Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Feromony na wzrost zainetresowania
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Pon, 28 Wrz 2009, 13:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja mam właśnie zapach hugo boss - selection z FM i komu nie dam powąchać to chwali Wink Brat mi go nawet podkrada Wink)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
MkKim22 Płeć:Kobieta
nowy

PostWysłany: Pią, 05 Lut 2010, 14:08    Temat postu: Re: Feromony na wzrost zainetresowania Odpowiedz z cytatem

aleks120 napisał:
Jestem w zwiazku ale od jakiegos czasu zauwazyłem,ze moja dziewczyna nie okazuje mi tyle zainteresownia co wczesniej. to nie jest znudzenie,mieszkamy razem i troszke ja znam. mam do Was takie pytanie:
które feromony poprawia relacje miedzy nami,sprawia ze bede dla m=niej pociagajacy jak dawniej?? Czytałem cos o Edge,ale nie wiem czy to dobry wybór.. I gdzie kupic cos co naprawde jest sprawdzone??

a ja oprócz feromonów proponuję abyś przede wszystkim coś w waszym życiu zmienił. Przyjdź dzisiaj do niej z kwiatkiem (bez okazji oczywiście) w celu podziękowania za jej za obecność;) to TY pewnego wieczoru zrób kolację, albo śniadanie (wspólne jeśli jest taka możliwość a jeśli się mijacie, to zrób jej kanapki do pracy) zaproś ją gdzieś albo po protu idźcie na spacer. było by miło gdybyś zabrał ją w miejsce gdzie np. poznaliście się, wydarzyło się coś szczególnego;)
Zobaczysz jak będzie jej miło, nie odczujesz jakiegokolwiek braku zainteresowania. Zapewniam Cię... będzie chciała Ci się odwdzięczyć;););)
Pytanie tylko jak bardzo jest kreatywna;)hehe

pomysłów jest nieskończona ilość...ale sam wiesz co najbardziej ją ucieszy.
życzę powodzenia!!!

mam nadzieję,że opiszesz nam jak się losy dalej potoczyły;)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: