Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Fermony oczami kobiety...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Emanuelle Płeć:Kobieta
nowy

Sprawdzone: NPA, Pheromax, miyoshi miyagi

PostWysłany: Czw, 02 Paź 2008, 17:32    Temat postu: Fermony oczami kobiety... Odpowiedz z cytatem

Rewelacja!
Możliwość używania fermonów jest chyba z jednym z największych osiągnięć XXI w. W dawniejszych czasach za to co my dziś mamy dostalibyśmy wór złota. Zaczynałam od "miyoshi miyagi". Nazywam je bombą z opóźnionym działaniem. U mnie się sprawdziły, choć dopiero po pewnym czasie. Na początku nie działo się nic, ale z czasem zaczęli mi się trafiać super faceci.
Fermony to świetne lekarstwo na obniżoną samoocenę. Spowodowały, że to ja się zmieniłam. Wydobyłam na powierzchnię moje najlepsze atuty, stałam się zalotna, kokieteryjna i na luzie. Moje koleżanki mówią, że błyszczę.
Teraz testuję NPA i Pheromax. Efekty większe niż po "miyoshi miyagi".
Nigdy nie miałam tak wielkiego powodzenia. Faceci głupieją, wystarczy, że podejdę blisko i spojrzę im w oczy. Fermony powodują, że zmienił się mój sposób poruszania, mówienia i uśmiechania.
Emanuelle Płeć:Kobieta
nowy

Sprawdzone: NPA, Pheromax, miyoshi miyagi

PostWysłany: Wto, 07 Paź 2008, 07:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zanim zaczęłam stosować fermony, miałam poważne problemy w nawiązywaniu kontaktów z płcią przeciwną. Chociaż zawsze byłam zadbana, modnie ubrana i atrakcyjna, nie miałam powodzenia u facetów. BYwało tak, że siedziałam przy stoliku z trzema koleżankami, którym daleko było do mnie , a mężczyźni prosili do tańca je, mnie totalnie omijając. Wielokrotnie robiłam analizę, dlaczego jestem pomijana i odrzucana. Nie jestem zarozumiała ani wywyższająca się, mam poczucie humoru, umiem być miła i serdeczna, a tu fiasko.
Myślę, że wreszcie odkryłam w czym rzecz! Prawdopodobnie produkowałam zbyt małą ilość fermonów. Teraz, mając syntetyczne, muszę użyć większą dawkę, aby działały. NPA ( minimum półtorej kropli),a Pheromax (trzy lub cztery psiknęcia). Wreszcie jest adekwatnie do moich możliwości.
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Czw, 09 Paź 2008, 07:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mozliwe, że faceci wybierali Twoje kolezanki wlasnie dlatego, ze bylasz ladniejsza od nich. Mogli uznac, ze to nie ich liga, ze jestes dla nich zbyt ladna, dobra, inteligentna i nie zasluguja na ciebie, i dlatego nawet nie probowali.
A po uzyciu fero po prostu nie moga sie powstrzymac.. Wink

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ziom87
nowy

PostWysłany: Sob, 11 Paź 2008, 11:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

odpowiedz haszu jest w 1000% trafna....
Powrót do góry
typek90
nowy

Sprawdzone: testuje PHX

PostWysłany: Sro, 15 Paź 2008, 16:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dokladnie tak jak wyzej... w dzisiejszych czasach wiekosc faceotw do łajzy ktore sie boja podejsc..........tez taki bylem...........>>>>bylem<<<<.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: