|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 29 Wrz 2009, 20:49 Temat postu: |
|
|
| nauczyciele cos sie zaczeli czepiac, pytac dlaczego taka jakas jestem |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 29 Wrz 2009, 20:59 Temat postu: |
|
|
| oj tam nauczyciele , jakas taka skrzywiona czy cos w tym rodzaju bo nie rozumieja ze ja tak wygladam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Wto, 29 Wrz 2009, 21:05 Temat postu: |
|
|
Nie jesteś zbyt wylewna a ja nie lubię od nikogo nic wyduszać ;p _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 29 Wrz 2009, 21:06 Temat postu: |
|
|
| taki mam charakter ode mnie slowo wydusic ciezko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 11 Paź 2009, 16:44 Temat postu: |
|
|
| bylam w klubie ale nie wiem czy to fero bylo czy nie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
blackmagic2121  uzależniony

Sprawdzone: Sprawdzam: Pheromax, NPA, BTB
|
Wysłany: Wto, 13 Paź 2009, 23:56 Temat postu: |
|
|
| blackmagic2121 napisał: | Jak dla mnie to SPAM! To wyzej To jest forum a nie!  |
Aha i zapomnialem dopisac:
JEST CAPSLOCK JEST ZABAWA!  _________________ Pura Vida!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Nie, 27 Gru 2009, 01:47 Temat postu: |
|
|
Myślałem, że dowiem się czegoś konkretnego czytając ten wątek, tymczasem tylko się uśmiałem Iwonko, nie dziwię się, że masz problemy z samotnością. Popracuj nad swoim charakterem bo to nie nieśmiałość cie blokuje a gburowatość.
Najlepszy cytat:
| Cytat: | | hej wlasnie nalozylam na siebie pol kropli i siedze przed kompem i zadnych zmian w sobie nie widze |
Proponuję zażycie stężonego kwasu siarkowego VI. Siadasz przed kompa i zmiany gwarantowane, dosłownie będziesz wychodzić z siebie  _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Pon, 28 Gru 2009, 23:42 Temat postu: |
|
|
| no to ja nie rozumiem po co te feromony jak one nie dzialaja wcale? ze ja jestem gburowata? niby dlaczego |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 29 Gru 2009, 00:27 Temat postu: |
|
|
Bo z feromonami to jest tak. Wyobraź sobie, że każde Twoje działanie inni oceniają w skali od 0 do 100.
Feromony poprawiają taką ocenę o jakieś 30%.
Więc jeżeli NIC nie robisz to 0 + 30% = nadal 0. Jeżeli robisz coś, dajmy na to, na 10 to 10+30% = 13, więc ciągle niezbyt. Ale jak się postarasz i zrobisz na 50 to masz 50 + 30% czyli prawie 70, a to już naprawdę spory wspomagacz.
Dam Ci taki przykład. Mam u siebie na roku prześliczną dziewczynę. Tak słodko się uśmiecha, zachowuje, jest w niej "to coś" - podejrzewam, że naturalnie wysyła sporo feromonów. Tylko jest jeden problem - jest bardzo, bardzo nieśmiała, nie pewna siebie, nie da się z nią porozmawiać. I choć chyba każdy facet miałby u niej szansę - nikt się do tego nie kwapi. Bo to że ktoś Cię pociąga to nie wszystko. Ludzie nie tylko dostają pewne sygnały ale i oceniają je. Feromony to tylko jeden z wielu bodźców jakie wpływają na ocenę drugiego człowieka. Daje o tyle dużą przewagę, że działa na podświadomość i dzięki temu może być silniejszy od innych i decydujący. Ale jeśli inne sygnały zdecydowanie przekreślają daną osobę (np. człowiek jest bardzo niechlujnie ubrany, wulgarny, nieśmiały, gburowaty itp.) to żadne feromony nie pomogą. A już na 1000% nie pomogą jak usiądziesz na komp po ich zastosowaniu. Bo niby jak?? Monitor się w tobie zakocha??
Ps. A moje zarzuty o gburowatość - sama popatrz, we wszystkim jesteś na "nie", zero pozytywnego myślenia, ludzie chcą ci pomóc, wytłumaczyć a do ciebie nic nie trafia bo i tak myślisz po swojemu, zamiast normalnie porozmawiać to tylko rzucasz zarzutami na wszystkich wkoło. A jakby tego mało to sama nie robiąc nic od siebie oczekujesz cudów od otoczenia. To właśnie nazywam gburowatością. Oczywiście oceniam tylko to co prezentujesz na forum. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 29 Gru 2009, 13:31 Temat postu: |
|
|
| to ja nie mam szans zeby zadzialaly w takim razie, ale nierozumiem dlatego ze ta dziewczyna jest niesmiala i nie pewna siebie to dlatego nikt sie do niej nie kwapi zagadac?ale dlaczego? i dlaczego od razu tak wywnioskowales ze jest taka niesmiala? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 29 Gru 2009, 14:37 Temat postu: |
|
|
Widzisz, jak nie zainwestujesz nic od siebie to nic ci nie pomoże, ani feromony ani super ciało ani psychoterapia - nic.
| Cytat: | | nierozumiem dlatego ze ta dziewczyna jest niesmiala i nie pewna siebie to dlatego nikt sie do niej nie kwapi zagadac?ale dlaczego? |
Faceci wolą dziewczyny pewne siebie, pełne energii, które potrafią ich zaskoczyć i które potrafią się bawić. Sam byłem kiedyś przez kilka lat z dziewczyną nieśmiałą, unikającą ludzi itp. i ten związek zniszczył mnie psychicznie. Straciłem znajomych, musiałem użerać się z jej smutkami, które trwały nieraz całe tygodnie, ukrywać swoją osobowość bo zaraz się czuła zraniona, urażona itp. Koszmar. Żadnych pozytywnych wspomnień, bo z dziewczyną nic się nie dało przeżyć...
| Cytat: | | dlaczego od razu tak wywnioskowales ze jest taka niesmiala? |
Bo widzę ją kilka razy w tygodniu od 3 lat. Samemu mi w oko wpadła ale wolę nie pchać się w związek który byłby niesatysfakcjonujący - skrzywdziłbym i siebie i ją. Może się zmieni  _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB
Ostatnio zmieniony przez Kruk dnia Wto, 29 Gru 2009, 17:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 29 Gru 2009, 16:23 Temat postu: |
|
|
| aha to po co z nia do cholery byles jak tak sie meczyles, zalezalo ci tylko na jej du**e |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 29 Gru 2009, 17:43 Temat postu: |
|
|
To jest właśnie to o czym mówiłem - gburowatość Gdyby mi zależało tylko na jej du**e to na pewno bym się z nią te 4 lata nie męczył tylko znalazł sobie inną "d**ę". _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|