| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
bartekus  nowy
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, RelationShip Magic
|
Wysłany: Sro, 24 Paź 2007, 22:56 Temat postu: Feromony a Prawo Jazdy |
|
|
Witam
Mam takie pytanie, a propo jakie feromony będąn najlepsze podczas zdawania prawa jazdy zastanawiam się nad NPA bo mam, ale nie wie mczy nie są za mocne i czy mnie przez tą dominacje egzaminator nie uleje. jakie mi doradzicie ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 25 Paź 2007, 08:17 Temat postu: |
|
|
Polecam RM, Perfect Ten lub Chikarę. NPA jest agresywne i nie wiadomo jak zareaguje na Ciebie egzaminator. Możesz dominować, ale pytanie, czy on stanie się bardziej uległy, czy też bardziej impulsywny.
Pierwsze trzy, które wymieniłem poprawią nastrój, zarówno Twój, jak i egzaminatora, otworzą go, powinien czuć się przy Tobie zrelaksowany i wesoły. Może stać się gadatliwy. Samochód, ze względu na zamkniętą przestrzeń, jest świetnym miejscem na testowanie feromonów. _________________ Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj: http://ferum.pl/wielkie-faq-feromonow-t268.html
Nie wiesz, który produkt wybrać? Zobacz: http://www.feromony.pl/gama
Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartekus  nowy
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, RelationShip Magic
|
Wysłany: Czw, 25 Paź 2007, 09:07 Temat postu: |
|
|
| Tak przeczuwałem, że może tak być w NPA ta dominacja czasami odstrasza ludz, dlatego zastosuje chyba jednak coś słabszego Dzięki wielkie za radę nie pogardze tą informacją |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ziom87 nowy
|
Wysłany: Czw, 25 Paź 2007, 09:47 Temat postu: |
|
|
| ja uzylem probki chikary, wczesniej i mysle ze sporo pomoglo jak zdawalem na prawko, egzaminowala mnie kobieta:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zuzka  potencjalny
Sprawdzone: Pheromax, NPA, The Edge
|
Wysłany: Wto, 04 Gru 2007, 18:10 Temat postu: |
|
|
| ziom87 napisał: | | ja uzylem probki chikary, wczesniej i mysle ze sporo pomoglo jak zdawalem na prawko, egzaminowala mnie kobieta:) |
a zdałeś?  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miszcz  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx
|
Wysłany: Wto, 04 Gru 2007, 18:48 Temat postu: |
|
|
| ja mojego kolege spryskalem przed komisem chikara ( ale nie wiedzial czym to tylo wmowilem mu zeby cygarami nie czuc bylo) i nie wiem czy to to czy nie ,umial slabo ale zdal 650zl w kieszenie zostalo |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zuzka  potencjalny
|
Wysłany: Wto, 04 Gru 2007, 19:27 Temat postu: |
|
|
| miszcz napisał: | | ja mojego kolege spryskalem przed komisem chikara ( ale nie wiedzial czym to tylo wmowilem mu zeby cygarami nie czuc bylo) i nie wiem czy to to czy nie ,umial slabo ale zdal 650zl w kieszenie zostalo |
Może sie poprostu chłopak nauczył w końcu jeździć? Nie wierzysz w kumpla? xD |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miszcz  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 04 Gru 2007, 19:38 Temat postu: |
|
|
| ale moj przypadek to komis z egz na studiach aa co do prawa jazdy to nie znam przypadku takiego... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zuzka  potencjalny
|
Wysłany: Wto, 04 Gru 2007, 19:47 Temat postu: |
|
|
| miszcz napisał: | | ale moj przypadek to komis z egz na studiach aa co do prawa jazdy to nie znam przypadku takiego... |
Aaa rpzepraszam, nieuważnie rpzeczytałam:) No ale... równie dobrze mógł się przecież nauczyć na komisa:)
Ja parę dni temu miałam ustne zaliczenie, poszłam jak zwykle spryskana pheromaxem (a co!;D), wykładowca mi się przyglądał, uśmiechał, nawijałam i nawijałam ale i tak nie zrobił wyjątku i ulał mnie jak resztę, hehe. Myślę, że nie ma co wierzyć w cuda w tym przypadku. Czasem poprostu gdy nie masz wiedzy na stówę to fero Ci nie pomoże, ot uroki studiów  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miszcz  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 04 Gru 2007, 20:03 Temat postu: |
|
|
| nie no cos wiedzial ale nie tyle aby zdac mi sie wydaje zreszta sam mowil bo odrazu mial ze soba kase by za awans zaplacic itp dodam ze w komisji same panie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zuzka  potencjalny
|
Wysłany: Wto, 04 Gru 2007, 20:04 Temat postu: |
|
|
| miszcz napisał: | | nie no cos wiedzial ale nie tyle aby zdac mi sie wydaje zreszta sam mowil bo odrazu mial ze soba kase by za awans zaplacic itp dodam ze w komisji same panie |
ok, więc nie będę nagować możliwości fero xD. Kto wie, kto wie... może rzeczywiście coś w tym jest, czas pokaze xD |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Psycholala  nowy
Sprawdzone: pheromax
|
Wysłany: Czw, 09 Paź 2008, 23:09 Temat postu: |
|
|
Ok a dla dziewczyny na exam na prawko-jakie feromony?
Pheromax? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|