Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Fero mix z perfumami
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
questx Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA

PostWysłany: Czw, 04 Sie 2011, 23:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kurcze...powiem Ci że od dwóch dni używam BTB+NPA i jest jakby gorzej niż po BTB+ PHX ale poczekam jeszcze z jakąkolwiek oceną. Ale przynajmniej póki co to wygląda na to że PHX robi na tłumie największe wrażenie. Co do dawki to ponoć przechylenie z próbki to mniej niż przechylenie z dużej butli (nie wiem sam bo nigdy próbki nie miałem) więc widocznie jest to dla Ciebie za duża dawka. W związku z tym jak miksujesz z perfumami to spróbuj zmniejszyć te dawki o połowę albo mniej psikaj i zobacz co się wtedy będzie działo.
Jeśli chodzi o to szturchnięcie to nie wiem, sam czasem w różnych sytuacjach się zastanwiałem czy to fero czy nie fero ale mimo wszystko mogę z czystym sumieniem powiedzieć że jak używam feromonów to różne ciekawe sytuacje zdarzają się kilkakrotnie częściej niż jak ich nie używam więc z czystym sumieniem mogę powiedzeć że większość z nich to jednak zasługa fero!
Nie wiem, jedyne co mogę Ci poradzić to eksperymetuj, eksperymetuj i jeszcze raz eksperymentuj. Przede wszystkim nie sugeruj się tym że temu taka dawka zadziałała to Tobie też będzie bo to nie tak, Twoje ciało też wytwarza feromony więc jeśli coś na siebie zakładasz to musi to wypełnić luki. To tak samo jak przyjmowanie multiwitamin, jeśli bierzesz coś co ma wszystko to nie jest to dobry pomysł, suplementy diety powinny być odpowiednio dobrane do Twojego organizmu i tego co jesz, więc tak samo jest z feromonami...jeśli Twój organizm wytwarza dużo androstetnony to używając NPA możesz pogorszyć zamiast poprawić, więc trzeba szukać co jest dla Ciebie najlepsze!
Mam nadzieję że nie zamotałem za bardzo Wink
No ale popróbuj to co masz tak z tydzień to wtedy będziesz mógł dopiero powiedzieć czy otoczenie się zmieniło czy nie, jak nie to spróbuj dawki mniejszej, np rozcieńcz 1:10
Pozdrawiam i życzę sukcesów!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Adermi
nowy

PostWysłany: Pią, 05 Sie 2011, 10:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z tym przechyleniem z duzej butli to nie wiem nawet jak by to zrobic bo jednak w flakonie to otwor jest ogromny w porownaniu do probki wiec przelewalem do probki phx wiec dawka byla taka sama ;]
a probowac na pewno bede bo chyba warto co prawda odnosnie npa jakos sceptycznie jestem nastawiony ale moze cos tam poprobuje pozniej jak juz dawke phx z btb dostosuje dla siebie. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze nie wiadomo czy zamalo sie tego daje czy juz za duzo ;]
Pozdrawiam
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pią, 05 Sie 2011, 23:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No nie wiadomo dlatego na forum zawsze zalecają zaczynać od malutkich dawek a potem iść w górę wtedy wiadomo że póki nie działa to jest za mało, a jak będzie odpowiednia dawka to zacznie działać.Jak zaczynasz od razu od większej dawki to faktycznie potem nie wiadomo czy za dużo czy za mało, ale raczej powinieneś zauważyć jak użyjesz za dużo bo wtedy efekt powinien być raczej negatywny niż pozytywny, ale tak jak wspomniałem wcześniej nia ma co oceniać po jednym razie tylko jedną dawkę popróbować kilka dni Wink
Ale rozumiem że czasem cierpliwości brak bo by się chciało mieć chociaż minimalne efekty od razu po aplikacji...wiem to z autopsji bo sam do najcierpliwszych nie należę Wink Jendo wiem na pewno że u mnie raczej minimalne dawki nic nie robią :/
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sob, 13 Sie 2011, 22:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i skończyłem BTB+NPA, teraz przyszedł czas na mix PHX+NPA
Po tygodniu używania tego pierwszego mam mieszane uczucia, tak jakby kobiety się do mnie zdystansowały i właśnie nie wiem czy to dobrze czy nie. Chociaż nadal zaczepiały to było to bardziej dyskretne, mogę stwierdzić że faktycznie czułem większy respekt naokoło więc być może dobra rzecz do podrywu aczkolwiek niestety nie miałem okazji sprawdzić tego miksu w bardziej neutralnych warunkach Wink No coż...na pewno do niego jeszcze wrócę bo mnie intryguje Razz
Od jutra PHX i NPA, kto wie...połączenie tych dwóch brzmi jak bomba. Zmniejszyłem jednak troszkę stężenie do 0,3ml PHX, 0,2ml NPA i 3,5ml perfum, gdyż przy poprzednim po kilku godzinach miałem wrażenie że fero przebijają się przez zapach perfum i chyba udało mi się raz czy dwa je przedawkować po ponownej aplikacji a nie o to przecież chodzi Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: