Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Feromony na listach i w kopertach

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KRISTOFF
uzależniony

Sprawdzone: Liquid Trust ,PHEROMAX 2ML,14ML, NPA ,CHIKARA GEL PACKS ,SCENTED CHIKARA , SCENT OF EROS GEL PACKS

PostWysłany: Pon, 07 Lis 2011, 20:26    Temat postu: Feromony na listach i w kopertach Odpowiedz z cytatem

Witam czy ktos z was uzywal feromonow na podania albo cv tzn spryskiwal nimi fero albo tylko koperty w srodku i wkladal listy jakie ktos ma doswiadczenia z tym.Ja nalozylem na dwa cv chikare z saszetki i czekam moze sie odezwa z pracy na rozmowe kwalifikacyjna i jutro mam jedno podanie zlozyc w jednym miejscu mysle o spryskaniu tylko koperty w srodku moja chikara poniewaz moze barwic papier ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
detal
nowy

Sprawdzone: The Edge, Chikara, Pheromax 1ml, BTB, NPA

PostWysłany: Wto, 08 Lis 2011, 09:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wątpie zeby to cokolwiek dalo. feromony NIE ZALATWIAJA SPRAW! To jest sygnal wysylany przez ciebie do otoczenia, ale zeby ten sygnal mógł być wyslany potrzebny jestes TY w tym otoczeniu Smile dlatego wszyscy głowią sie jaka dawka dla nich jest najlepsza zeby fero były wlasciwie odebrane przez otoczenie... "Feromony łączą sie z twoimi naturalnymi"
Powrót do góry
KRISTOFF
uzależniony

Sprawdzone: Liquid Trust ,PHEROMAX 2ML,14ML, NPA ,CHIKARA GEL PACKS ,SCENTED CHIKARA , SCENT OF EROS GEL PACKS

PostWysłany: Sro, 09 Lis 2011, 22:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.feromony.pl/listy-i-prezenty
Powrót do góry
Roborafa12 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: NPA/BTB/PHEROMAX/The egde

PostWysłany: Czw, 10 Lis 2011, 19:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powiem tak wylało mi sie w torbie 4ml BTB Cool I jeszcze nie wyprałem
Nie zamierzam prać jej Exclamation Exclamation
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: