Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Feromony na blokady psychiczne?
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
iwona8 Płeć:Kobieta
uzależniony

PostWysłany: Sob, 12 Wrz 2009, 15:57    Temat postu: Feromony na blokady psychiczne? Odpowiedz z cytatem

hej , jakie feromony bylyby dla mnie najlepsze, bo mam taki problem: mam takie blokady przed powiedzeniem czegos w grupie tak jakby boje sie odezwac bo nachodza mnie dziwne mysli ze po co , ze to co powiem to bedzie bez sensu, chce zadac jakies pytanie komus ale nie mam odwagi, bo kto co o mnie pomysli, ze w trakcie zadawanego pytania czy powiedzenia czegokolwiek zaczne sie jakac lub zapomne co mam mowic, nie umiem sie zintegrowac z grupa ani z nikim, wszyscy sie jakos podobieraja w szkole po 2 lub wiecej osob i razem trzymaja a ja jak zwykle z nikim.. i nie wiem dlaczego tak jest, czuje ze dla wielu ludzi jestem jakas taka odpychajaca podsmiewaja sie za plecami ze mnie, strasznie sie z tym wszystkim czuje, nie mam juz sily tak zyc i szukam jakiegos sposobu zeby to zmienic, czy pomoga mi w tym jakies feromony? czy raczej nie tedy droga?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mabh Płeć:Kobieta
nowy

Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, RM, The Edge, Alchemy

PostWysłany: Sob, 12 Wrz 2009, 18:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wg mnie nie tędy droga, poszukaj jakiejś grupy socjoterapeutycznej w Twoim mieście, albo spytaj pani psycholog lub pedagog w szkole czy coś takiego w Twojej okolicy istnieje.

Być może feromony pomogły by Ci tylko tymczasowo. Sama znam parę osób bardzo nieśmiałych i nie umiejących nawiązać kontaktu z otoczeniem, które właśnie po takiej grupowej "terapii" się otworzyły, stały się pewne siebie, przebojowe nie tylko w gronie rówieśników czy innych znajomych. Potrafią podejść na przystanku do obojętnie kogo z jakąś głupią gadką i nawiązać ciekawą rozmowę. Osoby te zmieniły się o 180 stopni. Myślę, że najpierw trzeba zacząć od siebie, bo feromony to już tylko dodatek do wszystkiego. Same za Ciebie nie odwalą całej roboty.
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Sob, 12 Wrz 2009, 19:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nic nie dadza? ale sa przeciez tak reklamowane na stronie feromony.pl ze daja pewnosci siebie, ze tak ludzie sie po nich zmieniaja, ze staja sie lubiani ... bo mi i tak takie terapeutyczne spotkania nic a nic nie dadza na dluzsza mete! bo ja znam siebie i dlatego szukam czegos innego
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Sob, 12 Wrz 2009, 20:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Feromony to nie wszystko.

Są reklamowane i działają przynajmniej ja się o tym przekonałam. Ale to nie znaczy, że możesz stać pod ścianą nie odezwać się słowem i wszyscy będą w koło Ciebie skakać i rzucać Ci się na szyję. Trzeba tez zmienić coś w sobie. Na ten temat też znajdziesz kilka wątków na forum.

Nie twierdzę abyś nie korzystała z dobrodziejstw feromonów, tylko uważam, że możesz sobie poradzić z tym też w inny sposób. A to że znasz siebie to inna bajka, najpierw spróbuj skorzystać z pomocy socjoterapeutycznej a później pisz, że Ci nie pomogła. Do póki nie spróbujesz nigdy się o tym nie przekonasz. Może się po prostu boisz?

Jeśli miałabym Ci polecić jakiekolwiek feromony to było by to btb - ma takie bardziej "uniwersalne" zastosowanie.
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Sob, 12 Wrz 2009, 20:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bylam u psychologa ale nic nie dalo. BTB? a dlaczego akurat te?
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Sob, 12 Wrz 2009, 20:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sam psycholog to nie grupa ludzi o podobnych problemach do Twoich. Uważam, że powinnaś spróbować otworzyć się właśnie w takiej grupie ludzi.

Co do BTB: "poprawia kontakty oraz komunikację", poza tym tutaj masz porówanie: http://www.feromony.pl/Gama i poczytaj sobie też o samym BTB.
PHX i NPA nadają się bardziej do "uwodzenia" a RM przy najmniej u mnie sprawdzało się dużo bardziej w relacjach z partnerem. Z Perception korzystam tylko z próbek i nie zauważyłam jakiegoś szczególnego działania.

Zawsze możesz napisać do feromony.pl tam Ci na pewno doradzą co będzie odpowiednie dla Ciebie.
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Sob, 12 Wrz 2009, 20:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale o npa pisza ze sa dla niesmialych i wstydliwych... to nie lepsze to?
Powrót do góry
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Nie, 13 Wrz 2009, 10:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja bym wlasnie NPA bardziej polecil. BTB nie dzialalo na mnie za bardzo, NPA za to owszem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
uzależniony

PostWysłany: Nie, 13 Wrz 2009, 10:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a jak to NPA dzialalo? a powiesz o phermex
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Nie, 13 Wrz 2009, 11:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Za kilkoma pierwszymi razami czulem pobudzenie, mialem ochote sie smiac i koniecznie wyjsc miedzy ludzi. Teraz nie czuje tak duzego wplywu na siebie samego ale na innych owszem Wink Tylko ja NPA stosuje razem z PHX. Sam PHX dzialal u mnie srednio ale w polaczeniu z NPA jest OK Wink
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Nie, 13 Wrz 2009, 11:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

alejak sie czules po tym NPA, tak jak po alkoholu? wogole jak jakas woda moze dzialac? jaka mam pewnosc ze mi zwroca pieniadze jak nie bedzie dzialac?
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Nie, 13 Wrz 2009, 11:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Troche jak po alkoholu, ale nie tylko. Bylo troche inaczej, trudno opisac Razz
Taka masz gwarancje: http://www.feromony.pl/gwarancja
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Nie, 13 Wrz 2009, 11:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i to caly czas bedzie dzialac? to nie wiem teraz ktoro wybrac : npa, phx, rm, btb Question
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Nie, 13 Wrz 2009, 11:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja po NPA nie czuję się do końca jak po alkoholu, stajesz się bardziej pewna siebie i mi się zawsze robi wesoło, nawet kiedyś pożarłam się dość mocno z przyjacielem (w chwili przedawkowania NPA staję się agresywna) a nadal było mi wesoło i miałam wszystko w d...

Ostatnio po dość długiej przerwie gdy użyłam NPA mój chłopak tydzień później spytał się mnie co miałam na sobie w pewien wtorek, że tak cudownie pachniało oraz komponowało się z moim ciałem i go pobudzało... i chciałby częściej czuć to na mojej szyjce... Stwierdził że zapach był cudowny choć dla mnie NPA śmierdzi potem, pomimo że maskuje je perfumami. Ogólnie polecam mieszankę NPA i PHX. Choć nadal uważam, że oba produkty nadają się bardziej do uwodzenia.
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Nie, 13 Wrz 2009, 11:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z przedmówczynią Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 1 z 9

Skocz do: