Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Feromony a ponowna atrakcyjność?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kalif
nowy

PostWysłany: Wto, 18 Wrz 2007, 07:58    Temat postu: Feromony a ponowna atrakcyjność? Odpowiedz z cytatem

Witam

Przeglądam sobie to forum i w większości wątków przewija się motyw stosowania feromonów w celu podrywu nieznajomych dziewczyn/panów.

Ja mam jednak pytanie z innej strony, czy mogą również spowodować zwiększoną atrakcyjność w stałym związku, w którym powiało chłodem?
Tak, aby przez zwiększona pewność siebie oraz użycie odpowiedniego feromonu spowodowało, że stanę się bardziej pociągający dla partnerki.

CZy jednak feromony mają najlepszy skutek na nowo poznawane osoby?
Jeżeli mój wariant wchodzi w grę poradźcie co najlepiej zastosować, żeby spróbować ponownie rozbudzić namiętność i poczucie bezpieczeństwa w partnerce?

pozdrawiam
Kalif
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
futu
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Sro, 19 Wrz 2007, 17:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czesc,
feromony dzialaja tak samo na osoby poznane wczesniej jak i osoby nowo poznane. roznica tkwi w tym jak oni Ciebie postrzegaja. jesli masz jakas koleznake ktora wrzucila Cie do szufladki "przyjaciel" to natwet z feromonami bedzie Ci ciezko zaciagnac do lozka. a jesli kogos poznajesz to dopiero on buduje Twoj wizerunek w swojej glowie, w zwiazku z tym feromony wywieraja w tym przypadku mocniejszy wplyw niz kiedy juz kogos znasz.
co do feromonow z stalym zwiazku... coz moge Ci poradzic npa, troche przebojowosci na pewno nie zaszkodzi.
pozdrawiam
rand Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 2
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception

PostWysłany: Sro, 19 Wrz 2007, 18:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak jak post powyzej:

Nowi - feromony pomagaja w budowaniu pozytywnego wizerunku
Starzy - dziala to mniej wiecej tak jak w przypadku mojej kolezanki mianowicie pewnego dnia po zastosowaniu feromonow powiedziala mi ze jestem bardziej pozytywny (w jej odbiorze), ja na to ze przeciez zawsze taki jestem jak w ten dzien.Ona "no tak wiem ale jakos tak wydaje mi sie ze jestes bardziej pozytywny".

Pozatym feromony dzialaja glownie na zasadzie akcja-reakcja, (przynajmniej wedlug mnie)
Powrót do góry
lukemaster
nowy

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie, 23 Wrz 2007, 15:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie kupuj tego shitu ...będizesz tylko odstraszac ludzi..tym zapachem fuj ,,,.,nie dja sie oszukac pozdrawiam
Powrót do góry
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Pon, 24 Wrz 2007, 09:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bez przesady. Pheromax silnie rozcieńczony nie ma intensywnego zapachu. Podobnie NPA. RM czy P10 w ogóle nie pachną.

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: