|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
jones nowy
|
Wysłany: Sob, 16 Cze 2007, 18:08 Temat postu: Feromony innych firm |
|
|
Jako nowy feromaniak chciałbym sie przywitać ze wszystkimi
Muszę przyznać że temat mnie nieźle wciągnął już od samego początku i przeczytałem prawie wszystkie posty z tego forum...naprawdę wciągająca lektura. Po czymś takim nie mogłem sie powstrzymać przed zamówieniem NPA i Pheromaxu żeby co nieco popróbować samemu Potem zacząłem szukać informacji na forach zagranicznych. Jedno z nich (chyba największe jakie znalazłem) jest podpięte do sklepu/producenta jak rozumiem "androticsdirect", gdzie jest cała masa mocno 'specjalizowanych' feromonów (np. "turn up the heat", "instant honesty", itp). Tutaj pojawiło mi się od razu parę pytań:
1. może zacytuje z ich strony głównej
"World's Most Advanced Pheromone Technology, with over 30 unique human pheromone molecules used to create unique social effects (most other legitimate manufacturers use 1 to 3 pheromones (...)"
Czy rzeczywiście ten producent jest aż tak dobry? Czy rzeczywiście im większy "mix" różnego rodzaju feromonów jest skuteczniejszy? Bo w tym wypadku taki pheromax ze swoimi trzema wypada raczej blado...
2. Czy ktoś w ogóle testował takie rzeczy jak właśnie "turn up the heat" albo coś z serii "instant..."? Prawdę mówiąc sam miałbym ochotę to przetestować, ale szczerze mi się nie chce ściągać tego ze stanów (wiem jakie z tym są problemy). I tu pojawia się kolejne pytanie:
3. Może sklep feromony.pl rozszerzy swoją ofertę także o produkty tej firmy? Chętnie wtedy parę rzeczy bym jeszcze dokupił  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 19 Cze 2007, 10:55 Temat postu: |
|
|
Witaj Jones na forum!
Turn up the heat to tak naprawdę czysty Androstenon.
W Androtics jest wiele marketingu oraz feromonów testowych, jednak to dobre produkty. Kto wie, może za jakiś czas pojawi się coś ciekawego. W rzeczywistości, NPA czy Pheromax są równie skuteczne, jeżeli nie lepsze. A z pewnością sprawdzone.
Produkty takie jak NPA z roku na rok stają się coraz lepsze. Dawniej był to jeden feromon oraz jeden ukryty związek. Dzisiaj NPA zawiera aż 4 feromony. Co jakiś czas odkrywany jest nowy związek, technika idzie do przodu, dlatego też obecne produkty feromonowe są znacznie bardziej skuteczne w porównaniu do produktów, które powstały 10 lat temu. _________________ Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj: http://ferum.pl/wielkie-faq-feromonow-t268.html
Nie wiesz, który produkt wybrać? Zobacz: http://www.feromony.pl/gama
Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jones nowy
|
Wysłany: Sro, 20 Cze 2007, 17:36 Temat postu: |
|
|
Prawdę mówiąc coś co mnie najbardziej zaciekawiło to możliwość dobrania odpowiedniej "mieszanki" dla konkretnego typu osoby (np. dla osoby nieśmiałej - więcej feromonu powodującego rozluźnienie, rozgadanie się itp). Na pewno phx i NPA to dobre produkty, poza tym niezmiernie proste w użyciu, jednak ciągle ciągnie mnie możliwość bardzo starannego zaprogramowania stanu, który chcę wywołać i który będzie działał najbardziej na jedną konkretną osobę.
PS. Pierwszy dzień z próbką pheromaxu - może mi się tylko zdaje, ale...chyba to działa  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
|
| Powrót do góry |
|
 |