Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Feromony działają. Już dałam się nabrać dwa razy.
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
melaniaa
nowy

Sprawdzone: Pheromax Woman, PH Women

PostWysłany: Sob, 11 Sie 2007, 03:01    Temat postu: Feromony działają. Już dałam się nabrać dwa razy. Odpowiedz z cytatem

Teraz się zemszczę. Nadchodzę!!!!! Bójcie się chłopaki.

Szkoda tylko, że niektórzy faceci nie używają feromonów odpowiedzialnie. Złamane serce naprawdę boli. Sad((((

Ja nawet potrafię wyczuć zapach bezzapachowych feromonów. Jestem bardzo na nie podatna. Zdarzyło się to po marihuanie co prawda, ale teraz zamówiłam pheromax i sama się przekonam na trzeźwo.

Moje życie się teraz odmieni Smile))))

Podsumowując- feromony działają, ale na nie świadomych niczego, uczuciowych ludzi. Ja już na pewno nie dam się na to nabrać.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
klient_
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax Man, Chikara, NPA, BTB

PostWysłany: Sob, 11 Sie 2007, 12:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w jaki sposob to mozesz rozroznic? ze ktos uzywa feromonow czy nie?
a jesli czujesz pociag do faceta a on ma swoje wlasne naturalne , mozesz sie wowczas pomylic.
Powrót do góry
melaniaa
nowy

PostWysłany: Sob, 11 Sie 2007, 12:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Np. on lubi gadzety z seksshopu, a gdzie mozna przede wszystkim spotkac feromony???? w seksshopie.

Odegram sie teraz na was faceciki.
Powrót do góry
melaniaa
nowy

PostWysłany: Sob, 11 Sie 2007, 12:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeszcze troche i bym sie zabujala w koszuli hehe.

Wmawiajcie sobie, ze feromony to tylko dodatek, a osobowosc jest na pierwszym miejscu.

gó*no prawda. Nawet mucha by nie usiadla na co poniektorych, gdyby nie mieli feromonow. Jestescie tylko i wylacznie gnidami.
Powrót do góry
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Sob, 11 Sie 2007, 14:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale jak rozróżniasz faceta z feromonami i bez???

melaniaa napisał:
Np. on lubi gadzety z seksshopu, a gdzie mozna przede wszystkim spotkac feromony???? w seksshopie.

Co jak co, ale w sex shopie nie można spotkać pewnych i dobrych feromonów! Feromony z allegro i sex shopu to to samo, a zarazem ściema. Miałem 2 razy takie produty i lipa! Później brałem je z powodu ładnego zapachu, który i tak z czasem się znudził.

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
melaniaa
nowy

PostWysłany: Sob, 11 Sie 2007, 14:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ali napisał:
Ale jak rozróżniasz faceta z feromonami i bez???

melaniaa napisał:

Co jak co, ale w sex shopie nie można spotkać pewnych i dobrych feromonów! Feromony z allegro i sex shopu to to samo, a zarazem ściema. Miałem 2 razy takie produty i lipa! Później brałem je z powodu ładnego zapachu, który i tak z czasem się znudził.

Nie wiem do jakich seksshopow chodziles, ale skoro mozna pheromax kupic, to zaloze sie, ze nie tylko na internecie sherlocku.
Powrót do góry
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Sob, 11 Sie 2007, 15:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A skąd wiesz, że to był akurat Pheromax???

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
melaniaa
nowy

PostWysłany: Sob, 11 Sie 2007, 15:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ali napisał:
A skąd wiesz, że to był akurat Pheromax???

A gdzie napisałam, że to był pheromax???????
Powrót do góry
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Sob, 11 Sie 2007, 16:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wyczuc bezwonne feromony cos nadzwyczajnego hehe:shock:
Wchodząc w to co napisalas mozna stwierdzic ze zakochalas sie w facecie ktory zucil Ciebie i teraz masz pretensje do całego świata Laughing
alez oczywiste ze osobowosc chlopaka jest na pierwszym miejscu nawet jezeli ma sie na sobie wszystkie dostepne feromony i nie ma sie gadanego to nawet przecietna laska sie nie zakocha
Smile jesli laska ma na sobie fero a facetowi sie niespodoba to na 100% nic z tego niewyjdzie bo mężczyźni sa wzrokowcami a kobiety sluchaczkami
Very Happy
melaniaa
nowy

PostWysłany: Nie, 02 Wrz 2007, 18:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wyczułam je po marichuanie. Jak je wąchałam, to nie był to zwykły zapach, za każdym wciągnięciem powietrza czułam falę zalewających mnie uczuć. Pozytywnych. Miłość.

Charakter nie jest ważny jak używasz feromonów. Pomyśl logicznie.

Jak jakaś laska nie spodoba się facetowi, a ten powącha ją i wyczuje feromony, to zacznie mu się podobać.

Bzdura, że kobiety to słuchaczki. Ja jestem wzrokowcem. A nie wszyscy faceci, to wzrokowcy. Mój sposó nauki polega na przeglądaniu książek (wystarczy że mam je przed oczami i zapamiętuję dokładnie nawet numer strony gdzie dana informacja się znajduje, wszelkiego rodzaju wykresy utrwalam w pamięci i na kole przypominam je sobie i piszę własnymi słowami analizując na bieżąco.) Jak wykłady nie są wyświetlane w power popintcie, to nic nie zapamiętuję. Nic a nic. A potem jak czytam moje notaki z takich wykładów, to jakbym po raz pierwszy je prawie czytała.

Tak więc wmawiaj sobie dalej, że to przez twój cudowny charakter poznajesz laski.

Ppowonienie jest najważniejszym zmysłem nawet ważniejszym od wzroku.

Teraz juz nie jestem sfrustrowana, bo złapałam kogoś na feromony. Zakochał się. A podczas seksu wącha dokładnie to miejsce, gdzi mam feromony Smile i straszny potem z niego zwierz po kilku niuchach. Ja nie jestem zakochana. Wykorzystam i porzucę i tak będzie z każdym dopóki nie znajdę kogoś wartego większego zainteresowania.

Doświadczona.
Powrót do góry
rafilm
potencjalny

PostWysłany: Nie, 02 Wrz 2007, 22:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

melaniaa napisał:

Powonienie jest najważniejszym zmysłem nawet ważniejszym od wzroku.

Z zapachem tak jest, ze w odroznieniu od zmyslu wzroku i sluchu bodzce biegna bezposrednio do pewnej czesci mozgu...

(nie pamietam dokladnie jak te czesci mozgu sie nazywaja, ale jak beda osoby zainteresowane, to znajde ksiazke w ktorej to przeczytalem)

Przez to, kotwice zapachowe sa najtrwalsze i najsilniejsze.

Tzn. okreslony zapach szybciej wywola okreslony stan,
niz podobny bodziec wizualny czy audio.

Jednak z feromonami jest troszke inaczej, bo nie sa one w zupelnosci odbierane przez zmysl powonienia...tylko przez jeden z narzadow przystosowanych do tego celu - VNO

Pozdrawiam,
R
carlos
potencjalny

Sprawdzone: NPA

PostWysłany: Wto, 04 Wrz 2007, 14:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

melaniaa napisał:
Jeszcze troche i bym sie zabujala w koszuli hehe.

Wmawiajcie sobie, ze feromony to tylko dodatek, a osobowosc jest na pierwszym miejscu.

gó*no prawda. Nawet mucha by nie usiadla na co poniektorych, gdyby nie mieli feromonow. Jestescie tylko i wylacznie gnidami.

hahahhahahahhahaha
aaaaaaaaaaaaaahahahah mocne

wyjdz panno nie nalezaca do zadnej grupy spolecznej
Powrót do góry
Viki Płeć:Kobieta
nowy

PostWysłany: Pią, 23 Lis 2007, 12:17    Temat postu: Re: Feromony działają. Już dałam się nabrać dwa razy. Odpowiedz z cytatem

Szkoda tylko, że niektórzy faceci nie używają feromonów odpowiedzialnie. Złamane serce naprawdę boli. Sad((((-Melania ma racje.

Miałam kiedys taka "przygode" z ktorej sie staram wyleczyc juz ponad 2 lata.Poszlam sobie z kolezanka na piwo pod parasolki(czyli niby swierze powietrze-i siedzialo 3 kolesi.Nie zwrocilam specjalnie na nich uwagi...a tu nagle jeden zagaduje do mojej kolezanki,gadka szmatka, w koncu oni sie pytaja czy sie moga przysiasc,my mowimy ze tak i 1 przyszedl tak blisko mnie , ze w ogole bylam w szoku(mam dosyc niewielka sfere intymna, ktorą pozwalam przekraczac..)no ale usiadl,ok,nie chcialam byc niegrzeczna wiec nic nie powiedzialam,ale chwila rozmowy
i bylam kolesiem oczarowana...spedzilismy rrazem reszte dnia, noc,nastepny dzien... Confused pierwszy raz mi sie zdarzylo cos takiego,bylam jak zaczarowana!!!!!!!!!pozniej 2 tyg,zwodzenia i koniec.Oczywiscie on mial dosyc.Ale do czego zmierzam, on na 100% uzywal fero...jak z nim bylam czulam cos...ja nieswiadoma niczego nazywalam to endorfinkami-glupia Laughing bo niby taka szczesliwa jestemm ze mi sie wydzielaja;/ nawet moja przyjaciolka mowi, ze jak tylko o nim pomyslalam,przypominalam sobie to cos,ten zapach(bo wlasnie sobie uswiadamiam ze pamietam uczucie tego zapachu)i mialam zupelnie inny wyraz oczu.Ja wiem jak sie zachowuje jak sie zakocham a to bylo jak...czar.No i przez taki "fero -czar"cierpialam 2 lata,bo nie mogalm sie z tym pogodzic.Wiec teraz chlopcy o przepraszam MLODZI WILCY Very Happy

ostroznie!!!nie rancie dziewczyn!!!

ps. A TERAZ SAMA TEZ SOBIE ZAMOWIE FERO I WIECIE CO ZROBIE, SPOTKAM SIE Z TYM DUPKIEM I ON TERAZ BEDZIE JAK ZAMROCZONY:) ale spokojnie, dla reszty bede mila:)
Powrót do góry
juzekkrol Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: pheromax, testuje NPA :)

PostWysłany: Pią, 23 Lis 2007, 12:33    Temat postu: g Odpowiedz z cytatem

wierzycie w takie duperele jak one ni dzialaja a wy panny piekne lecicie na kase w wiekszosci luib na jakis chudych lamusów .........

kto m,nie poprze niech pisze
Powrót do góry
kamillK Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,

PostWysłany: Pią, 23 Lis 2007, 14:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale macie problem na kogo kto leci... żenada... laska leci na kogos jak jest atrakcyjny i nie nudny wyroznia sie jakos z tłumu ( nie mowie o fero ) i na odwrót facet tez wybiera kobiete ktora jest jego zdaniem atrakcyjna nie nudna i wyroznia sie z tłumu. kropka.

Bardzo mi sie podoba wasza pewnosc ze ktos ma fero ( mowie głownie do kobiet teraz ) jak bardzo bys sie zdziwila gdyby to nie byly feromony ? moze poprostu oczarowal Cie rozmowa i swoja wyjatkowoscia... ale nie to na 100 % feromony ( facet pewnie nie wie ze cos takiego istnieje ale ok niech bedzie ze to fero )
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: