Sprawdzone: Liquid Trust ,PHEROMAX 2ML,14ML, NPA ,CHIKARA GEL PACKS ,SCENTED CHIKARA , SCENT OF EROS GEL PACKS
Wysłany: Pon, 07 Lis 2011, 20:26 Temat postu: Feromony na listach i w kopertach
Witam czy ktos z was uzywal feromonow na podania albo cv tzn spryskiwal nimi fero albo tylko koperty w srodku i wkladal listy jakie ktos ma doswiadczenia z tym.Ja nalozylem na dwa cv chikare z saszetki i czekam moze sie odezwa z pracy na rozmowe kwalifikacyjna i jutro mam jedno podanie zlozyc w jednym miejscu mysle o spryskaniu tylko koperty w srodku moja chikara poniewaz moze barwic papier ?
Sprawdzone: The Edge, Chikara, Pheromax 1ml, BTB, NPA
Wysłany: Wto, 08 Lis 2011, 09:39 Temat postu:
wątpie zeby to cokolwiek dalo. feromony NIE ZALATWIAJA SPRAW! To jest sygnal wysylany przez ciebie do otoczenia, ale zeby ten sygnal mógł być wyslany potrzebny jestes TY w tym otoczeniu dlatego wszyscy głowią sie jaka dawka dla nich jest najlepsza zeby fero były wlasciwie odebrane przez otoczenie... "Feromony łączą sie z twoimi naturalnymi"
Powiem tak wylało mi sie w torbie 4ml BTB I jeszcze nie wyprałem
Nie zamierzam prać jej _________________ Jestes z Trójmiasto to dawaj na wixe
Chce sobie pozali**ac;)
Info na PW