|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Rocco  nowy

Sprawdzone: Phx,the Edge
|
Wysłany: Wto, 03 Lut 2009, 23:21 Temat postu: Fajna Sprawa fero to dobra Zabawa ;) |
|
|
Witam z góry napisze ze wczesniej slyszalem o tych całych feromonach ale jakos nie wierzylem.Jakis czas temu bodajze miesiac ,przegladalem sobie allego i znalazlem feromony L&D czytalem czytalem co tam kitowali nakrecilem sie wlasciwie..az nie poczytalem o tym na forach....nio i mysle lipa...fero to jednak sciema bo tych opiniach co przeczytalem <Akorat owe byly o L&D > ale jednak szukalem prawdy dalej no i trafilem wlasnie na stronke Feromony.pl hehe poczytalem o feromonach w ofercie i mysle 'pewnie znow sciema' hehe wpisalem w google pheromax wyszukalo mi z zapytania forum,..i odrazu mi sie lepiej zrobilo jak poczytalem opinie o tym produkcie i o innych z wczesniej podanej strony.No i wkoncu sie skusilem kupilem 2 probki phx ....<Paczka doszla bardzo szybko zamowilem 13.01 dostalem 15.01 z rańca .......
Rozpakowalem przelalem odrazu wszytsko z tych fiolek do 10 ml buteleczki i wymieszalem z 5 ml perfum UMBRO,,,,no i wkoncu stalo sie nalozylem na szyje i na nadgarstki..3 krople ogolem ..nic nie poczulem nic nic ....no wiec jak na mnie nie dziala pomyslalem to na rodzinke moze zadziala xD hhe poszedlem do salonu tam moja ciota i kuzynka<21lat> sobie siedzialy.Jak wszedlem po jakis 5 min moja kuzynka zaczela tak na mnie dziwnie lookac ukratkiem...hehe łacha mialem.............ale ogolnie to byl jedyny efekt jaki wtedy zauwazylem a nie byl to przypadek..
////////////////
Pozniej przerwa z fero bo wyjechalem na narty na poczatku feri
///////////////
Wrocilem <2 tydzien feri> ...juz nie mogac sie doczekac spotkania z fero i wyjscia gdzies z nimi po nowe efekty hehe.No wiec jak tylko wrocilem z nart odrazu do pokoju aplikacja feroo i na dwor wieczorkiem.. wszedlem spotkalem kumpli...i jakos dziwnie jeden zareagowal, jak sie wital to sie rzucil na mnie heheh<Przwital sie jak bysmy sie znali od dziecka czy cos, poklepal po ramieniu itd...gadamy gadamy i do mnie z tekstem czy ide na wodke on stawia a ja ok i hehe no i ogolem sie troche %%% hehe to byl jedyny efekt <no i jeszcze mialem caly ten czas dobre samopoczucie>
/////
Dalsze testy .....przez pare nastepnych dni nie uzywalem fero bo stwierdzilem ze nie ma sensu jak i tak nie ma narazie za duzo znajomych bo wszyscy gdzies wyjechali.....Czekalem az zacznie sie szkola..
No i tak wyszlo ze po codziennym studiowaniu wszystkiego co jest na tym FErum ....skusilem sie jeszcze na "The Edge" z czego jestem bardzo zadowolony....
//////////
No wkoncu zaczela sie szkola ......czyli dokladniej wczoraj...
w pierwszym dniu szkoly przy fajnym polaczeniu z tego co wyczytalem <edge + phx> i zaaplikowaniu <2 piski edge na szyje,i 2 krople mojej mieszanki phx + Umbro> poczylem fajnego kopa wlasnie jak po kawie i ogolnie fajnie podzialalo na mnie ,mialem caly czas usmiech na twarzyxDale poza tym
nie zauwazylem za bardzo efektow oprocz tego ze kolega nawijal ze mna jak szalony......<ale podejrzewam ze nie zauwazylem efektow poniewaz caly czas myslalem o tym ze mam na sobie fero i sprawdzalem czy jakas laska sie na mnie nie gapi itd... i nic oglnie nie zaobserwowalem.
//////////////
Dzien dzisiejszy <DZIEN WSPANIALY>
wstaje ,jem ,aplikacja taka sama jak wczoraj....tylko ze tym razem jeszcze do tego sie psiknolem Puma...
NO i zaczynaja sie lekcje ...na poczatku znow obserwowalem czy jakies laski sie na mnie nie gapia itd... no ale nic nie zauwazylem.......
Dopiero po 3 lekcji <jakos tak > wogole zapomnialem ze mam fero i bylem soba ...bez obserwacji itd....
NO I SIE zaczelo..xD
Kolezanka na lekcji z ktora siedze obok <zawsze sie z nia dobrze dogadywalem > Zaczela mi sadzic takie komplementy i teksty ze" cieszy sie ze ma takiego przyjaciela jak ja i ze zapomnaila mi powiedziec ze tesknila przez cale ferie" <Ona ma chlopaka... > lekcja minela przerwa siedze sobie pisze esska wokol mnie kumple ....i podchodzi do mnie inna kolezanka stala przy mnie i gadala z kims...po chwili do mnie z takimi wielkimi oczyma podchodzi wziela moja reke i powedrowala z nia prosto na swoje piersi !!!a ja SZOK lol kumple wokol kolezanki tez ...moja byla tez i sie gapia hehe łacha miałem...a ta co mi wziela reke jak gdyby nigdy nic . No wiec konczy sie przerwa ,idziemy na lekcje ....kolezanka ktora wczesniej sadzila mi komplementy siadla obok mnie i po jakims czasie wsadzila mi reke do kieszeni od spodni mowiac ze jej zimno a ja ok ...spoko...hhe i sobie tak trzymala<w kieszeni ta rekexD> pozniej zas wyjela reke i polozyla obie nogi na moich kolanach ...i glowie miala pochylona w moja strone i nawijala non stop..xD ahh i te jej wielkie oczy jak sie na mnie patrzyla...xD...
LEkcja sie skonczyla idziemy wszystcy pod inna sale ta o ktorej pisalem przedchwila nie odstapila odmnie na krok...:p....doszlismy juz pod sale ja sobie usiadlem zmeczony ostatnia lekcja ...i kolezaneczka ta sama co zwykle siadla obok mnie <bylem lekko schylony akurat> i sie na mnie polozyla .... przy wszystkich <a wszystcy wiedzieli ze ona ma chlopaka>Ona zas zaczela mi mowic : jak to nie jest jej teraz wygodnie ,ze cieplutki jestem itd itp....a pozniej wyjechala z tekstem ale tak szeptem powiedziala ze chiala by sie ze mna przespac XDD
//////////
JAK narazie koniec ...juz mnie palce bola od stukania w klawiature ale musialem sie tym z wami podzielic bo komu innemy <nie powiem kumpla ze stosuje fero ,bo by tez zaczeli kupowac xD jak by sie dzoiwedzieli jakie efekty>
jezeli chodzi o mnie jestem jak szlyszalem od kolezanek przystojniakiem...mam ogromne poczucie humoru ..
no i na koniec mam 16 lat ;)chodze do LO ....POZDRO DLA WSZYSTKICH
Ps.Sorry wiem ze troche<cała masa> bledow itd ale nie chce mi sie juz tego sprawdzac ...hehhe i wogole chialem troche odswiezyc to forum bo ostatnio malo piszecie xD
Ostatnio zmieniony przez Rocco dnia Nie, 08 Lut 2009, 10:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ksssysiu  nowy
|
Wysłany: Sro, 04 Lut 2009, 11:28 Temat postu: |
|
|
jak coś się zdarzy nowego to pisz chętnie poczytam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bogdan  potencjalny
Sprawdzone: The Edge - brak efektów!!!
|
Wysłany: Sro, 04 Lut 2009, 13:11 Temat postu: ;) |
|
|
| Ja mam the edge od dwoch dni i narazie zadnych efektow... moze 2 psikniecia to za malo?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
KemziK  nowy
|
Wysłany: Sro, 04 Lut 2009, 13:22 Temat postu: |
|
|
coś mi trudno uwierzyć
ale chyba sam muszę tego sprubować xD |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kangur65  uzależniony

Sprawdzone: RM Man , Pheromax, NPA Man
|
Wysłany: Sro, 04 Lut 2009, 15:10 Temat postu: |
|
|
A ja mu wierze Rocco ,jak napisalem mowia o Tobie ze jestes przystojniakiem z poczuciem humoru a wlasnie poczucie humoru to jest niezla bron na kobiety No cos zapewne i bez fero sobie radzisz ,ale wlasnie to ONE spotegowaly twoje dobre strony a kolezanki poprostu poczuly rowniez na sobie dzialanie fero czyli daly im pewnosc siebie ,szczerosc i otwartosc na Ciebie Pewnie dawno chcialy Ci dac do zrozumienia jaki z Ciebie fajny koles:) Hmm ja niestety juz sie nie czue w LO ,studiuje zaocznie i moge tam zauwazyc dzialanie fero Pozndalem w ostatni weekend niezle laseczke ,poprostu usiadla obok mnie na kanapach ,niechciala isc z kolenaki powiedzial ze woli tu posiedziec poczekac sobie spokojnie na zaliczenie przedmiotu a gdy to mowila kolezanek dawno juz nie bylo ; ..rozumiecie ? ))))))) Wtedy ja wkroczylem No cos gadka sie udala ale co z tego ,bylismy z innych miast a ja nie jestem typowym samcem napalencem ktory zadnej nie odpusci i sobie darowalem Drugi temat byl ciekawszy z tego wzgledu ze laska ktora dosiadla sie do mnie
i do kumpla porpostu wtracila sie nam w rozmowe ,zaczela mnie dotykac ale nie spodobalo mi sie to ,nie byla w moim ttypie ze tak sie grzecznie wyraze ))))) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jajos  nowy
Sprawdzone: The Edge
|
Wysłany: Czw, 05 Lut 2009, 12:51 Temat postu: |
|
|
@Bogdan: jeśli chodzi o edge to dwa psikniecia to za dużo (ewentualnie zadymione pomieszczenia), jakbyś wsiadł do autobusu z dwoma dawkami to by faceci padli bo czuli by szambo wiem bo miałem tak sam do zamkniętych pomieszczeń to pól dawki za uszy i zamaskowac to jest chyba optymalne jeśli chodzi o niezapachowy edge  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Pon, 09 Lut 2009, 16:33 Temat postu: |
|
|
Dobry post! Rzeczywiscie dawno nie bylo niczego swiezego. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bogdan  potencjalny
Sprawdzone: The Edge - brak efektów!!!
|
Wysłany: Pon, 09 Lut 2009, 22:14 Temat postu: :) |
|
|
ja juz testuje moje The Edge 2 tydzien... i nie widze zadnych efektow...
proboje 1 psikniecie... nic, 2 psikniecia.... rowniez nic sam nie wiem co robic ;/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MAc  nowy
Sprawdzone: Chikara, PHX, NPA, BTB, P10
|
Wysłany: Pią, 27 Lut 2009, 23:31 Temat postu: parę spostrzeżeń...pozytywnych:) |
|
|
Po 1,5 miesiąca zabawy czas na parę spostrzeżen z autopsji:)
W pierwszej kolejności szło : Chikara i PHX
- faktycznie działa to na mnie, dodaje kopa jak po paru kawach. CO prawda czesto doświadczałem tego po 2 - godzinach po aplikacji.
Małe psiki CHK za uszy, potem wytarcie rurki z PHX w to samo miejsce + pod nos. No i oczywiscie krycie perfumami.
- prawdą jest że trzeba dać się nawdychać lasce troszke bo samo przejście obok to za mało
- dałem koleżance w pracy do powąchania za uszami, zeby sprawdzila czy te perfumy są ok:) Chciałem sprawdzic czy czuje ten zapach phx. Powiedziala ze jest ok. Potem jej powiedzialem o co c`mon , i wtedy powiedziala ze jak sie sztachnela to jej sie w glowie zakrecilo.
- Byłem załątwiac sprawe w urzedzie, zimno, prosto z dworu, siedze przy biurku laski. NA poczatku nic, dopiero jak się troszke rozgrzałem bo w kurtce siedzialem, zaczela sie nachylać w moją strone i sie strasznie rozgadala:)
- poczta, mała kolejka. Stanalem sobie z metr od laski, i po minucie widze katem oka poprawianie wlosów, ciuchów, spojrzenia:)
- silownia : usiadlem na przyrzadzie obok laski, tak na 3 minuty, potem poszedłem na bieżnie ( jest ich z 10 na silowni w rzedzie ) Za pare minut ta laska przyszła pobiegac, i stanela na bierzni obok, choć miala z 8 wolnych po kolei
I oczywiscie pare innych:)
Teraz testuje mix : 1ml P10+04ml PHX +02ml NPA
Oczywiście współczynnik zauważania tego na co kiedyś się nie zwracało uwagi fałszuje troche wyniki:)
Ale generalnie dozo wiecej smialosci, wzrosla moja bezczelność:)
To niestety uzależnia I traktuje to jako switna zabawe
I jeszcze jedna rzecz: do tej pory zapodanie dezedorantu pod pachy spokojnie starczało na cały dzień w robocie. Teraz zauważam ze jak wracam do domu to wali troche potem Od razu zaznaczam że nie pogorszyły mi się warunki higieny
W sumie organizm zasysa fero przez skóre, i to moze wplywac na reakcje organizmu. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Sob, 28 Lut 2009, 23:08 Temat postu: |
|
|
Widze ze kasy na testowanie i zauroczenie nie zalowales;p
opisuj opisuj pozytyw dla Ciebie;p
pozdrawiam;p _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MAc  nowy
Sprawdzone: Chikara, PHX, NPA, BTB, P10
|
Wysłany: Nie, 01 Mar 2009, 12:20 Temat postu: |
|
|
no cóż czego sie nie robi dla dobrej zabawy:)
przyszedł czas nas mix perfum + (btb + p10) w stosunku 1:4 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|