Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Fero działają !

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zephyrek
nowy

PostWysłany: Sro, 23 Lip 2008, 16:59    Temat postu: Fero działają ! Odpowiedz z cytatem

Witam

Tak się składa, że gdy poznałem aktualna partnerkę już nieco eksperymentowałem z feromonami…Jednak były to pierwsze, mocno niezdarne próby, więc początki naszej znajomości były raczej soute
Po jakimś czasie zakupiłem duża fiolkę pheromaxu oraz chikare
I się zaczęło Wink
Wpierw jeszcze przetestowałem phero na mojej byłej. Efekt? Znajomi robili zakłady czy wrócę, czy zostanę na noc (poszedłem ją odprowadzić do domu).
Moja aktualna dziewczyna jest bardzo podatna na działanie pheromaxu. Ewidentnie ma przy mnie ogromną ochotę na seks i ewidentnie jest z tego seksu zadowolona. Widzę to, ponieważ nie zawsze jestem świeżo psiknięty fero – wtedy moje kochanie jest znacznie spokojniejsze.
Na mnie również bardzo mocno działa – jestem napalony i doznania są znacznie większe niż „na sucho”- , szczególnie że zawsze rozsmarowuje sobie odrobinkę pod nosem. Ma to tego plusa, że podczas całowania kobieta automatyczne zostaje uraczona mocną dawką.
Kilkukrotnie dosłownie rzuciła się na mnie, mimo że na co dzień daleko jej do takiej bezpośredniości. Trudno też o niej powiedzieć, że jest demonem seksu
Fero działają
Mam też tego dowód na co dzień – w pracy używam chikary delikatnie zaprawionej pheromaxem i widzę jak na mnie reagują kobiety, a daleko mi do Brada Pitta ;P
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: