Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Feromony - moje doswiadczenia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
erika26
nowy

Sprawdzone: pheromax probka- w fazie testów.

PostWysłany: Pią, 12 Sty 2007, 01:08    Temat postu: Feromony - moje doswiadczenia Odpowiedz z cytatem

No wiec na pocztek powiem ze zafasynowala mnie wizja ludzi zawsze usmiechnietych do mnie i super miłych, meza który mnie adoruje kiedy tylko uzyje tego specyfika..
Rolling Eyes
...no i tu sie troszkę zawiodłam.. bo.. nie spodziewałam sie jakis reakcji piorunujacych ale...
doswidczenia:
1. bylam w urzedzie skarbowym liczac na uprzejmośc pracujacych tam pań... troszke sie zawiodłam.. (nie wiem moze to efekt tego za daleko stałam) Smile
2.Mąż - moj maz owszem zauwazyl ze zmnienilam perfumy.. i to od prawie od razu.. i wtulil sie na 10 sekund w moja szyje..
po zapytaniu czy mu sie podobaja nie dal jednoznacznej odpowiedzi..
(nie wie o moim zakupie pheromaxu)
reszta doswiadczeń jutro
erika26
nowy

PostWysłany: Pią, 12 Sty 2007, 11:48    Temat postu: ... Odpowiedz z cytatem

oprocz wspomianej wyzej reakcji mojego meza nie zauwazylam nic wiecej ... zadnej zmiany w jego zachowaniu.. choc musial wczoraj pracować do pozna i moze po prostu nie mial sily zareagowac.. ale..
przyznam ze jestem troche zawiedziona... bo spodziewałam sie.. czegos innego.. bardziej widocznej zmiany.
No coz zobaczymy co bedzie dalej.
Pozdrawiam
NiceManLbn
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]

PostWysłany: Pią, 12 Sty 2007, 12:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No coz czasem nie zauwazysz od razu kolosalnej roznicy u osoby ktora juz dlugo znasz ... po jakims czasie moze sie zmienic gdzies tak czytalem ale na 100% nie jestem pewny Smile Wiec testuj testuj i zauwazaj nowe efekty. Zycze powodzenia:)

http://nicemanlbn.feroblog.pl/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Vermin
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Pią, 12 Sty 2007, 13:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spróbuj trochę inaczej. Zamiast używać fero i tylko oczekiwać różnicy, zmień odrobinę zachowanie - na takie, które dotychczas wydawało Ci się co najmniej zbyt śmiałe. Fero właśnie w ten sposób działają - ośmielają ludzi (którzy czują je na Tobie) do robienia czegoś, czego zazwyczaj by nie zrobili, jednocześnie zmieniając ich postrzeganie Twojej osoby.

Bądź bardziej zdecydowana będąc w urzędzie - z fero na pewno odniesiesz lepszy skutek. W stosunku do męża hmmm... zależy, czego oczekujesz. Jeśli ma Cię adorować - podpuść go do tego! Następnym razem nie będziesz już musiała, bo zrobi to sam - będzie ośmielony Wink
Powrót do góry
Alchemiczka
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy, pheromax woman, Relationship Magic, Perceptions, The edge, BTB

PostWysłany: Pią, 12 Sty 2007, 15:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie zniechęcaj się tak od razu na wstępie, będzie dobrze Smile Jestem pewna, że za jakiś czas wybauszysz ogromne oczy ze zdziwienia na działanie fero Laughing A od męża nie będziesz się mogła opędzić, jestem pewna, mężczyźni sa wyjątkowo podatni na pheromax... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Powrót do góry
Vermin
potencjalny

PostWysłany: Pią, 12 Sty 2007, 23:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Alchemiczka napisał:
jestem pewna, mężczyźni sa wyjątkowo podatni na pheromax... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Kiedyś z pheromaxem poszedłem na imprezę do kumpla. O kobietach nie wspominam, ale jak się kumpel nawalił, to mnie po prostu na krok nie odstępował. Cały czas mi o czymś nawijał. Gdybym go nie znał, pomyślałbym, że to gej Smile Faktycznie Pheromax działa na facetów, także ten męski Smile
Powrót do góry
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Sob, 13 Sty 2007, 11:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy ten kumpel palił papierosy???

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
erika26
nowy

PostWysłany: Sob, 13 Sty 2007, 11:52    Temat postu: ... Odpowiedz z cytatem

Vermin napisał:
...ale jak się kumpel nawalił, to mnie po prostu na krok nie odstępował. Cały czas mi o czymś nawijał. Gdybym go nie znał, pomyślałbym, że to gej Smile ...

Usmialam sie ... moze kumpel jest po prostu bi...
dobre...
Dzis caly dzien mojego meza nie ma... wiec nie moge sprawdzic..
ale.. mam jeszcze nadzieje ze w koncu sie przekonanam,.'
a tak na marginesie..
jak pachnie relatinonship magic? ...
Surprised Laughing Embarassed
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Sob, 13 Sty 2007, 11:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli o męski chodzi to naprawdę ładnie, ale zapach ten nie jest trwały.

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
Vermin
potencjalny

PostWysłany: Sob, 13 Sty 2007, 20:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ali napisał:
A czy ten kumpel palił papierosy???
Właśnie nie wiem, skąd pogląd, że papierosy osłabiają feromony. Testowałem to prawie wyłącznie na palących i na wszystkich działało świetnie. Kumpel też palił Smile Nie przystawiał się do mnie, co prawda, ale cały czas stał koło mnie i mi nawijał, o wszystkim po kolei, jakby się mamie zwierzał Smile
Powrót do góry
erika26
nowy

PostWysłany: Pon, 15 Sty 2007, 10:44    Temat postu: ..pierwszy sukces z feromonami.. Odpowiedz z cytatem

otóz...nie bede opisywać szczegółow powiem tylko ze bylam zdumiona reakcją meza.. i nigdy wczesniej tak nie zareagowal na mnie (oczywiscie w pozytywnym znaczeniu)..moze to przypadek. ale raczej to zasluga feromonów..
robi sie coraz bardziej interesujaco...
zobczymy cop bedzie dalej..
Mam pytanie wydaje mi sie ze gdzies widzidlam na forum informację o tym ze probka zawiera mniejsze dawki hormonów..niz duza butelka pheromaxu.. czy to prawda..
i17
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten

PostWysłany: Pon, 15 Sty 2007, 17:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie mniejsze dawki, tylko nieco mniejsze stężenie.
nie hormonów tylko feromonów.
Cassi Płeć:Kobieta
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA

PostWysłany: Czw, 24 Sty 2008, 12:53    Temat postu: Re: ... Odpowiedz z cytatem

erika26 napisał:
jak pachnie relatinonship magic?...

Jak dla mnie bardzo ładnie. Słodko, kobieco, ciepło, ale nie mdło. Troszeczkę przypomina zapach dawnej, klasycznej Currary (tak mi się kojarzy), ale jest lżejszy, przyjemniejszy... Kilka osób już pochwaliło na mnie ten zapach.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: