|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
messt  uzależniony
Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY
|
Wysłany: Wto, 29 Gru 2009, 18:14 Temat postu: |
|
|
| iwona8 napisał: | | aha to po co z nia do cholery byles jak tak sie meczyles, zalezalo ci tylko na jej du**e |
Nie dość że gburowata to jeszcze prostolinijna, nie pomyślałaś że może nie chciał jej skrzywdzić? Przecież tak jak powiedział jakby był z nią tylko dla ruchania i by mu się nie widziało to by sobie inną szmule znalazł. Boli mnie taka ułomność |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 29 Gru 2009, 19:08 Temat postu: |
|
|
| to ladnie opisales swoja byla dziewczyne na jakims glupim forum, zyc sie z nia nie dalo... hehe ale 4 lata sie z nia meczyl.. naprawde dobry jestes i nikogo nie ranisz naprawde......!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Wto, 29 Gru 2009, 19:23 Temat postu: |
|
|
Nie będę z tobą o tym dyskutował.
Odsyłam do moich wcześniejszych postów - jeśli chcesz zyskać wśród ludzi aprobatę i żeby cię pozytywnie odbierali to przede wszystkim zastanów się nad sobą a nie szukaj feromonów. Odnoszę wrażenie, że chciałabyś by inni ludzie ci usługiwali, byś miała nad nimi pełną kontrolę i by nikt nie miał prawa ci się sprzeciwić tylko wszyscy wokół sprawiali ci przyjemność a ty sobie robiła z nimi co ci się podoba. Nie tędy droga, nawet feromony służą do budowania relacji z korzyścią dla obu stron. Nikt nie chce być wykorzystywany i nie ma czarów które by sprawiły że by chciał. Jak ty nawet na jakimś głupim forum potrafisz wszystkich ustawić przeciwko sobie to ja naprawdę się nie dziwię, że możesz mieć problemy w życiu. Serio, zastanów się nad sobą i nad funkcjonowaniem w społeczeństwie. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 29 Gru 2009, 19:30 Temat postu: |
|
|
| ja nikogo nie ustawiam przeciwko sobie! tylko mowie prawde i jestem szczera a jak widac nikt nie lubi prawdy i szczerosci |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 29 Gru 2009, 19:36 Temat postu: |
|
|
To popracuj nad swoimi poglądami, bo widzisz, ja też jestem szczery a jakoś potrafię z ludźmi rozmawiać, akceptować ich poglądy i uczyć się od nich. A jak nie chcesz zmieniać poglądów to się pogódź ze swoim losem. Nie można mieć wszystkiego: albo się zmienisz albo będziesz mieć trudności z ludźmi. Nie da sie zjeść jabłka i mieć jabłko. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB
Ostatnio zmieniony przez Kruk dnia Wto, 29 Gru 2009, 20:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 29 Gru 2009, 19:42 Temat postu: |
|
|
| tak naprawde to ja nienawidze ludzi |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 29 Gru 2009, 19:46 Temat postu: |
|
|
| bede zyła chociaz nienawidza mnie a moze jednak nie chce zyc? caly czas sie zastanawiam nad tym |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 29 Gru 2009, 20:22 Temat postu: |
|
|
I przez to oni mają podobne odczucia w stosunku do ciebie. To zawsze działa w dwie strony -to co dajesz od siebie wraca do ciebie. I albo sama nad tym popracujesz i ten problem rozwiążesz albo będziesz go mieć go końca życia. Nikt ani nic za ciebie tego nie zrobi.
Zastanow sie czy faktycznie cie nienawidzą czy to tylko ty się czujesz nienawidzona i przez to odpłacasz tym samym? Zacznij robić coś, żeby to zmienić. Ale musi to wyjść od ciebie i być szczere.
A feromony odeślij do sklepu na gwarancji jak jeszcze ją masz. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 29 Gru 2009, 20:30 Temat postu: |
|
|
| chyba do psychiatry pojde bo ja jestm nienormalna |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 29 Gru 2009, 20:48 Temat postu: |
|
|
Psycholog wystarczy Ale pamiętaj, że nikt nie zrobi nic za Ciebie. Psycholog może pokazać Ci drogę, może wyjaśnić Ci pewne rzeczy ale to od Ciebie musi wyjść inicjatywa, Ty musisz zacząć działać - samo się nic nie stanie ani nic nie zmieni. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 29 Gru 2009, 20:49 Temat postu: |
|
|
| wole do psychiatry naprawde |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 05 Lut 2010, 19:59 Temat postu: |
|
|
| niestety to nic nie da |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY
|
Wysłany: Pią, 05 Lut 2010, 20:21 Temat postu: |
|
|
| iwona8 napisał: | | niestety to nic nie da |
Da tylko nie da sie zmienic siebie od razu. Powiem z wlasnego doswiadczenia ze to kawalek ciezkiego chleba. Nie da sie tak o pstryknac palcami i stac sie optymista, poki nie sprobujesz to sie nie dowiesz. A nawet jak sprobujesz, sprobuj sie nie poddac sie za pierwszym drugim ani trzecim razem to zobaczysz efekty. Najlatwiej powiedziec nie bo nie, albo nie bo sie nie da. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Pią, 05 Lut 2010, 21:14 Temat postu: |
|
|
| iwona8 napisał: | | niestety to nic nie da |
Ona ma rację, wiecie dlaczego? Bo w to wierzy, bardziej niż w to, że można coś zmienić, że da się coś zmienić.
Dwa słowa: "Odrodzenie Feniksa". Polecam _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 06 Lut 2010, 19:21 Temat postu: |