|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kalif nowy
|
Wysłany: Wto, 18 Wrz 2007, 07:58 Temat postu: Feromony a ponowna atrakcyjność? |
|
|
Witam
Przeglądam sobie to forum i w większości wątków przewija się motyw stosowania feromonów w celu podrywu nieznajomych dziewczyn/panów.
Ja mam jednak pytanie z innej strony, czy mogą również spowodować zwiększoną atrakcyjność w stałym związku, w którym powiało chłodem?
Tak, aby przez zwiększona pewność siebie oraz użycie odpowiedniego feromonu spowodowało, że stanę się bardziej pociągający dla partnerki.
CZy jednak feromony mają najlepszy skutek na nowo poznawane osoby?
Jeżeli mój wariant wchodzi w grę poradźcie co najlepiej zastosować, żeby spróbować ponownie rozbudzić namiętność i poczucie bezpieczeństwa w partnerce?
pozdrawiam
Kalif |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
futu potencjalny
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Sro, 19 Wrz 2007, 17:10 Temat postu: |
|
|
czesc,
feromony dzialaja tak samo na osoby poznane wczesniej jak i osoby nowo poznane. roznica tkwi w tym jak oni Ciebie postrzegaja. jesli masz jakas koleznake ktora wrzucila Cie do szufladki "przyjaciel" to natwet z feromonami bedzie Ci ciezko zaciagnac do lozka. a jesli kogos poznajesz to dopiero on buduje Twoj wizerunek w swojej glowie, w zwiazku z tym feromony wywieraja w tym przypadku mocniejszy wplyw niz kiedy juz kogos znasz.
co do feromonow z stalym zwiazku... coz moge Ci poradzic npa, troche przebojowosci na pewno nie zaszkodzi.
pozdrawiam _________________ "co wypijesz to wypocisz, co cię nie zabije to cię wzmocni" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Sro, 19 Wrz 2007, 18:33 Temat postu: |
|
|
Tak jak post powyzej:
Nowi - feromony pomagaja w budowaniu pozytywnego wizerunku
Starzy - dziala to mniej wiecej tak jak w przypadku mojej kolezanki mianowicie pewnego dnia po zastosowaniu feromonow powiedziala mi ze jestem bardziej pozytywny (w jej odbiorze), ja na to ze przeciez zawsze taki jestem jak w ten dzien.Ona "no tak wiem ale jakos tak wydaje mi sie ze jestes bardziej pozytywny".
Pozatym feromony dzialaja glownie na zasadzie akcja-reakcja, (przynajmniej wedlug mnie) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lukemaster nowy
|
Wysłany: Nie, 23 Wrz 2007, 15:04 Temat postu: |
|
|
| nie kupuj tego shitu ...będizesz tylko odstraszac ludzi..tym zapachem fuj ,,,.,nie dja sie oszukac pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Pon, 24 Wrz 2007, 09:52 Temat postu: |
|
|
Bez przesady. Pheromax silnie rozcieńczony nie ma intensywnego zapachu. Podobnie NPA. RM czy P10 w ogóle nie pachną. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|