Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

feromony a placebo

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Rasta Płeć:Mężczyzna
uzależniony

PostWysłany: Sro, 02 Mar 2011, 12:13    Temat postu: feromony a placebo Odpowiedz z cytatem

po wielokroć słyszałem "feromony to placebo ". Postanowiłem się do tego odnieść - http://rasta.feroblog.pl/index.php/archives/72
tomtom
uzależniony

PostWysłany: Sro, 02 Mar 2011, 15:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja chciałem podnieść inną kwestię w związku z częstymi bólami głowy nawet po niewielkich dawkach feromonów u mnie, rzędu 0,5 kropli NPA co 3,4 dzień, albo jak ubiorę to samo ubranie po kilku dniach od spryskania się BTB. Czy jest możliwe że oprócz czystego androstenolu, androstadienonu, androstenonu jest w tych flakonach coś jeszcze ??? Niektóre skladniki sa nieujawniane, więc co jeśli producent dodaje tam jakieś inne środki HI-TEC działające psychotropowo, lub semi-narkotycznie?? Czy ktoś się wogóle nad tym zastanawiał??? a może to ja mam taki niski próg podatności hehe... Shocked
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Rasta Płeć:Mężczyzna
uzależniony

PostWysłany: Sro, 02 Mar 2011, 23:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja bym jednak stawiał na Twoją wyjątkową wrażliwość - przecież jakaś kontrola odpowiednich służb nad produktami dopuszczonymi do obrotu jest.
tomtom
uzależniony

PostWysłany: Czw, 03 Mar 2011, 19:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no właśnie a nad dopalaczami to była ? Wink

może po prostu leje za duże krople... dawkowanie feromonów to zaiste sklomplikowana sprawa, jak nie widzisz u kogoś konkretnego efektu a bardzo Ci zależy to chcesz więcej i wtedy prosta droga do przedawkowania Very Happy

a wogóle zauważyłe że niektórzy moi znajomi nie reagują wcale a niektórzy reagują przy najmniejszych dawkach, ba Oni to robią automatycznie jak mnie widzą od razu mają lepszy nastrój Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: