Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Feromony a wiek?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mat-eex
nowy

PostWysłany: Sob, 20 Gru 2008, 14:45    Temat postu: Feromony a wiek? Odpowiedz z cytatem

Witam! Mam pytanie od jakiej przegrody wiekowej mozna stosowac fermony z feromony.pl lub kazde inne, bo mam 15lat i chcialbym wyprobowac ale nie wiem czy jeszcze moge?
I jakie feromony radzilibyscie na początek w tym wieku jeżeli jest taka mozliwość...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Cassi Płeć:Kobieta
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA

PostWysłany: Nie, 21 Gru 2008, 20:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sam przedział wiekowy nie ma takiego znaczenia, jeśli budzi się u Ciebie coraz większa świadomość seksualna, to używaj życia.

A spróbuj może na początek Pheromoaxa lub Relationship Magic... Question
Powrót do góry
karolina_las Płeć:Kobieta
nowy

Sprawdzone: Nie używałam jeszcze.

PostWysłany: Sob, 27 Gru 2008, 13:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam 14 lat, i też się nad tym zastanawiam czy zadziala i czy mozna w tym wieku??

I co wypróbowałeś? I jaki efekt? Ale odpowiedz szczerze nie ściemniaj..
Powrót do góry
romanuss Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: chakra, love & desire, pheromax

PostWysłany: Wto, 06 Sty 2009, 13:52    Temat postu: Re: Feromony a wiek? Odpowiedz z cytatem

mat-eex napisał:
Witam! Mam pytanie od jakiej przegrody wiekowej mozna stosowac fermony z feromony.pl lub kazde inne, bo mam 15lat i chcialbym wyprobowac ale nie wiem czy jeszcze moge?
I jakie feromony radzilibyscie na początek w tym wieku jeżeli jest taka mozliwość...

ja bym bardziej w twoi wieku proponował love&desire połączenie feromonów z perfumami byłoby odpowiednie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: