|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
FeromoniK  nowy

Do³±czy³: 16 Cze 2008 Posty: 13
Sprawdzone: BTB, NPA, Perception, Alchemy, Love&Desire. A ju¿ nie d³ugo - Perfect Ten i Chikara
|
Wys³any: Sro, 23 Lip 2008, 19:04 Temat postu: Fero a zwi±zek... |
|
|
Powiem tak. Feromony dzia³aj± i to zabujczo dobrze! Od czasu gdy
zaczo³em je stosowaæ do momêtu jak nauczy³em siê dawkowania
zainteresowanie moj± osob± wzros³o i to DURZO, mimo tego, ¿e
jestem "interesuj±cy" z natury. Przez to, ¿e zacze³em zwracaæ na siebie
wiêksz± uwagê przede wszystkim p³ci przeciwnej, a ja "korzystam" z
okazji mój zwi±zek siê rozpad³... Co na koniec dla wszystkich wysz³o na
dobre  _________________ RêCE PRECZ OD TYBETU!!! Klikaj±c na tekst wyra¼ swoj± opiniê! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
buszcz  nowy
Do³±czy³: 11 Lip 2008 Posty: 4
Sprawdzone: pheromax
|
Wys³any: Sro, 23 Lip 2008, 20:06 Temat postu: |
|
|
| Mam pytanie. Czy to Ty umie¶ci³e¶ przy okazji opisywania swoich doznañ, link na temat Tybetu? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
FeromoniK  nowy

Sprawdzone: BTB, NPA, Perception, Alchemy, Love&Desire. A ju¿ nie d³ugo - Perfect Ten i Chikara
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
buszcz  nowy
Do³±czy³: 11 Lip 2008 Posty: 4
Sprawdzone: pheromax
|
Wys³any: Sro, 23 Lip 2008, 22:23 Temat postu: |
|
|
| Oczywi¶cie, ¿e ma zwiazek, albowiem s± inne fora, które ten temat w odpowiednim czasie i oprawie nag³a¶niaj±. To temat zbyt powa¿ny. Nie widzê ¿adnego powodu aby w tak lu¼nym temacie jakim jest opisywanie pewnych doznañ erotycznych /nazwijmy to po imieniu/ spowodowanych skrapianiem siê feromonami, by³o jednocze¶nie "furtk±" do prezentowania politycznych sympatii z krajem przechodz±cym ostatnio tragediê zwiazan± z ruchem niepodleg³o¶ciowym. Tam gin± ludzie a tu rozprawia siê o feromonach, które maj± siê nijak do Tybetu. To absolutnie nie konweniuje. Nie jest to ¿adna z³o¶liwo¶æ z mojej strony, czy te¿ moda na pouczanie, ale nie s±dzê abym nie mia³ racji. Pozdrawiam. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
FeromoniK  nowy

|
Wys³any: Sro, 23 Lip 2008, 23:24 Temat postu: |
|
|
| buszcz napisa³: | | Oczywi¶cie, ¿e ma zwiazek, albowiem s± inne fora, które ten temat w odpowiednim czasie i oprawie nag³a¶niaj±. To temat zbyt powa¿ny. Nie widzê ¿adnego powodu aby w tak lu¼nym temacie jakim jest opisywanie pewnych doznañ erotycznych /nazwijmy to po imieniu/ spowodowanych skrapianiem siê feromonami, by³o jednocze¶nie "furtk±" do prezentowania politycznych sympatii z krajem przechodz±cym ostatnio tragediê zwiazan± z ruchem niepodleg³o¶ciowym. Tam gin± ludzie a tu rozprawia siê o feromonach, które maj± siê nijak do Tybetu. To absolutnie nie konweniuje. Nie jest to ¿adna z³o¶liwo¶æ z mojej strony, czy te¿ moda na pouczanie, ale nie s±dzê abym nie mia³ racji. Pozdrawiam. |
Gdyby¶ przeczyta³ co jest napisane na stronie po¶wiêconej terroru w Tybecie, to by¶ siê tam dowiedzia³, ¿e organizatorzy protestu prosz± o rozpowchrzechnianie tej sprawy miêdzy innymi na tego typu forach... _________________ RêCE PRECZ OD TYBETU!!! Klikaj±c na tekst wyra¼ swoj± opiniê! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewunia  nowy
Do³±czy³: 23 Lip 2008 Posty: 7
Sprawdzone: BTB NPA
|
Wys³any: Czw, 24 Lip 2008, 08:16 Temat postu: temat tybetu zamiast feromonów:/ |
|
|
Wstaw link do siebie
* Je¿eli chcesz pomóc Tybetowi to mo¿esz wstawiæ link do tej strony. Wstaw go gdziekolwiek, na swoj± stronê Internetow±, blog, w stopce na ulubionym forum. Przy³±czysz siê tym samym do akcji "Rêce precz od Tybetu".
JU¯ MOZECIE SKOÑCZYC SPRZECZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|