|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
monika-migotka nowy
|
Wysłany: Pią, 05 Gru 2008, 16:46 Temat postu: Feromony Chakra |
|
|
| a co sądzicie o feromonach Chakra, mój kolega stosuje i twierdzi że są skuteczne... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomocool  uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge
|
Wysłany: Pią, 05 Gru 2008, 17:58 Temat postu: |
|
|
Z tego co wiem polska podróbka Chikary, ale czy skuteczna to nie wiem.
Chikara jest cały flakonik już prawie zużyłem i następny kupuje na pewno. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
romanuss  nowy
Sprawdzone: chakra, love & desire, pheromax
|
Wysłany: Wto, 06 Sty 2009, 13:33 Temat postu: |
|
|
| a ja przetestowałem chakre i stwierdzam że to bardzo dobre feromony, wielki respekt, gorąco polecam nieprzekonanym |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomocool  uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge
|
Wysłany: Wto, 06 Sty 2009, 15:44 Temat postu: |
|
|
A mi się wydaje, że Monika Migotka, Miarabella i Romanuss to ta sama osoba (kryptoreklama)  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
janferomon nowy
Sprawdzone: chakra, essence, pheromax, npa
|
Wysłany: Czw, 08 Paź 2009, 08:19 Temat postu: |
|
|
| Ja również testowałem Chakrę i u mnie też działa, oprócz tego używałem Pheromax, Essence i Mioshi Miagi. Co do NPA to nie jestem przekonany, ale spotkjałem się z tym że na jednych działa jedno na innych nie - i na odwrót. Np kolego używał mojego Pheromaxa i powiedział że mu śmierdzi, natomiast Chakra mu odpowiada. Jak to mówią każdemu inaczej się podoba. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tytusss nowy
|
Wysłany: Sro, 28 Kwi 2010, 15:02 Temat postu: Re: Feromony Chakra |
|
|
| monika-migotka napisał: | | a co sądzicie o feromonach Chakra, mój kolega stosuje i twierdzi że są skuteczne... |
Opiszę moją sytuację, bo jest całkiem ciekawa. Feromony kupiłem tydzień temu. Mam 24 lata, 168cm wzrostu, właśnie kończę studia, raczej nigdy nie narzekałem na brak towarzystwa kobiet. Ale! Teraz opiszę co się działo wokół mnie po użyciu Chakry. Wstałem rano, matka mnie pyta: "coś Ty się tak wystroił? (ubrałem się normalnie) Jakoś zmężniałeś, wyglądasz jak ojciec w młodości" Następna sytuacja była w autobusie. Zająłem jedno z czterech miejsc (gdzie są po dwa siedzonka a ludzie siedzą naprzeciwko siebie) , obok siedziały 3 dziewczyny w wieku 18-19lat (rozmawiały o maturze stąd tak przypuszczam). Ta która siedziała najdalej zachowywała się całkiem normalnie, ale dwie inne ciągle poprawiały włosy, siedząca naprzeciwko ciągle wymuszała kontakt wzrokowy. Na uczelni byłem po wpis. Wykładowca, na ogół nieszczególnie miły mówił, że mnie całkiem polubił, zaproponował, że gdybym kiedyś miał jakiś problem albo potrzebował pomocy przy pisaniu pracy z jego dziedziny, żebym się do niego zgłosił. Co prawda jestem dobrym studentem, więc nie wiem czy to do końca działanie fero. Ale jedźmy dalej. Koleżanka, raczej na co dzień lafiryndowata wyjechała z tekstem (cokolwiek miałby oznaczać) "fajnie wyglądasz, Kogucik z Ciebie". Dalej toczyła dwuznaczną rozmowę. Co do facetów to raczej unikali kontaktu. Siedziałem na ławce, jeden się przysiadł, ale zaraz potem wstał. Wieczorem spotkałem się z dziewczyną, i tu trochę niemiła sytuacja. Powiedziała, że podejrzewa, że spotykam się z jakąś inną. Że jestem taki wesoły, radosny, zbyt pewny siebie. Ze widzi jak patrzę na kobiety(?) - choć chyba nie widziała.
Konsystencja feromonów - raczej gęste, maziste, oleiste. Bardzo długo utrzymują się na skórze. Wadą jest brak jakiegoś aplikatora/dozownika. Tak więc namaczam palec i smaruję się, głównie szyję. Zapach czułem na koszuli jeszcze dwa dni później. Zapach - i tu niestety stwierdzam - kiepski. Pachnie trochę jak perfumy "być może". Buteleczka poręczna, napisy łatwo zdrapać drobnym papierem ściernym, by nie było wiadomo, co się nosi:) Wcześniej stosowałem feromony z allegro za 6.50, i stwierdzam, że też działały (szczególnie zapach nr 1 i nr 3), ale chakra działa dużo mocniej. Jak dla mnie trochę drogie, kupiłem szczerze mówiąc tylko dlatego że wygrałem aukcję BCM i za 14ml flakonik zapłaciłem 42 zł. To chyba tyle. Trudno mi tutaj polecać czy odradzać feromony chakra. Jednakże muszę stwierdzić z całą stanowczością: działają. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wilko  nowy
Sprawdzone: NPA, Pheromax, the Edge(próbka), perception(próbka)
|
Wysłany: Sro, 28 Kwi 2010, 21:16 Temat postu: |
|
|
| Zastanawiam się czy ta Chakra ma coś wspólnego z feromonami Chikara. Opis mają podobny i z tego co wyczytałem, stężenie fero również na podobnym poziomie. Jedynie co je różni prócz nazwy to cena odpowiednio ok. 99 i 217 zł za 14 ml. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Czw, 29 Kwi 2010, 05:52 Temat postu: |
|
|
Chakra to podróbka oferowana jak się nie myle w sex shopach. Czy działa? Nie wiem, ale osobiście bym nie ryzykował. _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
henk  nowy
|
Wysłany: Pon, 11 Paź 2010, 17:06 Temat postu: |
|
|
Widzę, że ostatni post pochodzi sprzed pół roku, ale odświeżam, bo właśnie zakupiłem ten preparat.
Po przetestowaniu złożę raport, a tymczasem prosiłbym o opinie użytkowników chakry, a najlepiej osoby które używały też chikarę - jak wygląda porównanie? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
seksiczekolada  nowy
Sprawdzone: BTB,Chakira,PHX
|
Wysłany: Pią, 26 Lis 2010, 18:26 Temat postu: |
|
|
| każdy pisze że złoży relacje po teście a przychodzi co do czego to cisza tylko - milczenie - |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
henk  nowy
|
Wysłany: Pią, 26 Lis 2010, 18:34 Temat postu: |
|
|
Sorka - zapomniałem.
A więc na mnie nie działa, podobnie jak feromony ze sklepu feromony.pl (może dlatego, że nie jestem sponsorowany przez ten portal .
Zapaszek całkiem przyjemny, ale i tak nie umywa się do dobrych perfum. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 04 Gru 2010, 09:25 Temat postu: |
|
|
może poddałeś się za szybko? W moim przypadku chikara sprawdziła się i to w 100%. To bardzo subtelny środek, ale swoją moc ma. _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
henk  nowy
|
Wysłany: Sob, 04 Gru 2010, 10:30 Temat postu: |
|
|
Być może, ale używam od 6 tygodni, różne dawki, z przerwami i żadnych efektów nie widzę.
Teraz to już traktuję to jak perfumy i czasem maźnę się pod nosem, żeby sobie powąchać.
Co to za feromony, których dawkowanie trzeba wyczuwać przez kilka tygodni eksperymentalnie?
To powinno być jakoś konkretnie sprawdzone i podane na opakowaniu, a nie, że na każdego działają inaczej, różne dawki, na niektórych wcale nie działa.
Moim zdaniem to wyrzucanie pieniędzy.
Rasta, a może to Ty uległeś efektowi placebo ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY
|
Wysłany: Sob, 04 Gru 2010, 16:00 Temat postu: |
|
|
| henk napisał: | Być może, ale używam od 6 tygodni, różne dawki, z przerwami i żadnych efektów nie widzę.
Teraz to już traktuję to jak perfumy i czasem maźnę się pod nosem, żeby sobie powąchać.
Co to za feromony, których dawkowanie trzeba wyczuwać przez kilka tygodni eksperymentalnie?
To powinno być jakoś konkretnie sprawdzone i podane na opakowaniu, a nie, że na każdego działają inaczej, różne dawki, na niektórych wcale nie działa.
Moim zdaniem to wyrzucanie pieniędzy.
Rasta, a może to Ty uległeś efektowi placebo ? |
Czytając Twoją odpowiedź doszedłem do wniosku że nie rozumiesz jak to działa. Każdy człowiek jest indywidualny i wytwarza swoje osobiste feromony w róźnych dawkach. Na jednych działa chikara na innych phx. Inni z kolei doszukują się zbyt subiektywnych odczuć i nie zauważają żadnej różnicy. Kwestia tego w co sam uwierzysz, jeżeli to nie dziła możesz oddać i wziąć coś innego albo zatrzymać kase i będzie po problemie. Nie będziesz pierwszy, nie będziesz ostatni. Ciężko żeby tylu z nas którzy odczuwają efekty ulegli efektowi placebo . Ale każdy ma swoje zdanie na ten temat
pozdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
henk  nowy
|
Wysłany: Sob, 04 Gru 2010, 16:43 Temat postu: |
|
|
No więc właśnie - na jednych działa to, na drugich tamto, na trzecich nic nie działa, trzeba się dokładnie przyglądać, żeby zobaczyć jakąkolwiek różnicę itp.
Uważam, że coś co kosztuje 100 - 200 zł powinno dawać niepodważalne efekty, odczuwalne dla każdego.
Teraz to tylko sprzedawanie jakichś nie do końca sprawdzonych mikstur i potem wykręcanie się niewłaściwym dawkowaniem, albo niedostosowaniem do danej osoby.
Coś takiego mogłaby sprzedawać cyganka wróżąca z ręki.
Konkretne perfumy pachną na każdym, nawet jeśli nie tak samo, to zawsze bardzo podobnie, konkretne żarcie podobnie smakuje, a cudowne feromony działają tylko na wybrańców. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|