|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 12 Wrz 2009, 15:57 Temat postu: Feromony na blokady psychiczne? |
|
|
| hej , jakie feromony bylyby dla mnie najlepsze, bo mam taki problem: mam takie blokady przed powiedzeniem czegos w grupie tak jakby boje sie odezwac bo nachodza mnie dziwne mysli ze po co , ze to co powiem to bedzie bez sensu, chce zadac jakies pytanie komus ale nie mam odwagi, bo kto co o mnie pomysli, ze w trakcie zadawanego pytania czy powiedzenia czegokolwiek zaczne sie jakac lub zapomne co mam mowic, nie umiem sie zintegrowac z grupa ani z nikim, wszyscy sie jakos podobieraja w szkole po 2 lub wiecej osob i razem trzymaja a ja jak zwykle z nikim.. i nie wiem dlaczego tak jest, czuje ze dla wielu ludzi jestem jakas taka odpychajaca podsmiewaja sie za plecami ze mnie, strasznie sie z tym wszystkim czuje, nie mam juz sily tak zyc i szukam jakiegos sposobu zeby to zmienic, czy pomoga mi w tym jakies feromony? czy raczej nie tedy droga? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mabh  nowy
Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, RM, The Edge, Alchemy
|
Wysłany: Sob, 12 Wrz 2009, 18:48 Temat postu: |
|
|
Wg mnie nie tędy droga, poszukaj jakiejś grupy socjoterapeutycznej w Twoim mieście, albo spytaj pani psycholog lub pedagog w szkole czy coś takiego w Twojej okolicy istnieje.
Być może feromony pomogły by Ci tylko tymczasowo. Sama znam parę osób bardzo nieśmiałych i nie umiejących nawiązać kontaktu z otoczeniem, które właśnie po takiej grupowej "terapii" się otworzyły, stały się pewne siebie, przebojowe nie tylko w gronie rówieśników czy innych znajomych. Potrafią podejść na przystanku do obojętnie kogo z jakąś głupią gadką i nawiązać ciekawą rozmowę. Osoby te zmieniły się o 180 stopni. Myślę, że najpierw trzeba zacząć od siebie, bo feromony to już tylko dodatek do wszystkiego. Same za Ciebie nie odwalą całej roboty. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 12 Wrz 2009, 19:14 Temat postu: |
|
|
| nic nie dadza? ale sa przeciez tak reklamowane na stronie feromony.pl ze daja pewnosci siebie, ze tak ludzie sie po nich zmieniaja, ze staja sie lubiani ... bo mi i tak takie terapeutyczne spotkania nic a nic nie dadza na dluzsza mete! bo ja znam siebie i dlatego szukam czegos innego |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mabh  nowy
|
Wysłany: Sob, 12 Wrz 2009, 20:03 Temat postu: |
|
|
Feromony to nie wszystko.
Są reklamowane i działają przynajmniej ja się o tym przekonałam. Ale to nie znaczy, że możesz stać pod ścianą nie odezwać się słowem i wszyscy będą w koło Ciebie skakać i rzucać Ci się na szyję. Trzeba tez zmienić coś w sobie. Na ten temat też znajdziesz kilka wątków na forum.
Nie twierdzę abyś nie korzystała z dobrodziejstw feromonów, tylko uważam, że możesz sobie poradzić z tym też w inny sposób. A to że znasz siebie to inna bajka, najpierw spróbuj skorzystać z pomocy socjoterapeutycznej a później pisz, że Ci nie pomogła. Do póki nie spróbujesz nigdy się o tym nie przekonasz. Może się po prostu boisz?
Jeśli miałabym Ci polecić jakiekolwiek feromony to było by to btb - ma takie bardziej "uniwersalne" zastosowanie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 12 Wrz 2009, 20:13 Temat postu: |
|
|
| bylam u psychologa ale nic nie dalo. BTB? a dlaczego akurat te? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mabh  nowy
|
Wysłany: Sob, 12 Wrz 2009, 20:24 Temat postu: |
|
|
Sam psycholog to nie grupa ludzi o podobnych problemach do Twoich. Uważam, że powinnaś spróbować otworzyć się właśnie w takiej grupie ludzi.
Co do BTB: "poprawia kontakty oraz komunikację", poza tym tutaj masz porówanie: http://www.feromony.pl/Gama i poczytaj sobie też o samym BTB.
PHX i NPA nadają się bardziej do "uwodzenia" a RM przy najmniej u mnie sprawdzało się dużo bardziej w relacjach z partnerem. Z Perception korzystam tylko z próbek i nie zauważyłam jakiegoś szczególnego działania.
Zawsze możesz napisać do feromony.pl tam Ci na pewno doradzą co będzie odpowiednie dla Ciebie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 12 Wrz 2009, 20:47 Temat postu: |
|
|
| ale o npa pisza ze sa dla niesmialych i wstydliwych... to nie lepsze to? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 13 Wrz 2009, 10:55 Temat postu: |
|
|
| a jak to NPA dzialalo? a powiesz o phermex |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Nie, 13 Wrz 2009, 11:13 Temat postu: |
|
|
Za kilkoma pierwszymi razami czulem pobudzenie, mialem ochote sie smiac i koniecznie wyjsc miedzy ludzi. Teraz nie czuje tak duzego wplywu na siebie samego ale na innych owszem Tylko ja NPA stosuje razem z PHX. Sam PHX dzialal u mnie srednio ale w polaczeniu z NPA jest OK  _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 13 Wrz 2009, 11:23 Temat postu: |
|
|
| alejak sie czules po tym NPA, tak jak po alkoholu? wogole jak jakas woda moze dzialac? jaka mam pewnosc ze mi zwroca pieniadze jak nie bedzie dzialac? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwona8  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 13 Wrz 2009, 11:38 Temat postu: |
|
|
i to caly czas bedzie dzialac? to nie wiem teraz ktoro wybrac : npa, phx, rm, btb  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mabh  nowy
|
Wysłany: Nie, 13 Wrz 2009, 11:44 Temat postu: |
|
|
Ja po NPA nie czuję się do końca jak po alkoholu, stajesz się bardziej pewna siebie i mi się zawsze robi wesoło, nawet kiedyś pożarłam się dość mocno z przyjacielem (w chwili przedawkowania NPA staję się agresywna) a nadal było mi wesoło i miałam wszystko w d...
Ostatnio po dość długiej przerwie gdy użyłam NPA mój chłopak tydzień później spytał się mnie co miałam na sobie w pewien wtorek, że tak cudownie pachniało oraz komponowało się z moim ciałem i go pobudzało... i chciałby częściej czuć to na mojej szyjce... Stwierdził że zapach był cudowny choć dla mnie NPA śmierdzi potem, pomimo że maskuje je perfumami. Ogólnie polecam mieszankę NPA i PHX. Choć nadal uważam, że oba produkty nadają się bardziej do uwodzenia. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
|
| Powrót do góry |
|