|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Emanuelle  nowy
Sprawdzone: NPA, Pheromax, miyoshi miyagi
|
Wysłany: Czw, 02 Paź 2008, 17:32 Temat postu: Fermony oczami kobiety... |
|
|
Rewelacja!
Możliwość używania fermonów jest chyba z jednym z największych osiągnięć XXI w. W dawniejszych czasach za to co my dziś mamy dostalibyśmy wór złota. Zaczynałam od "miyoshi miyagi". Nazywam je bombą z opóźnionym działaniem. U mnie się sprawdziły, choć dopiero po pewnym czasie. Na początku nie działo się nic, ale z czasem zaczęli mi się trafiać super faceci.
Fermony to świetne lekarstwo na obniżoną samoocenę. Spowodowały, że to ja się zmieniłam. Wydobyłam na powierzchnię moje najlepsze atuty, stałam się zalotna, kokieteryjna i na luzie. Moje koleżanki mówią, że błyszczę.
Teraz testuję NPA i Pheromax. Efekty większe niż po "miyoshi miyagi".
Nigdy nie miałam tak wielkiego powodzenia. Faceci głupieją, wystarczy, że podejdę blisko i spojrzę im w oczy. Fermony powodują, że zmienił się mój sposób poruszania, mówienia i uśmiechania. _________________ bez podpisu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emanuelle  nowy
Sprawdzone: NPA, Pheromax, miyoshi miyagi
|
Wysłany: Wto, 07 Paź 2008, 07:17 Temat postu: |
|
|
Zanim zaczęłam stosować fermony, miałam poważne problemy w nawiązywaniu kontaktów z płcią przeciwną. Chociaż zawsze byłam zadbana, modnie ubrana i atrakcyjna, nie miałam powodzenia u facetów. BYwało tak, że siedziałam przy stoliku z trzema koleżankami, którym daleko było do mnie , a mężczyźni prosili do tańca je, mnie totalnie omijając. Wielokrotnie robiłam analizę, dlaczego jestem pomijana i odrzucana. Nie jestem zarozumiała ani wywyższająca się, mam poczucie humoru, umiem być miła i serdeczna, a tu fiasko.
Myślę, że wreszcie odkryłam w czym rzecz! Prawdopodobnie produkowałam zbyt małą ilość fermonów. Teraz, mając syntetyczne, muszę użyć większą dawkę, aby działały. NPA ( minimum półtorej kropli),a Pheromax (trzy lub cztery psiknęcia). Wreszcie jest adekwatnie do moich możliwości. _________________ bez podpisu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Czw, 09 Paź 2008, 07:49 Temat postu: |
|
|
Mozliwe, że faceci wybierali Twoje kolezanki wlasnie dlatego, ze bylasz ladniejsza od nich. Mogli uznac, ze to nie ich liga, ze jestes dla nich zbyt ladna, dobra, inteligentna i nie zasluguja na ciebie, i dlatego nawet nie probowali.
A po uzyciu fero po prostu nie moga sie powstrzymac..  _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ziom87 nowy
|
Wysłany: Sob, 11 Paź 2008, 11:00 Temat postu: |
|
|
| odpowiedz haszu jest w 1000% trafna.... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
typek90 nowy
Sprawdzone: testuje PHX
|
Wysłany: Sro, 15 Paź 2008, 16:39 Temat postu: |
|
|
| dokladnie tak jak wyzej... w dzisiejszych czasach wiekosc faceotw do łajzy ktore sie boja podejsc..........tez taki bylem...........>>>>bylem<<<<. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|