|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KRISTOFF uzależniony
Sprawdzone: Liquid Trust ,PHEROMAX 2ML,14ML, NPA ,CHIKARA GEL PACKS ,SCENTED CHIKARA , SCENT OF EROS GEL PACKS
|
Wysłany: Sob, 24 Lis 2007, 06:34 Temat postu: |
|
|
jesli chodzi o mnie tez mialem taka sytuacje ponad 2 lata temu poznalem dziwczyn i odrazu sie zakochalem tzn zakazdym razem kiedy ja widzialem i widze teraz po takim czasi serce mi bije szybciej 100 procentowej pewnosci nie mam bo jest atrakcyjna kobieta ale podejrzewam ze uzywa czegos ja natomiast zaczalem uzywac pheromaxa i zglupiala chodzila za mna w pracy a ja nic nie robilem i nie dzialalem
teraz ciagle gdy sie widzimy patrzymy sobie prosto w oczy nie wiem czemu tak jest co sie dzieje czy chemia sie zmieszala jest to u mnie zapisane w glowie i u niej tez na bank bo zakazdym razem sie patrzymy na siebie takze pare dni temu gadala do mnie az zalamanym glosem czesc i wzrok inny patrzenie pomyslalem ze chce pogadac ale odpuscilem i zadzwonilem do pracy z propozycja obiadu a ona poprostu nie niemoge mam chlopaka nie przejmuj sie tym narazie i wszystko bylem pewny z sie bedzie chciala umuwic ten wzrok patrzenie i lazenie kolo mnie wolne ruchy przy maszynie od kawy to samo jak brala z maszyny batoniki to specjalnie wypinala sie dwa razy i specjalnie wkladala dwa razy monete zeby sie schylic naprzeciwko ja siedzialem
mialem nalozony pheromax 1 i chikare w zelu na nadgarstki polowe dalem tzn myslalem ze wyjdzie i nic zawiodlem sie wiec dziwne poczula cos i zwatpila moze sie kapla bo jesli sama uzywa to zaczela myslec pewnie dlaczego przy nim jest inaczj czuje sie inaczej i odrzuca ta mysl zeby byc ze mna i jest z innym dla mnie to temat rzeka feromony
ale jesli chodzi o ten temat co rozpoczela ta dziewczyna jest ciekawy i powinien byc dokonczony falszywa milosc heheh cos w tym jest |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Viki  nowy
|
Wysłany: Sob, 24 Lis 2007, 19:03 Temat postu: |
|
|
UWAGA!!!
"Bardzo mi sie podoba wasza pewnosc ze ktos ma fero ( mowie głownie do kobiet teraz ) jak bardzo bys sie zdziwila gdyby to nie byly feromony ? moze poprostu oczarowal Cie rozmowa i swoja wyjatkowoscia... ale nie to na 100 % feromony ( facet pewnie nie wie ze cos takiego istnieje ale ok niech bedzie ze to fero )"
NIUNIU, MOZE NIE DOCZYTALES, ALE JA NAPISALAM, ZE JA ZNAM SIEBIE I NIE DAJE SIE OD TAK OCZAROWAC W CIAGU 5MIN.NIE LECE NA GLEBOKIE SPOJRZENIA W OCZY I NA TYPWE MESKIE CZERSTWE KOMPLEMENTY!!!
A TAK SWOJA DROGA,TO SKORO TAK NAPRAWDE WIERZYSZ, ZE CZLOWIEK(CZYT,FACET-W TYM WYPADKU)MOZE POPROSTU OLSNIC SWOJA BLYSKOTLIWOSCIA, BEZ FERO...TO CO TY TUTAJ CZLOWIEKU ROBISZ?/MANIPULANCIE TY;)<LOL2>nie bierz do siebie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Sob, 24 Lis 2007, 19:43 Temat postu: |
|
|
Wierze w to a dlaczego tu jestem ? bo trafilem tu na to forum daaawno z takiego samego powodu jak wiekszosc z nas ( "bo dziewczyna mnie nie kochala" ) no ale teraz tylko odwiedzam forum i staram sie doradzac sam juz nie uzywam fero. _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Viki  nowy
|
Wysłany: Nie, 25 Lis 2007, 12:22 Temat postu: |
|
|
| kamillK napisał: | | Wierze w to a dlaczego tu jestem ? bo trafilem tu na to forum daaawno z takiego samego powodu jak wiekszosc z nas ( "bo dziewczyna mnie nie kochala" ) no ale teraz tylko odwiedzam forum i staram sie doradzac sam juz nie uzywam fero. |
czyli uzywales fero...nie pomoglo i teraz tak rekreacyjnie wpadasz zeby uswiadomic ludzi-dobgrze rozumeim??baaardzo szlachetnie:)
a tak serio, to uwazasz ze fero sa nie potrzebne i nic nie daja??czy jak to jest.Powaznie sie pytam i to dla mnie wazne, zebys szczerze odp.bo ja caly czas sie zastanawiam i staram zadecydowac czy w to wchodzic czy niie:)
No i tak sie zastanawiam, co bys mogl mi doradzic..brac czy nie brac, o to jest pytanie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 25 Lis 2007, 14:36 Temat postu: |
|
|
Doradzam tylko to co wiem ( dawkowanie etc z tego co czytalem na forum i z innych wypowiedzi )
A tak serio to uwazam ze fero sa niepotrzebne i nic nie daja - Moje zdanie. Jesli jestes inteligetna reszte na reszte pytan znajdziesz sama odpowiedz. _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
futu potencjalny
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Wto, 27 Lis 2007, 00:02 Temat postu: |
|
|
mysle kamil ze nie masz racji. feromony daja wiele... nie mozna spodziewac sie ze po uzyciu fero idac ulica laski beda sie ogladaly i biegly za toba z wywieszomym jezykiem... to troche nie tak dziala. natomiast kiedy zaczepiasz obca kobiete i zaczynasz rozomwe, jesli ona poczuje zapach fero to budujesz obraz w jej glowie w ktorym ty jestes atrakcyjny gosc. nie znaczy to wcale ze mozesz jej powiedziec "chodzmy do mnie to cie przelece". jak wiadomo atrakcyjnosc to nie wszystko, w przypadku kiedy jestes przystojny feromony daja tyle ze podczas sytuacji sam na sam kiedy sa warunki do sexu to kobieta przewaznie zaczyna o tym myslec. jesli nie jestes przystojny to feromony daja ci szanse, jesli kobieta poczuje twoj zapach to nie skresli ci odrazu "bo jestes brzydki" zapach przysloni defekty w wygladzie. dlatego wlasnie mysle ze fero sa przydatne dla ludzi. sam czasami korzystam ale nie do podrywania.
a co do problemu ktory poruszyly dziewczyny... no coz jesli twoja zemsta to zaciaganie facetow do wyrka i kochanie sie z nimi, poczym porzucenie nieszczesnego typa.. uwierz nie potrzebne Ci do tego feromony. a jesli sprowadzasz wszystkich facetow do wspolnego mianawnika i myslisz ze slinia sie na widok kazdej laski to jestes w duzym bledzie. to ze jakas panna sie spryska feromonami i zakreci tylkiem przy mnie nie znaczy ze juz bede z nia sie kochal. nie dla psa kielbasa _________________ "co wypijesz to wypocisz, co cię nie zabije to cię wzmocni" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Wto, 27 Lis 2007, 10:29 Temat postu: |
|
|
Myślę, że Kamilowi chodziło o fakt, iż najważniejsze - nie tylko w podrywie - ale i w codziennym życiu, jest osobowość, to jaką jest się osobą, jak się zachowujesz, co mówisz, itd. Chociaż nie da się ukryć, iż po feromonach człowiek zachowuje się inaczej. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 27 Lis 2007, 14:01 Temat postu: |
|
|
| futu napisał: | | mysle kamil ze nie masz racji. feromony daja wiele... nie mozna spodziewac sie ze po uzyciu fero idac ulica laski beda sie ogladaly i biegly za toba z wywieszomym jezykiem... to troche nie tak dziala. natomiast kiedy zaczepiasz obca kobiete i zaczynasz rozomwe, jesli ona poczuje zapach fero to budujesz obraz w jej glowie w ktorym ty jestes atrakcyjny gosc. nie znaczy to wcale ze mozesz jej powiedziec "chodzmy do mnie to cie przelece". jak wiadomo atrakcyjnosc to nie wszystko, w przypadku kiedy jestes przystojny feromony daja tyle ze podczas sytuacji sam na sam kiedy sa warunki do sexu to kobieta przewaznie zaczyna o tym myslec. jesli nie jestes przystojny to feromony daja ci szanse, jesli kobieta poczuje twoj zapach to nie skresli ci odrazu "bo jestes brzydki" zapach przysloni defekty w wygladzie. dlatego wlasnie mysle ze fero sa przydatne dla ludzi. sam czasami korzystam ale nie do podrywania. |
Moje zdanie jest takie ze nawet brzydki facet moze znalesc sobie piekna kobiete kazdy facet nie ukrywajmy ma 50/50 u kazdej kobiety nie wazne czy jest piekna czy brzydka i to bez fero ma tyle szans. A atrkacyjnosc polega na tym w skrocie iz jestes meski / kobieca i ile na Ciebie leci plci przeciwnej to tak w wielkim skrocie mowiac potocznie. _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
futu potencjalny
|
Wysłany: Wto, 27 Lis 2007, 14:26 Temat postu: |
|
|
wiem co to atrakcyjnosc. Ty wyraziles swoje zdanie a ja moje, wcale nie naklaniam Cie do tego zebyc zmienil swoj poglad na ta sprawe. kazdy przeciez postrzega swiat inaczej. pozatym atrakcyjnosc to tylko jeden z elementow podrywu, ale trzeba pamietac o tym ze bez tego daleko sie nie zajdzie w tej kwestii. a fero MOIM zdaniem bardzo to ulatwia dla osob ktore nie znaja sie na rzeczy i sa typowym beta _________________ "co wypijesz to wypocisz, co cię nie zabije to cię wzmocni" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 27 Lis 2007, 15:13 Temat postu: |
|
|
Moje zdanie jest inne ale szanuje Twoje pozdrawiam _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
futu potencjalny
|
Wysłany: Wto, 27 Lis 2007, 15:24 Temat postu: |
|
|
no i o to chodzi. pozdro  _________________ "co wypijesz to wypocisz, co cię nie zabije to cię wzmocni" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|