Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Feromony działają. Już dałam się nabrać dwa razy.
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KRISTOFF
uzależniony

Sprawdzone: Liquid Trust ,PHEROMAX 2ML,14ML, NPA ,CHIKARA GEL PACKS ,SCENTED CHIKARA , SCENT OF EROS GEL PACKS

PostWysłany: Sob, 24 Lis 2007, 06:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jesli chodzi o mnie tez mialem taka sytuacje ponad 2 lata temu poznalem dziwczyn i odrazu sie zakochalem tzn zakazdym razem kiedy ja widzialem i widze teraz po takim czasi serce mi bije szybciej 100 procentowej pewnosci nie mam bo jest atrakcyjna kobieta ale podejrzewam ze uzywa czegos ja natomiast zaczalem uzywac pheromaxa i zglupiala chodzila za mna w pracy a ja nic nie robilem i nie dzialalem
teraz ciagle gdy sie widzimy patrzymy sobie prosto w oczy nie wiem czemu tak jest co sie dzieje czy chemia sie zmieszala jest to u mnie zapisane w glowie i u niej tez na bank bo zakazdym razem sie patrzymy na siebie takze pare dni temu gadala do mnie az zalamanym glosem czesc i wzrok inny patrzenie pomyslalem ze chce pogadac ale odpuscilem i zadzwonilem do pracy z propozycja obiadu a ona poprostu nie niemoge mam chlopaka nie przejmuj sie tym narazie i wszystko bylem pewny z sie bedzie chciala umuwic ten wzrok patrzenie i lazenie kolo mnie wolne ruchy przy maszynie od kawy to samo jak brala z maszyny batoniki to specjalnie wypinala sie dwa razy i specjalnie wkladala dwa razy monete zeby sie schylic naprzeciwko ja siedzialem
mialem nalozony pheromax 1 i chikare w zelu na nadgarstki polowe dalem tzn myslalem ze wyjdzie i nic zawiodlem sie wiec dziwne poczula cos i zwatpila moze sie kapla bo jesli sama uzywa to zaczela myslec pewnie dlaczego przy nim jest inaczj czuje sie inaczej i odrzuca ta mysl zeby byc ze mna i jest z innym dla mnie to temat rzeka feromony
ale jesli chodzi o ten temat co rozpoczela ta dziewczyna jest ciekawy i powinien byc dokonczony falszywa milosc heheh cos w tym jest
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Viki Płeć:Kobieta
nowy

PostWysłany: Sob, 24 Lis 2007, 19:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

UWAGA!!!

"Bardzo mi sie podoba wasza pewnosc ze ktos ma fero ( mowie głownie do kobiet teraz ) jak bardzo bys sie zdziwila gdyby to nie byly feromony ? moze poprostu oczarowal Cie rozmowa i swoja wyjatkowoscia... ale nie to na 100 % feromony ( facet pewnie nie wie ze cos takiego istnieje ale ok niech bedzie ze to fero )"

NIUNIU, MOZE NIE DOCZYTALES, ALE JA NAPISALAM, ZE JA ZNAM SIEBIE I NIE DAJE SIE OD TAK OCZAROWAC W CIAGU 5MIN.NIE LECE NA GLEBOKIE SPOJRZENIA W OCZY I NA TYPWE MESKIE CZERSTWE KOMPLEMENTY!!!

A TAK SWOJA DROGA,TO SKORO TAK NAPRAWDE WIERZYSZ, ZE CZLOWIEK(CZYT,FACET-W TYM WYPADKU)MOZE POPROSTU OLSNIC SWOJA BLYSKOTLIWOSCIA, BEZ FERO...TO CO TY TUTAJ CZLOWIEKU ROBISZ?/MANIPULANCIE TY;)<LOL2>nie bierz do siebie Cool
Powrót do góry
kamillK Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,

PostWysłany: Sob, 24 Lis 2007, 19:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wierze w to a dlaczego tu jestem ? bo trafilem tu na to forum daaawno z takiego samego powodu jak wiekszosc z nas ( "bo dziewczyna mnie nie kochala" ) no ale teraz tylko odwiedzam forum i staram sie doradzac sam juz nie uzywam fero.
Viki Płeć:Kobieta
nowy

PostWysłany: Nie, 25 Lis 2007, 12:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kamillK napisał:
Wierze w to a dlaczego tu jestem ? bo trafilem tu na to forum daaawno z takiego samego powodu jak wiekszosc z nas ( "bo dziewczyna mnie nie kochala" ) no ale teraz tylko odwiedzam forum i staram sie doradzac sam juz nie uzywam fero.

czyli uzywales fero...nie pomoglo i teraz tak rekreacyjnie wpadasz zeby uswiadomic ludzi-dobgrze rozumeim??baaardzo szlachetnie:)
a tak serio, to uwazasz ze fero sa nie potrzebne i nic nie daja??czy jak to jest.Powaznie sie pytam i to dla mnie wazne, zebys szczerze odp.bo ja caly czas sie zastanawiam i staram zadecydowac czy w to wchodzic czy niie:)
No i tak sie zastanawiam, co bys mogl mi doradzic..brac czy nie brac, o to jest pytanie Cool
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Nie, 25 Lis 2007, 14:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Doradzam tylko to co wiem ( dawkowanie etc z tego co czytalem na forum i z innych wypowiedzi )

A tak serio to uwazam ze fero sa niepotrzebne i nic nie daja - Moje zdanie. Jesli jestes inteligetna reszte na reszte pytan znajdziesz sama odpowiedz.
futu
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Wto, 27 Lis 2007, 00:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mysle kamil ze nie masz racji. feromony daja wiele... nie mozna spodziewac sie ze po uzyciu fero idac ulica laski beda sie ogladaly i biegly za toba z wywieszomym jezykiem... to troche nie tak dziala. natomiast kiedy zaczepiasz obca kobiete i zaczynasz rozomwe, jesli ona poczuje zapach fero to budujesz obraz w jej glowie w ktorym ty jestes atrakcyjny gosc. nie znaczy to wcale ze mozesz jej powiedziec "chodzmy do mnie to cie przelece". jak wiadomo atrakcyjnosc to nie wszystko, w przypadku kiedy jestes przystojny feromony daja tyle ze podczas sytuacji sam na sam kiedy sa warunki do sexu to kobieta przewaznie zaczyna o tym myslec. jesli nie jestes przystojny to feromony daja ci szanse, jesli kobieta poczuje twoj zapach to nie skresli ci odrazu "bo jestes brzydki" zapach przysloni defekty w wygladzie. dlatego wlasnie mysle ze fero sa przydatne dla ludzi. sam czasami korzystam ale nie do podrywania.

a co do problemu ktory poruszyly dziewczyny... no coz jesli twoja zemsta to zaciaganie facetow do wyrka i kochanie sie z nimi, poczym porzucenie nieszczesnego typa.. uwierz nie potrzebne Ci do tego feromony. a jesli sprowadzasz wszystkich facetow do wspolnego mianawnika i myslisz ze slinia sie na widok kazdej laski to jestes w duzym bledzie. to ze jakas panna sie spryska feromonami i zakreci tylkiem przy mnie nie znaczy ze juz bede z nia sie kochal. nie dla psa kielbasa
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Wto, 27 Lis 2007, 10:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że Kamilowi chodziło o fakt, iż najważniejsze - nie tylko w podrywie - ale i w codziennym życiu, jest osobowość, to jaką jest się osobą, jak się zachowujesz, co mówisz, itd. Chociaż nie da się ukryć, iż po feromonach człowiek zachowuje się inaczej.

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Wto, 27 Lis 2007, 14:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

futu napisał:
mysle kamil ze nie masz racji. feromony daja wiele... nie mozna spodziewac sie ze po uzyciu fero idac ulica laski beda sie ogladaly i biegly za toba z wywieszomym jezykiem... to troche nie tak dziala. natomiast kiedy zaczepiasz obca kobiete i zaczynasz rozomwe, jesli ona poczuje zapach fero to budujesz obraz w jej glowie w ktorym ty jestes atrakcyjny gosc. nie znaczy to wcale ze mozesz jej powiedziec "chodzmy do mnie to cie przelece". jak wiadomo atrakcyjnosc to nie wszystko, w przypadku kiedy jestes przystojny feromony daja tyle ze podczas sytuacji sam na sam kiedy sa warunki do sexu to kobieta przewaznie zaczyna o tym myslec. jesli nie jestes przystojny to feromony daja ci szanse, jesli kobieta poczuje twoj zapach to nie skresli ci odrazu "bo jestes brzydki" zapach przysloni defekty w wygladzie. dlatego wlasnie mysle ze fero sa przydatne dla ludzi. sam czasami korzystam ale nie do podrywania.

Moje zdanie jest takie ze nawet brzydki facet moze znalesc sobie piekna kobiete kazdy facet nie ukrywajmy ma 50/50 u kazdej kobiety nie wazne czy jest piekna czy brzydka i to bez fero ma tyle szans. A atrkacyjnosc polega na tym w skrocie iz jestes meski / kobieca i ile na Ciebie leci plci przeciwnej to tak w wielkim skrocie mowiac potocznie.
futu
potencjalny

PostWysłany: Wto, 27 Lis 2007, 14:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wiem co to atrakcyjnosc. Ty wyraziles swoje zdanie a ja moje, wcale nie naklaniam Cie do tego zebyc zmienil swoj poglad na ta sprawe. kazdy przeciez postrzega swiat inaczej. pozatym atrakcyjnosc to tylko jeden z elementow podrywu, ale trzeba pamietac o tym ze bez tego daleko sie nie zajdzie w tej kwestii. a fero MOIM zdaniem bardzo to ulatwia dla osob ktore nie znaja sie na rzeczy i sa typowym beta
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Wto, 27 Lis 2007, 15:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moje zdanie jest inne ale szanuje Twoje Smile pozdrawiam
futu
potencjalny

PostWysłany: Wto, 27 Lis 2007, 15:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no i o to chodzi. pozdro Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: