Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

feromony a poprawa atrakcyjności fizycznej?
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kagan Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Czw, 07 Maj 2009, 20:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziś były kolejne testy powiem szczerze the edge dobrze działa socjalnie dużo łatwiej przekonywało mi się ludzi do swoich myśli nie mam problemu z komunikacją nie mniej tu naprawdę zauważyłem działanie po prostu było mi dużo łatwiej i sądzę że to dzięki feromonom jeśli chodzi o po prawe atrakcyjności w sensie seksualnej nie zauważyłem żadnych sygnałów w mowie ciała itp. Chicara możesz opisać więcej znasz mój problem dokładnie pod moim kontem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Wto, 12 Maj 2009, 22:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słuchaj im czym wiecej pisze sie o phx czy npa tym bardziej ludzie zauwazaja efekty bo o nich sie pisze jakis ulamek prawdy w tym jest Smile
wyobraz sobie o niby to widzą ty nie musisz , spróbuj perception ,rozmowa,przyjazn,podryw, duże stęzenie po nich mozna zauwazyc co to feromony tak samo jak po chikarze.
Najlepiej poznawac dziewczyny bez fera ,w pozniejszych spotkaniach uzywac , wtedy efekt jest bardziej wkrecajacy.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: