| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Rasta  uzależniony
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Sro, 02 Mar 2011, 15:08 Temat postu: |
|
|
a ja chciałem podnieść inną kwestię w związku z częstymi bólami głowy nawet po niewielkich dawkach feromonów u mnie, rzędu 0,5 kropli NPA co 3,4 dzień, albo jak ubiorę to samo ubranie po kilku dniach od spryskania się BTB. Czy jest możliwe że oprócz czystego androstenolu, androstadienonu, androstenonu jest w tych flakonach coś jeszcze ??? Niektóre skladniki sa nieujawniane, więc co jeśli producent dodaje tam jakieś inne środki HI-TEC działające psychotropowo, lub semi-narkotycznie?? Czy ktoś się wogóle nad tym zastanawiał??? a może to ja mam taki niski próg podatności hehe...  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 02 Mar 2011, 23:30 Temat postu: |
|
|
ja bym jednak stawiał na Twoją wyjątkową wrażliwość - przecież jakaś kontrola odpowiednich służb nad produktami dopuszczonymi do obrotu jest. _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Czw, 03 Mar 2011, 19:12 Temat postu: |
|
|
no właśnie a nad dopalaczami to była ?
może po prostu leje za duże krople... dawkowanie feromonów to zaiste sklomplikowana sprawa, jak nie widzisz u kogoś konkretnego efektu a bardzo Ci zależy to chcesz więcej i wtedy prosta droga do przedawkowania
a wogóle zauważyłe że niektórzy moi znajomi nie reagują wcale a niektórzy reagują przy najmniejszych dawkach, ba Oni to robią automatycznie jak mnie widzą od razu mają lepszy nastrój  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|