Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Feromony Chakra
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
monika-migotka
nowy

PostWysłany: Pią, 05 Gru 2008, 16:46    Temat postu: Feromony Chakra Odpowiedz z cytatem

a co sądzicie o feromonach Chakra, mój kolega stosuje i twierdzi że są skuteczne...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tomocool Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge

PostWysłany: Pią, 05 Gru 2008, 17:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z tego co wiem polska podróbka Chikary, ale czy skuteczna to nie wiem.
Chikara jest cały flakonik już prawie zużyłem i następny kupuje na pewno.
Powrót do góry
romanuss Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: chakra, love & desire, pheromax

PostWysłany: Wto, 06 Sty 2009, 13:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja przetestowałem chakre i stwierdzam że to bardzo dobre feromony, wielki respekt, gorąco polecam nieprzekonanym
Powrót do góry
tomocool Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge

PostWysłany: Wto, 06 Sty 2009, 15:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A mi się wydaje, że Monika Migotka, Miarabella i Romanuss to ta sama osoba (kryptoreklama) Confused
Powrót do góry
janferomon
nowy

Sprawdzone: chakra, essence, pheromax, npa

PostWysłany: Czw, 08 Paź 2009, 08:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja również testowałem Chakrę i u mnie też działa, oprócz tego używałem Pheromax, Essence i Mioshi Miagi. Co do NPA to nie jestem przekonany, ale spotkjałem się z tym że na jednych działa jedno na innych nie - i na odwrót. Np kolego używał mojego Pheromaxa i powiedział że mu śmierdzi, natomiast Chakra mu odpowiada. Jak to mówią każdemu inaczej się podoba.
Powrót do góry
tytusss
nowy

PostWysłany: Sro, 28 Kwi 2010, 15:02    Temat postu: Re: Feromony Chakra Odpowiedz z cytatem

monika-migotka napisał:
a co sądzicie o feromonach Chakra, mój kolega stosuje i twierdzi że są skuteczne...

Opiszę moją sytuację, bo jest całkiem ciekawa. Feromony kupiłem tydzień temu. Mam 24 lata, 168cm wzrostu, właśnie kończę studia, raczej nigdy nie narzekałem na brak towarzystwa kobiet. Ale! Teraz opiszę co się działo wokół mnie po użyciu Chakry. Wstałem rano, matka mnie pyta: "coś Ty się tak wystroił? (ubrałem się normalnie) Jakoś zmężniałeś, wyglądasz jak ojciec w młodości"Very Happy Następna sytuacja była w autobusie. Zająłem jedno z czterech miejsc (gdzie są po dwa siedzonka a ludzie siedzą naprzeciwko siebie) , obok siedziały 3 dziewczyny w wieku 18-19lat (rozmawiały o maturze stąd tak przypuszczam). Ta która siedziała najdalej zachowywała się całkiem normalnie, ale dwie inne ciągle poprawiały włosy, siedząca naprzeciwko ciągle wymuszała kontakt wzrokowy. Na uczelni byłem po wpis. Wykładowca, na ogół nieszczególnie miły mówił, że mnie całkiem polubił, zaproponował, że gdybym kiedyś miał jakiś problem albo potrzebował pomocy przy pisaniu pracy z jego dziedziny, żebym się do niego zgłosił. Co prawda jestem dobrym studentem, więc nie wiem czy to do końca działanie fero. Ale jedźmy dalej. Koleżanka, raczej na co dzień lafiryndowata wyjechała z tekstem (cokolwiek miałby oznaczać) "fajnie wyglądasz, Kogucik z Ciebie". Dalej toczyła dwuznaczną rozmowę. Co do facetów to raczej unikali kontaktu. Siedziałem na ławce, jeden się przysiadł, ale zaraz potem wstał. Wieczorem spotkałem się z dziewczyną, i tu trochę niemiła sytuacja. Powiedziała, że podejrzewa, że spotykam się z jakąś inną. Że jestem taki wesoły, radosny, zbyt pewny siebie. Ze widzi jak patrzę na kobiety(?) - choć chyba nie widziała.

Konsystencja feromonów - raczej gęste, maziste, oleiste. Bardzo długo utrzymują się na skórze. Wadą jest brak jakiegoś aplikatora/dozownika. Tak więc namaczam palec i smaruję się, głównie szyję. Zapach czułem na koszuli jeszcze dwa dni później. Zapach - i tu niestety stwierdzam - kiepski. Pachnie trochę jak perfumy "być może". Buteleczka poręczna, napisy łatwo zdrapać drobnym papierem ściernym, by nie było wiadomo, co się nosi:) Wcześniej stosowałem feromony z allegro za 6.50, i stwierdzam, że też działały (szczególnie zapach nr 1 i nr 3), ale chakra działa dużo mocniej. Jak dla mnie trochę drogie, kupiłem szczerze mówiąc tylko dlatego że wygrałem aukcję BCM i za 14ml flakonik zapłaciłem 42 zł. To chyba tyle. Trudno mi tutaj polecać czy odradzać feromony chakra. Jednakże muszę stwierdzić z całą stanowczością: działają.
Powrót do góry
Wilko Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: NPA, Pheromax, the Edge(próbka), perception(próbka)

PostWysłany: Sro, 28 Kwi 2010, 21:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zastanawiam się czy ta Chakra ma coś wspólnego z feromonami Chikara. Opis mają podobny i z tego co wyczytałem, stężenie fero również na podobnym poziomie. Jedynie co je różni prócz nazwy to cena odpowiednio ok. 99 i 217 zł za 14 ml.
Powrót do góry
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Czw, 29 Kwi 2010, 05:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chakra to podróbka oferowana jak się nie myle w sex shopach. Czy działa? Nie wiem, ale osobiście bym nie ryzykował.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
henk Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Pon, 11 Paź 2010, 17:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widzę, że ostatni post pochodzi sprzed pół roku, ale odświeżam, bo właśnie zakupiłem ten preparat.
Po przetestowaniu złożę raport, a tymczasem prosiłbym o opinie użytkowników chakry, a najlepiej osoby które używały też chikarę - jak wygląda porównanie?
Powrót do góry
seksiczekolada Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: BTB,Chakira,PHX

PostWysłany: Pią, 26 Lis 2010, 18:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

każdy pisze że złoży relacje po teście a przychodzi co do czego to cisza tylko - milczenie -
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Pią, 26 Lis 2010, 18:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sorka - zapomniałem.
A więc na mnie nie działa, podobnie jak feromony ze sklepu feromony.pl (może dlatego, że nie jestem sponsorowany przez ten portal Smile.
Zapaszek całkiem przyjemny, ale i tak nie umywa się do dobrych perfum.
Powrót do góry
Rasta Płeć:Mężczyzna
uzależniony

PostWysłany: Sob, 04 Gru 2010, 09:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

może poddałeś się za szybko? W moim przypadku chikara sprawdziła się i to w 100%. To bardzo subtelny środek, ale swoją moc ma.
nowy

PostWysłany: Sob, 04 Gru 2010, 10:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Być może, ale używam od 6 tygodni, różne dawki, z przerwami i żadnych efektów nie widzę.
Teraz to już traktuję to jak perfumy i czasem maźnę się pod nosem, żeby sobie powąchać.
Co to za feromony, których dawkowanie trzeba wyczuwać przez kilka tygodni eksperymentalnie?
To powinno być jakoś konkretnie sprawdzone i podane na opakowaniu, a nie, że na każdego działają inaczej, różne dawki, na niektórych wcale nie działa.
Moim zdaniem to wyrzucanie pieniędzy.
Rasta, a może to Ty uległeś efektowi placebo ?
Powrót do góry
messt Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY

PostWysłany: Sob, 04 Gru 2010, 16:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

henk napisał:
Być może, ale używam od 6 tygodni, różne dawki, z przerwami i żadnych efektów nie widzę.
Teraz to już traktuję to jak perfumy i czasem maźnę się pod nosem, żeby sobie powąchać.
Co to za feromony, których dawkowanie trzeba wyczuwać przez kilka tygodni eksperymentalnie?
To powinno być jakoś konkretnie sprawdzone i podane na opakowaniu, a nie, że na każdego działają inaczej, różne dawki, na niektórych wcale nie działa.
Moim zdaniem to wyrzucanie pieniędzy.
Rasta, a może to Ty uległeś efektowi placebo ?

Czytając Twoją odpowiedź doszedłem do wniosku że nie rozumiesz jak to działa. Każdy człowiek jest indywidualny i wytwarza swoje osobiste feromony w róźnych dawkach. Na jednych działa chikara na innych phx. Inni z kolei doszukują się zbyt subiektywnych odczuć i nie zauważają żadnej różnicy. Kwestia tego w co sam uwierzysz, jeżeli to nie dziła możesz oddać i wziąć coś innego albo zatrzymać kase i będzie po problemie. Nie będziesz pierwszy, nie będziesz ostatni. Ciężko żeby tylu z nas którzy odczuwają efekty ulegli efektowi placebo . Ale każdy ma swoje zdanie na ten temat

pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
nowy

PostWysłany: Sob, 04 Gru 2010, 16:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No więc właśnie - na jednych działa to, na drugich tamto, na trzecich nic nie działa, trzeba się dokładnie przyglądać, żeby zobaczyć jakąkolwiek różnicę itp.
Uważam, że coś co kosztuje 100 - 200 zł powinno dawać niepodważalne efekty, odczuwalne dla każdego.
Teraz to tylko sprzedawanie jakichś nie do końca sprawdzonych mikstur i potem wykręcanie się niewłaściwym dawkowaniem, albo niedostosowaniem do danej osoby.
Coś takiego mogłaby sprzedawać cyganka wróżąca z ręki.
Konkretne perfumy pachną na każdym, nawet jeśli nie tak samo, to zawsze bardzo podobnie, konkretne żarcie podobnie smakuje, a cudowne feromony działają tylko na wybrańców.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: