| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
vokus nowy
Sprawdzone: NPA, RM, Chikara, Perception
|
Wysłany: Pią, 06 Lip 2007, 18:00 Temat postu: fero first time |
|
|
Witam wszystkich! Na początku chciałem się zapytac o co chodzi z tym odbiorem osobisytm ...w polu uwagi wpiasłem ODBIÓR OSOBISTY a następnego dnia matka mnie budzi że jakiś kurier...potem cały dzień a co ci przywieźli a co to jest...troche miałem z tym problemów ale jakoś mi udało się wyplątać.... no i przystąpiłem do testowania niestesty narazie oprócz mnie na niekogo to jeszcze nie zadziałalo ale nie zniechęcam się i próbuje dalej ...zamówiłem sobie 3x perception NPA i RM i jeszcze chikare w próbce dostałe gratis...mam pytanie, bo będze niedługo zmieniał szkołe i w związku z tym co jest najlepsze do nowego otoczenia jaki fero lub jaki połączenie...zastanawiam się nad połączeniem NPA które podkreśliło moją osobe i stanowczość oraz RM które zjednało by mi towarzystwo co o tym sądzicie ? czy może chckara NPA albo chikara RM ?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vokus nowy
|
Wysłany: Sob, 07 Lip 2007, 17:01 Temat postu: |
|
|
| dzieki za odpowiedź jesteście super...52 czytajacych i ani jednej odpowiedzi widze że to jedna wielka ściema |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rav nowy
Sprawdzone: Pheromax; BTB [test]
|
Wysłany: Nie, 08 Lip 2007, 11:22 Temat postu: |
|
|
najlepiej sobie napisz odbiór na poczcie poste restante, moi w domu tez sa bardzo ciekawscy
najpierw radze sobie przetestowac kazdy osobno a dopiero potem mieszac, zeby potem nie przesadzić, no i nie sugeruj sie opisami do feromonów jak one działaja, na każdym pisze to samo tylko inaczej
i sie tak nie irytuj
pozdro  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vokus nowy
|
Wysłany: Nie, 08 Lip 2007, 12:05 Temat postu: |
|
|
no właśnie na poczcie tylko okazało się że u mnie jest agencja pocztowa ( chociaż wcześniej nie miałem problemu z paczkami poste restante)...
oda paru dni codziennie używam RM 6 razy przejeżdżam nim po szyi i nie widze narazie jakiegoś dziłania przynajmniej u mnie w rodzinie...chociaż jak dziś poszedłem do kina to jakoś tak wydawało mi się że ludzi ukradkiem patrzą na mnie ;] i kobiety i mężczyźni ale nie wiem musze to jeszcze sprawdzić pare razy...no i jeszcze mam pytanie jaki najbardziej sprawdzi się w nowym towarzystwie... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rav nowy
Sprawdzone: Pheromax; BTB [test]
|
Wysłany: Nie, 08 Lip 2007, 12:54 Temat postu: |
|
|
| no w rodzinie raczej efektów niezobaczysz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
steffan potencjalny
Sprawdzone: PHX - działa, NPA w testach
|
Wysłany: Nie, 08 Lip 2007, 14:45 Temat postu: |
|
|
| Popieram, na ludziach którzy Cię już dobrze znają, za wielkiego efektu nie ma. Mówię o rodzinie, a nie o jakiejś koleżance itp. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Nie, 08 Lip 2007, 14:55 Temat postu: |
|
|
Racja, ale u mnie często jest tak, że jak użyje tej chemii to mama wręcz nawija mi non stop. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|