Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
Wysłany: Pon, 28 Wrz 2009, 13:36 Temat postu:
A ja mam właśnie zapach hugo boss - selection z FM i komu nie dam powąchać to chwali Brat mi go nawet podkrada ) _________________ feromony feromony ludzkie feromony
Wysłany: Pią, 05 Lut 2010, 14:08 Temat postu: Re: Feromony na wzrost zainetresowania
aleks120 napisał:
Jestem w zwiazku ale od jakiegos czasu zauwazyłem,ze moja dziewczyna nie okazuje mi tyle zainteresownia co wczesniej. to nie jest znudzenie,mieszkamy razem i troszke ja znam. mam do Was takie pytanie:
które feromony poprawia relacje miedzy nami,sprawia ze bede dla m=niej pociagajacy jak dawniej?? Czytałem cos o Edge,ale nie wiem czy to dobry wybór.. I gdzie kupic cos co naprawde jest sprawdzone??
a ja oprócz feromonów proponuję abyś przede wszystkim coś w waszym życiu zmienił. Przyjdź dzisiaj do niej z kwiatkiem (bez okazji oczywiście) w celu podziękowania za jej za obecność;) to TY pewnego wieczoru zrób kolację, albo śniadanie (wspólne jeśli jest taka możliwość a jeśli się mijacie, to zrób jej kanapki do pracy) zaproś ją gdzieś albo po protu idźcie na spacer. było by miło gdybyś zabrał ją w miejsce gdzie np. poznaliście się, wydarzyło się coś szczególnego;)
Zobaczysz jak będzie jej miło, nie odczujesz jakiegokolwiek braku zainteresowania. Zapewniam Cię... będzie chciała Ci się odwdzięczyć;););)
Pytanie tylko jak bardzo jest kreatywna;)hehe
pomysłów jest nieskończona ilość...ale sam wiesz co najbardziej ją ucieszy.
życzę powodzenia!!!
mam nadzieję,że opiszesz nam jak się losy dalej potoczyły;)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2