchemy, NPA
|
Wysłany: Sob, 10 Lut 2007, 18:59 Temat postu: Egzaminy!!! |
|
|
Mam niedługo ważny egzamin (ustny) i chcem zrobic jak najlepsze ,,pierwsze wrażenie" na komisj . Wiem, że jeśli nic nie będe umiał, to i tak nie zdam, ale czego użyć żeby komisja popatrzyła na mnie łaskawszym okiem  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Sob, 10 Lut 2007, 19:08 Temat postu: |
|
|
Hehe, nieźle myślisz. Od razu Ci mówię, że nie licz tylko na feromony, tylko porządnie się naucz. Co do polecanego środka, to myślę tu o Chikarze. Może inni coś polecą.
Można byłoby tu dodać ewentualnie NPA czy Pheromax, ale chyba nie chcesz upodobać sobie komisji- chociaż takie działanie mogłoby być niezłe.
Ale powiem Ci, że feromony działają mniej więcej najlepiej do około metra, a znając życie przy zdawaniu egzaminów komisja umiejscowiona jest dalej. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alchemiczka uzależniony
Sprawdzone: alchemy, pheromax woman, Relationship Magic, Perceptions, The edge, BTB
|
Wysłany: Sob, 17 Lut 2007, 12:23 Temat postu: |
|
|
A ja wczoraj zdałam egzamin u starszego pana ubrana w pheromax No i ubranie, heh Mam wrażenie, że to właśnie feromonek pomógł, bo przygotowana byłam tak średnio...no i urok osobisty of course  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|