|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
metymatis1111  nowy
Sprawdzone: phx próbka
|
Wysłany: Pią, 13 Sty 2012, 22:30 Temat postu: Feromon do zwiekszenia atrakcyjnosci |
|
|
Witam serdecznie nowych ferumowiczów. Tutaj Tomek i mam nadzieje, że jako nowy, będę mógł liczyć na jakąkolwiek pomoc ze strony doświadczonych ferumowiczów.
Bardzo podoba mi się taka jedna dziewczyna. Znamy się kilka lat, a więc ma już o mnie wyrobione zdanie. Nigdy jej nie pytałem co o mnie sądzi. Po prostu widzimy się czasem na wspólnych spotkaniach z ekipą np. na kręglach, bilardzie czy też wyjazdach na biwaki. Nigdy nie znałem tak uroczej dziewczyny. Otóż tak. Czy możecie mi doradzić jakiś feromon, najlepiej sprawdzony i nie za drogi, bo z finansami kiepsko, feromon który zwiększy moją atrakcyjność w jej oczach, po ktorym bedzie chciala wiecej przebywać w moim towarzystwie, niż tylko wyjazdy w grupie kolegów. Przypominam ze ma ona juz pewnie wyrobione o mnie jakies zdanie i chyba teraz phx nie pomoze, musi to byc chyba cos innego. Kiedyś miałem styczność z próbką phx, którą użyłem i szczerze mówiąc wtedy kiedy ją użyłem, a było to przed wyjściem na kręgle, chyba zadziałała, bo jak siedzieliśmy obok siebie i czekaliśmy na swoją kolejkę to przybliżyła się bliżej mnie i powiedziała, że ładnie pachnę, zaczęła wąchać moją szyję i się w nią wtulać. Proszę o porady i informacje.
Pozdrowienia z Radomia,
Tomasz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
seksiczekolada  potencjalny
Sprawdzone: BTB,Chakira,PHX
|
Wysłany: Nie, 15 Sty 2012, 22:32 Temat postu: |
|
|
| the ede |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
metymatis1111  nowy
Sprawdzone: phx próbka
|
Wysłany: Pon, 16 Sty 2012, 00:25 Temat postu: |
|
|
| Za drogie jest The Edge. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Sob, 17 Mar 2012, 07:34 Temat postu: |
|
|
Ja polecam Alchemy - to był pierwszy produkt, który kupiłem rozpoczynając przygodę z feromonami. Dzięki niemu przekonałem się do nich. Nigdy nie spodziewałem się takich rezultatów po jednym z tańszych produktów. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|